Μακάρι να ζούσα εκεί Δημήτρη ...θα ήταν καλά...αλλά δυστυχώς μέσα στα τσιμέντα της Αθήνας ζω και εγώ...το σπίτι είναι εξοχικό των γονιών μου εντός της Αττικής και πηγαινοερχόμαστε Σαββατοκύριακα (άνοιξη και καλοκαίρι) ....την λιμνούλα την είχε φτιάξει ο πατέρας μου πριν από πολλά χρόνια ...είναι πολύ ωραία διότι έχει αναπτυχθεί ένα μικρο οικοσύστημα.... πέραν από τα ψάρια όταν ακούς τα βατράχια το βράδυ είναι πολύ ωραία.....τώρα βέβαια όταν έρχεται η ώρα που πρέπει να την καθαρίσω (μία φορά τον χρόνο) και να βγάλω την μούργα από τα ριζες και τα νούφαρα είναι άλλη εμπειρία....δεν θα ήθελες να το δεις ούτε να το ζήσεις.....
τα ψάρια που έχει λέγονται κόι...είναι για αυτές τις συνθήκες (στάσιμο γλυκό νερό) ...
ο χώρος διατίθεται και για ημερήσιες ωρολοσυναντήσεις

....καλά να είμαστε...και το καλοκαίρι μπορούμε να το οργανώσουμε....η θάλασσα είναι στα 150 μέτρα...οπότε βουτάς εσύ .... φέρνεις την ψαριά την ρίχνουμε σε ετοιμοπόλεμη ψησταριά

και αφότου πρηστούμε από το φαί θα έχουμε τον χρόνο να δούμε τα ρολόγια μας κατά την χώνεψη... εν πάσει περιπτώσει το πρόγραμμα θα μας το βγάλει ο Κώστας (megalos)....