Φυτά & Κήπος
Φυτά & Κήπος
να σας παρουσιάσω και τα άλλα μου τα καμάρια τα εξωτικά ......
μπανανιά
με ένα τσαμπί με μπανάνες ...... για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φάγαμε μπανάνες δικής μου παραγωγής
συλλογή με φοίνικες που ευδοκιμούν στην Ελλάδα
ρομπελένι, τσίκας και ντίπσι
δύο μικροί κανάριοι και ένας χαμαίρωπας (τα απαραμιλλης ομορφιάς πετρόκτιστα τειχία τα έχτισα μόνος μου εξού και δεν υπάρχει πουθενά αλφαδιά!!!)
κανάριοι
κοκοφοίνικας
μπούτια καπιτάτα
στρελίτζα νικολάι
στρελίτζα ρεγγίνα
μπανανιά
με ένα τσαμπί με μπανάνες ...... για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φάγαμε μπανάνες δικής μου παραγωγής
συλλογή με φοίνικες που ευδοκιμούν στην Ελλάδα
ρομπελένι, τσίκας και ντίπσι
δύο μικροί κανάριοι και ένας χαμαίρωπας (τα απαραμιλλης ομορφιάς πετρόκτιστα τειχία τα έχτισα μόνος μου εξού και δεν υπάρχει πουθενά αλφαδιά!!!)
κανάριοι
κοκοφοίνικας
μπούτια καπιτάτα
στρελίτζα νικολάι
στρελίτζα ρεγγίνα
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: Φυτά & Κήπος
Πάρα πολύ ωραία Ανδρέα. Ευχαριστώ για τις φωτο. Και τα φυτά πολύ ωραία και πολύ περιποιημένος κήπος! Ωραίο να μπορεί να ασχολείται κανείς με τη φύση!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Αντρέα αυτό είναι όνειρο ζωής...αλλά πέσαμε στην κρίση....Μπράβο για το μεράκι...είσαι τσίφτης!!!
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40279 times
- Been thanked: 8755 times
Ανδρεα κατ'αρχας να χαιρεσαι το εξαιρετικο κηπο και τα πανεμορφα φυτα που εχεις
αληθινη φυσικη συλλογη ειναι αυτη φιλε ...τυφλα στα ρολογια μας/μου...
και μπραβο σου για την προσωπικη σου αναμειξη ...
αληθινη φυσικη συλλογη ειναι αυτη φιλε ...τυφλα στα ρολογια μας/μου...
και μπραβο σου για την προσωπικη σου αναμειξη ...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ...να στε καλά ...γενικώς θα έλεγα ότι έχω κόλλημα με του φοίνικες και για αυτό μαζεύω όλα τα είδη που ευδοκιμούν στην Ελλάδα ...επόμενος στόχος είναι ο φοίνικας Θεοφράστου υπάρχει μόνο στην Κρήτη και είναι αρκετά σπάνιος για να τον βρεις....
πραγματικά η ενασχόληση αυτή αν και κουραστική είναι μεγάλη εκτόνωση αλλά και ευχαρίστηση ...
εδώ η πάπια...είναι πολύ πρακτική ράτσα δεν τρώει δεν λερώνει δεν φωνάζει (9 ευρώ από Leroy Merlin)
νούφαρα
και η λιμνούλα .....είχα βάλει 4 ψάρια αλλά με τα γεννητούρια που είχαμε το καλοκάιρι έχουν γίνει 10-12
πραγματικά η ενασχόληση αυτή αν και κουραστική είναι μεγάλη εκτόνωση αλλά και ευχαρίστηση ...
εδώ η πάπια...είναι πολύ πρακτική ράτσα δεν τρώει δεν λερώνει δεν φωνάζει (9 ευρώ από Leroy Merlin)
νούφαρα
και η λιμνούλα .....είχα βάλει 4 ψάρια αλλά με τα γεννητούρια που είχαμε το καλοκάιρι έχουν γίνει 10-12
Τωρα με τρελανες...ζεις σε παραδεισο κανονικα''....andreas έγραψε:
......και η λιμνούλα ..
..είχα βάλει 4 ψάρια αλλά με τα γεννητούρια που είχαμε το καλοκάιρι έχουν γίνει 10-12
Αν θες να φας κανενα στα καρβουνα ...ερχομαι...
Μακάρι να ζούσα εκεί Δημήτρη ...θα ήταν καλά...αλλά δυστυχώς μέσα στα τσιμέντα της Αθήνας ζω και εγώ...το σπίτι είναι εξοχικό των γονιών μου εντός της Αττικής και πηγαινοερχόμαστε Σαββατοκύριακα (άνοιξη και καλοκαίρι) ....την λιμνούλα την είχε φτιάξει ο πατέρας μου πριν από πολλά χρόνια ...είναι πολύ ωραία διότι έχει αναπτυχθεί ένα μικρο οικοσύστημα.... πέραν από τα ψάρια όταν ακούς τα βατράχια το βράδυ είναι πολύ ωραία.....τώρα βέβαια όταν έρχεται η ώρα που πρέπει να την καθαρίσω (μία φορά τον χρόνο) και να βγάλω την μούργα από τα ριζες και τα νούφαρα είναι άλλη εμπειρία....δεν θα ήθελες να το δεις ούτε να το ζήσεις.....
τα ψάρια που έχει λέγονται κόι...είναι για αυτές τις συνθήκες (στάσιμο γλυκό νερό) ...
ο χώρος διατίθεται και για ημερήσιες ωρολοσυναντήσεις ....καλά να είμαστε...και το καλοκαίρι μπορούμε να το οργανώσουμε....η θάλασσα είναι στα 150 μέτρα...οπότε βουτάς εσύ .... φέρνεις την ψαριά την ρίχνουμε σε ετοιμοπόλεμη ψησταριά και αφότου πρηστούμε από το φαί θα έχουμε τον χρόνο να δούμε τα ρολόγια μας κατά την χώνεψη... εν πάσει περιπτώσει το πρόγραμμα θα μας το βγάλει ο Κώστας (megalos)....
τα ψάρια που έχει λέγονται κόι...είναι για αυτές τις συνθήκες (στάσιμο γλυκό νερό) ...
ο χώρος διατίθεται και για ημερήσιες ωρολοσυναντήσεις ....καλά να είμαστε...και το καλοκαίρι μπορούμε να το οργανώσουμε....η θάλασσα είναι στα 150 μέτρα...οπότε βουτάς εσύ .... φέρνεις την ψαριά την ρίχνουμε σε ετοιμοπόλεμη ψησταριά και αφότου πρηστούμε από το φαί θα έχουμε τον χρόνο να δούμε τα ρολόγια μας κατά την χώνεψη... εν πάσει περιπτώσει το πρόγραμμα θα μας το βγάλει ο Κώστας (megalos)....