Georges έγραψε:Wostep έγραψε:
Σκοπός αυτών των σχολών είναι να δώσουν τα καλύτερα εφόδια στους τεχνικούς που θα μπορέσουν αύριο να επανδρώσουν ένα υγιές After sales service με ΕΛΒΕΤΙΚΑ standards .
Θα σταθώ σε αυτή την πρόταση..... Στην Ελλάδα πλην του σέρβις της Rolex, για κανένα άλλο επίσημο σέρβις δεν έχω ακούσει-διαβάσει καλά σχόλια. Με έχει προβληματίσει πολύ το θέμα, ειδικά όταν το ρολόϊ είναι κάποιον χιλιάδων ευρώ....
Μπραβο ρε Γιωργη ωραιο θεμα εβαλες. Λοιπον δεν εμπιστευομαι τα σερβις τους, ουτε να τους βλεπω δεν θελω,στις 3φορες που πηγα τις δυο μου εκαναν ζημια ,
εδω και χρονια παω στον ρολογα μου τον οποιο και επιλεγω,γινομαι φιλος,η ακομη και βλεπω την επισκευη που κανει.
Μηπως ειμαι εγω παραξενος? Μηπως ετυχε σ εμενα? οχι φιλοι μου , βλεπω οτι τυχαινει σε πολλους, διαβαζουμε τα παραπονα εδω συνεχεια,κι εχω δει με τα ματια μου απαραδεχτες ζημιες.
Αλλα και μου κανει εντυπωση οτι δικοι μας ανθρωποι στα φορουμ ,που δειχνουν κατα τ αλλα πολλες γνωσεις και εμπειριες γυρω απο το ρολοι
να συμβουλευουν το καθε νεο μελος που ρωταει, να παει στην αντ/πεια για την πιο απλη επισκευη.
Γιατι? μηπως για ποιο υπευθυνοτητα? η λογω των τεχν τους γνωσεων? Ευχαριστω εγω δεν θα παρω ταχω δει και τα δυο......
Ενταξει...δεν ειναι ολες ετσι και ειναι φυσικο,αλλα για μενα ειναι οι περισσοτερες.
Μηπως οι αντ/πειες δινουν τα σερβις σε οποιον δωσει εξω την ποιο φτηνη προσφορα? και μονον χωρις αλλο κριτηριο?
Οπωσδηποτε υπαρχουν και αντ/πειες με αποκλειστικα δικα τους σερβις αλλα εγω νομιζω οτι εχουν μονο τα μεγαλα ονοματα τετοιες.
Οσο για μενα μ αυτα που εχω δει και PP η VC κλπ να ειχα για σερβις θα ρωταγα τον ρολογα μου αν μπορει να μου το φιαξει να παρει αντ/κο κλπ
αν οχι τοτε μονον αναγκαστικα σ αυτους .
Στην ρολεξ πηγα μια φορα να ρωτησω κατι και με εξυπηρετησαν με το παραπανω, εχω ξαναπαει και μ αλλους φιλους εκει και εμειναν ευχαριστημενοι
πιστευω οτι υπαρχει και το αντιθετο ,ενταξει συμβαινουν κι αυτα , παρ ολα αυτα την δευτερη φορα που χρειαστηκε κατι το ρολοι το πηγα στον ρολογα μου
και μου το εφτιαξε μια χαρα και με αντ/ση εξαρτηματων απο την ρολεξ ολα κανονικα.
Σε αλλη ευκαιρια θα σας γραψω για τις ζημιες που μου εκαναν και γι αλλα πραματα πανω σ αυτο το θεμα.
Γι αυτο λοιπον αποψη μου ειναι οτι παμε στην αντ/πεια μονο για το τζαμπα της εγγυησης, η για αλλη αναγκαστικη αιτια.