AirNautic Watch Company

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από την Ελβετία
Απάντηση
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

AirNautic Watch Company

Δημοσίευση από marios_ch »

Την συγκεκριμένη εταιρεία την βρήκα τυχαία σκαλίζωντας στο νετ και ομολογώ πως δεν την είχα ακούσει ξανά. Με μια πρώτη ματία δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στα κομμάτια της αλλά το ποστάρω για να ακουστούν γνώμες και απόψεις ή αν είναι γνωστή σε άλλους φίλους...

http://www.airnauticwatchco.com/cs1/index.php
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Re: AirNautic Watch Company

Δημοσίευση από antonis_ch »

Οπως το ειπες..τπτ ιδιαιτερο..!

Φιλικα,

Αντωνης
Άβαταρ μέλους
Koubilaihan
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Koubilaihan »

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μάριε.
Συμφωνώ και εγώ, μέτρια και υπερτιμημένα. Ούτε τι μηχανές χρησιμοποιούν δε λένε. (πιθανότατα ΕΤΑ 2824;;;)
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
nomikosas
Has thanked: 0
Been thanked: 10 times

Δημοσίευση από nomikosas »

Πρωτη φορα τα βλεπω και εγω.
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

Το ιντερνετ και η συσπειρωση των απανταχου watch aficionados σε διεθνη και μεγαλα φορα δινουν σε τετοιες νεες μικρες μαρκες προσφορο εδαφος.Μερικες μαλιστα δεν ειναι καθολου κακες για τα χρηματα τους διοτι απευθυνονται σε συνειδητοποιημενους αγοραστες με απαιτησεις. :!:
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
marios_ch

eisenberg έγραψε:Το ιντερνετ και η συσπειρωση των απανταχου watch aficionados σε διεθνη και μεγαλα φορα δινουν σε τετοιες νεες μικρες μαρκες προσφορο εδαφος.Μερικες μαλιστα δεν ειναι καθολου κακες για τα χρηματα τους διοτι απευθυνονται σε συνειδητοποιημενους αγοραστες με απαιτησεις. :!:
Φίλε eis άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα καθόλου τί είπες.. Δεν βγάζω νόημα, ίσως είναι ο τρόπος που το σύνταξες, άμα μπορείς πες το ξανά. :? :? :D :D
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

marios_ch έγραψε:
eisenberg έγραψε:Φίλε eis άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα καθόλου τί είπες.. Δεν βγάζω νόημα, ίσως είναι ο τρόπος που το σύνταξες, άμα μπορείς πες το ξανά. :? :? :D :D
Ναι φιλε,παραδειγμα,θελω να πω το εξης:
Δημιουργειται ενα τεραστιο διεθνες φορουμ οπως το watchuseek,με πολλες χιλιαδες μελη και 100αδες χιλιαδες επισκεπτες,ξερεις ποσες νεες μαρκες ρολογιων γεννηθηκαν απο εκει μεσα,μαρκες που δε θα χαν λογικα καμμια τυχη αν δεν υπηρχε το διαδυκτιο να ενωσει τους τρελλαμενους ολου του κοσμου ;)
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
marios_ch

Τώρα μάλιστα, το πιασα και συμφωνώ μαζί σου ότι έτσι είναι τα πράματα, εμένα δεν με χαλά να βλέπω καινούριες εταιρείες άμα έχουν όμως κάτι αξιόλογο να δείξουν... Δεν ξέρω οι υπόλοιποι...
Άβαταρ μέλους
Stardrive
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Stardrive »

eisenberg έγραψε:
marios_ch έγραψε:
eisenberg έγραψε:Φίλε eis άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα καθόλου τί είπες.. Δεν βγάζω νόημα, ίσως είναι ο τρόπος που το σύνταξες, άμα μπορείς πες το ξανά. :? :? :D :D
Ναι φίλε,παράδειγμα,θελω να πω το εξης:
Δημιουργείται ένα τεράστιο διεθνές φόρουμ όπως το watchuseek,με πολλές χιλιάδες μελή και 100αδες χιλιάδες επισκέπτες,ξέρεις πόσες νέες μάρκες ρολογιών γεννήθηκαν από εκεί μέσα,μάρκες που δε θα χαν λογικά καμμία τύχη αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο να ενώσει τους τρελαμένους όλου του κόσμου ;)
Πολύ σωστά αλλά όχι και τρελαμένοι, άνθρωποι με ιδιαιτερότητες τους λέω εγώ :lol: :mrgreen:
Time is always present ticking or not
Η ευρυμάθεια δεν σε κάνει απαραίτητα καλύτερο άνθρωπο.
marios_ch

Stardrive έγραψε:
eisenberg έγραψε:
marios_ch έγραψε:
Ναι φίλε,παράδειγμα,θελω να πω το εξης:
Δημιουργείται ένα τεράστιο διεθνές φόρουμ όπως το watchuseek,με πολλές χιλιάδες μελή και 100αδες χιλιάδες επισκέπτες,ξέρεις πόσες νέες μάρκες ρολογιών γεννήθηκαν από εκεί μέσα,μάρκες που δε θα χαν λογικά καμμία τύχη αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο να ενώσει τους τρελαμένους όλου του κόσμου ;)
Πολύ σωστά αλλά όχι και τρελαμένοι, άνθρωποι με ιδιαιτερότητες τους λέω εγώ :lol: :mrgreen:
Εγώ θα το έλεγα πιο λογοτεχνικά, άνθρωποι με φιλοσοφικές αναζητήσεις-αντιλήψεις του χρόνου...!!! :!: :!: :!:
Απάντηση