Χαχα.. η επιλογή της λέξης μου άρεσε!ar.parask έγραψε:Φυσικά κ ζήτησα τις απόψεις σας. Απλά κάποια στιγμή γύρισε σε μια αντιπαράθεση ανάμεσα στο Δημήτρη κ εμενα. Κ φυσικά δε θέλω να κανω εχθρούς!IronHawk έγραψε:Η συζήτηση ξεκίνησε απο εσένα που ζητούσες τις απόψεις μας.ar.parask έγραψε:Παιδιά,
Θεωρώ πως εδώ ισως ειναι το καλύτερο μέρος να ποστάρω κάτι σχετικό.
Παρατηρώ πως στο φόρουμ συχνά ποστάρονται φωτογραφίες που δεν ειναι δικές μας.
Θεωρώ πως το δίκαιο κ το σωστό θα ηταν να αναφέρεται η πηγή της καθε μιας. Ειναι ο κόπος κάποιου κ σίγουρα θα εκτιμούσε κάποια τέτοια κίνηση.
Το ξερω πως κάποιες φορές ειναι δύσκολο αλλα θα μ'αρεσε να ακούσω κ τις δικές σας αποψεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλά τώρα θέλεις να το κλείσεις!ar.parask έγραψε:Για να το λήξω Δημήτρη μπορεί στη σχολή να βοηθουσες αλλα πήρες γνώση κ η γνώση σπυ έδωσε δουλεια. Άμα πίστευες πως η γνώση αυτή πρέπει να διανέμεται δωρεάν θα έπρεπε να δουλεύεις χωρίς πληρωμή..._batman_ έγραψε:και παλι δεν συμφωνω! δε θα με πειραζε καθολου και πτυχιο να παρει! ναι εψαχνα και βρηκα δουλεια και μαλιστα αμμεσα μπορω να πω! αν καποιος κανει αντιγραφη η οχι, καποια στιγμη αυτο θα ερθει η ωρα να το αντιμετωπιση! οποτε ο καθενας στρωνει οπως κοιμαται... εγω ακομα και σε εξεταστικες παντα και παντα θα βοηθαω οπως και το εκανα παλια! οταν δινεις παιρνεις! ο παππους μου μου ελεγε οτι ακομα και ενα χαλασμενο ρολοι σου λεει δυο φορες την μερα την σωστη ωρα! και αυτο το εχω κρατησει και ακουω τα παντα απο ολους! οποτε σεβομαι την αποψη σου αλλα δε μπορω να συμφωνησω! ειχα τσακωθει και στην σχολη με αρκετους για τον λογο οτι βοηθουσα κοσμο! δε μπορω να το αλλαξω, η γνωση κατα κυριο λογο πρεπει να μοιραζετε ελευθερα για ολα! αλλος μαθαινει οταν το φωναζει δυνατα, ο αλλος οταν το γραφει, ο αλλος οταν κανει την αντιγραφη του κτλ
Γιατί τόση βιασύνη; ας ακούσουμε και άλλες απόψεις!
Ευτυχώς που δεν έχουμε νήμα με θέμα "Φωτογραφίες από το Internet", εκεί να δεις χαμός!
Με φιλική διάθεση.
Οποιοσδήποτε εχει κάποια άποψη φυσικά ελεύθερα...!
Συζήτηση σημαίνει επιχειρήματα και σε καμία περίπτωση η ανταλλαγή απόψεων δεν δημιουργεί "εχθρούς"! Ευτυχώς που δεν έχουμε γίνει ακόμα Β.Κορέα!