Κατ´εμε θεωρω πολλα τα 2k για να λεει το ρολοι seiko..Αν ειχε το recognition και το prestige των 2k στην κοινη γνωμη ισως να το εθετα ως στοχο..Με τα δικα μου κριτηρια δεν το βαζω απεναντι ουτε καν στο oris aquis που εχω για πολλους λογους (κεραμικο μπεζελ, ζαφειρι, μπρασελε, βαρος και ισως συνολικη αισθηση)..Ειναι ενα πολυεπιπεδα μπουσταρισμενο skx που θα το τοποθετουσα στα 1400€ max καινουργιο..Για το καινουργιο αναβαθμισμενο προσπεξ αντε να πω μεχρι τα 1800€...Συνεπως θα επελεγα το pelagos..
Είχα την τύχη να έχω και τα δύο ,εξαιρετικά ρολόγια και τα δύο .αν έχεις αποφασίσει να τηρείς κλειστό ροτεισον δεν χωράνε και τα δύο στην ίδια συλλογή .
Θα δώσω ένα πόντο παραπάνω στο πέλαγος λόγω βάρους και αίσθησης στον καρπό , καλύτερο μπρασελέ και κούμπωμα , κεραμική φωσφοριζουσα στεφάνη , ιδιαίτερη εμφάνιση .
Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τιμολογιακά τα ρολόγια έχουν πολύ μεγάλη διαφορά.Αν έπρεπε να διαλέξω υποχρεωτικά μεταξύ των δυο θα έκανα την επιλογή που έχω ήδη κάνει!
Αν είχα όμως μεγαλύτερο καρπό.....PELAGOS!
These users thanked the author GREDA for the post:
GREDA έγραψε:Τιμολογιακά τα ρολόγια έχουν πολύ μεγάλη διαφορά.Αν έπρεπε να διαλέξω υποχρεωτικά μεταξύ των δυο θα έκανα την επιλογή που έχω ήδη κάνει!
Αν είχα όμως μεγαλύτερο καρπό.....PELAGOS!
Επειδή θεωρώ έχω μικρό καρπό , το πέλαγος είναι πιο φορέσιμο από το mm