Ρωτησες αν παιζουν ρολο οι χρυσοι δεικτες και σου απανταω οτι αντικειμενικα το χρυσο σε σχεση με το ατσαλι σε ενα ρολοι των καποιων χιλιαδων ειναι ενα plus...Αντικειμενικα!!captain έγραψε:Βασίλη με μπέρδεψες τώρα .....Argo98 έγραψε:Ηλία κατατοπιστικότατος !!
Σκεφτόμουν ότι monocoque κάσα πχ είχε το patek 3700 ..Θεωρω πως αν η υπαρξη αυτης της κασας προσδίδει καποια υπεροχή,αυξημένη ποιότητα ,αξιοπιστία ,ήταν κάτι το wow η πατεκ θα εξακολουθουσε να βγαζει τους ναυτίλους έτσι..Η seiko θα τη χρησιμοποιούσε στα gs diver της 4πλασιας αξιας κτλπ...Όπως εγω το αντιλαμβανομαι ήταν μια τεχνολογικη λύση πριν πολλά χρόνια αρκετά ξεπερασμένη σήμερα και η επίκληση σε αυτή σαν ένα απο τα ατου του mm είναι παπαγαλισμός και προσωπικα δε μου λεει απολύτως τίποτα.
Δημήτρη ναι,οι λευκόχρυσοι δείκτες,τα κεραμικά κτλπ δηλώνουν πολυτελεια ,αυξημενη ποιότητα κτλπ...οι μονοκοκ κασα προσωπικα πιστευω πως οχι
Μιλάμε για πολυτέλεια η για χρηστικότητα μιας καινοτομίας πάνω σε ένα toolwatch όπως είναι ένα mm300....;;;;
Η κασα του marine master λεω πως εν ετη 2019 δε δινει κανεναν πλεονεκτημα σε σχεση με τα αλλα τουλ ρολογια που δεν εχουν !Ηταν μια τεχνολογικη λυση πριν 50 ,δεν ξερω εγω ,χρονια ξεπερασμενη πλεον..Το να εξιταρει καποιον πραγματικα ψαγμενο η υπαρξη αυτης για λογους συλλογης,ιστορικους δεν ξερω εγω τι 100% μαζι του !! Το να την επικαλουμαστε ομως σαν ενα αντικειμενικο ατου σε σχεση με ρολογια που δεν εχουν οχι!Δεν ειναι αντικειμενικο πλεονεκτημα που το αναφερουν ολοι στα vs με το marine master !Οπως σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη μια αφινιριστη,αρυθμιστη gs μηχανη σε σχεση με μια τοπ 2824..
Για να συγκρινουμε ομοια πραγματα..Το ploprof με μονοκοκ κασα ηταν 600m ,σημερα χωρις ειναι 1200 ...Αλλη τεχνολογια τοτε,αλλη σημερα !