AirNautic Watch Company
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
AirNautic Watch Company
Την συγκεκριμένη εταιρεία την βρήκα τυχαία σκαλίζωντας στο νετ και ομολογώ πως δεν την είχα ακούσει ξανά. Με μια πρώτη ματία δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στα κομμάτια της αλλά το ποστάρω για να ακουστούν γνώμες και απόψεις ή αν είναι γνωστή σε άλλους φίλους...
http://www.airnauticwatchco.com/cs1/index.php
http://www.airnauticwatchco.com/cs1/index.php
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- Koubilaihan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: AirNautic Watch Company
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μάριε.
Συμφωνώ και εγώ, μέτρια και υπερτιμημένα. Ούτε τι μηχανές χρησιμοποιούν δε λένε. (πιθανότατα ΕΤΑ 2824;;;)
Συμφωνώ και εγώ, μέτρια και υπερτιμημένα. Ούτε τι μηχανές χρησιμοποιούν δε λένε. (πιθανότατα ΕΤΑ 2824;;;)
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Το ιντερνετ και η συσπειρωση των απανταχου watch aficionados σε διεθνη και μεγαλα φορα δινουν σε τετοιες νεες μικρες μαρκες προσφορο εδαφος.Μερικες μαλιστα δεν ειναι καθολου κακες για τα χρηματα τους διοτι απευθυνονται σε συνειδητοποιημενους αγοραστες με απαιτησεις. :!:
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
Φίλε eis άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα καθόλου τί είπες.. Δεν βγάζω νόημα, ίσως είναι ο τρόπος που το σύνταξες, άμα μπορείς πες το ξανά. :D :Deisenberg έγραψε:Το ιντερνετ και η συσπειρωση των απανταχου watch aficionados σε διεθνη και μεγαλα φορα δινουν σε τετοιες νεες μικρες μαρκες προσφορο εδαφος.Μερικες μαλιστα δεν ειναι καθολου κακες για τα χρηματα τους διοτι απευθυνονται σε συνειδητοποιημενους αγοραστες με απαιτησεις. :!:
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Ναι φιλε,παραδειγμα,θελω να πω το εξης:marios_ch έγραψε:eisenberg έγραψε:Φίλε eis άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα καθόλου τί είπες.. Δεν βγάζω νόημα, ίσως είναι ο τρόπος που το σύνταξες, άμα μπορείς πες το ξανά. :D :D
Δημιουργειται ενα τεραστιο διεθνες φορουμ οπως το watchuseek,με πολλες χιλιαδες μελη και 100αδες χιλιαδες επισκεπτες,ξερεις ποσες νεες μαρκες ρολογιων γεννηθηκαν απο εκει μεσα,μαρκες που δε θα χαν λογικα καμμια τυχη αν δεν υπηρχε το διαδυκτιο να ενωσει τους τρελλαμενους ολου του κοσμου
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
Τώρα μάλιστα, το πιασα και συμφωνώ μαζί σου ότι έτσι είναι τα πράματα, εμένα δεν με χαλά να βλέπω καινούριες εταιρείες άμα έχουν όμως κάτι αξιόλογο να δείξουν... Δεν ξέρω οι υπόλοιποι...
- Stardrive
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Πολύ σωστά αλλά όχι και τρελαμένοι, άνθρωποι με ιδιαιτερότητες τους λέω εγώ :mrgreen:eisenberg έγραψε:Ναι φίλε,παράδειγμα,θελω να πω το εξης:marios_ch έγραψε:eisenberg έγραψε:Φίλε eis άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα καθόλου τί είπες.. Δεν βγάζω νόημα, ίσως είναι ο τρόπος που το σύνταξες, άμα μπορείς πες το ξανά. :D :D
Δημιουργείται ένα τεράστιο διεθνές φόρουμ όπως το watchuseek,με πολλές χιλιάδες μελή και 100αδες χιλιάδες επισκέπτες,ξέρεις πόσες νέες μάρκες ρολογιών γεννήθηκαν από εκεί μέσα,μάρκες που δε θα χαν λογικά καμμία τύχη αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο να ενώσει τους τρελαμένους όλου του κόσμου
Time is always present ticking or not
Η ευρυμάθεια δεν σε κάνει απαραίτητα καλύτερο άνθρωπο.
Η ευρυμάθεια δεν σε κάνει απαραίτητα καλύτερο άνθρωπο.
-
Εγώ θα το έλεγα πιο λογοτεχνικά, άνθρωποι με φιλοσοφικές αναζητήσεις-αντιλήψεις του χρόνου...!!! :!: :!: :!:Stardrive έγραψε:Πολύ σωστά αλλά όχι και τρελαμένοι, άνθρωποι με ιδιαιτερότητες τους λέω εγώ :mrgreen:eisenberg έγραψε:Ναι φίλε,παράδειγμα,θελω να πω το εξης:marios_ch έγραψε:eisenberg έγραψε:Φίλε eis άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα καθόλου τί είπες.. Δεν βγάζω νόημα, ίσως είναι ο τρόπος που το σύνταξες, άμα μπορείς πες το ξανά. :D :D
Δημιουργείται ένα τεράστιο διεθνές φόρουμ όπως το watchuseek,με πολλές χιλιάδες μελή και 100αδες χιλιάδες επισκέπτες,ξέρεις πόσες νέες μάρκες ρολογιών γεννήθηκαν από εκεί μέσα,μάρκες που δε θα χαν λογικά καμμία τύχη αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο να ενώσει τους τρελαμένους όλου του κόσμου