Εγω νομιζα οτι ειμαι ο πιο μεγαλός εδω μεσα,αλλα φαινεται οτι αλλοι ειναι οι παπουδες.
Γιατι ξερετε οτι γερος,δεν ειναι αυτος που κοντευει τα 70,σαν κι εμενα,αλλα αυτος που ειναι κολλημενος με κατι και δεν ξεκολλαει με τιποτα.
Τσιμπησατε στο μαρκετιν των Ελβετων,που αναστησαν τη βιομηχανια τους,μεσα απο την πολυ εξυπνη προσπαθεια τους,να αρπαξουν μια μεριδα κοσμου,που νομιζει οτι οι μηχανισμοι των ρολογιων,ειναι κατι παραπανω απ αυτο που ειναι.Μηχανισμοι δηλαδη,και τιποτ αλλο,για να λενε την ωρα.
Αν λοιπον αρεσει σε μερικους να τα εχουν για φετιχ,με γεια τους και χαρα τους,αλλα μεχρις εκει.
Και ξερετε,η Φερραρι,δεν ειναι Φερραρι,γιατι εχει μια παλαιολιθικη μηχανη,την οποια λατρευουμε γιατι τη λενε Φερραρι, αλλα γιατι εχει την τοπ κατασκευη,που παει στις απειρες χιλιαδες στροφων,ετσι για πλακα.Και που επιταχυνει και στριβει με απειρα χιλιομετρα στο κοντερ.
Και κανει αυτο ακριβως,για το οποιο την αγοραζουμε.Να τρεχει δηλαδη γρηγορα και να στριβει επισης.
Και οποιος καταλαβε,καταλαβε.
Τωρα ο αλλος παραξηγηθηκε γιατι υποβαθμισα τα τουρμπιγιον.
Μα τα τουρμπιγιον φιλε μου,τα ξερω εγω,εδω και 10ετιες.Τα εχω πιασει στα χερια μου,και τα εχω περιεργαστει,γιατι μου εκανε εντυπωση η ασυληπτη σε μενα τιμη τους,η ευφυης συλληψη του μηχανικου που τα σκεφτηκε,αλλα οχι η ακριβεια τους.Που ειναι πολυ χειροτερη,απο ενα φτηνοτατο ρολογακι.
Ειναι ενα απολιθωμα του παρελθοντος,που ειτε σου αρεσει,ειτε οχι,περασε και παει.Δεν θα κλαψουμε κιολας.
Οι ενισχυτες με λυχνιες,που ακομα φτιαχνονται,δεν ειναι το ιδιο.
Γιατι αν και παλαιοι πολεμισται,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να παιζουν πολυ καλα,και καλυτερα απο πολλους τρανζιστορατους.
Καταλαβες τη διαφορα στη σκεψη μου;
ΥΓ.Και ετσι ενημερωτικα,για κεινους,που απαντησαν καλοπιστα σ εμενα.
Αγορασα ενα φτηνο ρολογακι,απο τη Γερμανια,πολυ φτηνοτερα απο ο,τι το δινανε εδω,να κανω τη δουλεια μου,γιατι ξερεις,παω και το χειμωνα στη θαλασσα,εδω και πολλα χρονια και το χρειαζομαι.
Αυτο.
http://cgi.ebay.de/CITIZEN-PROMASTER-DI ... 1|294%3A50
Και καληνυχτα
στους καλοπιστους και ευγενεις.