Παλιες ρολογοιστοριες

για να χαλαρωνουμε
Απάντηση
i palios
Has thanked: 1800 times
Been thanked: 1008 times

Re: Παλιες ρολογοιστοριες

Δημοσίευση από i palios »

eisenberg έγραψε:Γιαννη ενεδωσες τελικα στην μπαταρια?Αγορασες καποιο Quartz εκεινα τα χρονια?
Βεβαια .....τι αλλο Seiko ,orient δεν ηταν λαθος μια τετοια ενεργεια τοτε, οποιος δεν πηρε εκανε λαθος εξ αλλου
ολοι βγαλανε quartz PP, VC κλπ.
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

όντως οι γνωστες τοτε και αυτοι που δεν παρασυρθηκαν θα χτυπουσαν καλα κομματια....
i palios
Has thanked: 1800 times
Been thanked: 1008 times

Δημοσίευση από i palios »

marios_ch έγραψε:όντως οι γνωστες τοτε και αυτοι που δεν παρασυρθηκαν θα χτυπουσαν καλα κομματια....
Πολλοι Μαριε πηραν και ωραια κομματια, εκει ξετρυπωσαν κι ολοι οι συλλεκτες και μαλιστα ετυχα σε αγορα που δεν ηξερε ο παλιατζης την αξια
του ρολογιου που πουλουσε και ρωτουσε τον διπλανο του, ηταν ενα καλο ρολοι δεν θυμαμαι με σιγουρια ποιο, κι αλλος πιο ασχετος του απαντησε με τιμη
κοτσανα πολυ χαμηλη, τον πλησιασα μετα και του μιλησα του αγοραστη και το γελασαμε το γεγονος...
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

εποχες που η γνωση δεν ηταν τοσο ευκολα προσβασιμη οπως τωρα φιλε...
Argo982001
Has thanked: 642 times
Been thanked: 506 times

Δημοσίευση από Argo982001 »

Φανταζομαι πως εδω ειναι το καταλληλο μερος να πω κι εγω μια δικια μου ιστορια που μου εχει μεινει εντονα και πιστευω θα καταλαβετε το γιατι.
Ετος 1999-2000 στο Βελγιο για αναζητηση ρολογιου...Θυμαμαι τοτε ειχα πρωτοδει τα panerai (αρχικη ανακαλυψη ενος ξαδερφου μου) και ξεκιναμε βολτα στα μαγαζια
και καινουριων και μεταχειρισμενων για να βρουμε...Μη τα πολυλογω,δεν ειχαμε βρει πολλα που να μας καλυπτουν τοσο αισθητικα αλλα θυμαμαι ενα που με ειχε προβληματισει
πολυ εντονα να το παρω(ειχα τα λεφτα στη τσεπη που ζητουσε)αλλα τελικα δε προχωρησα στην αγορα...ο λογος? πολυ μεγαλο και σε σχεση με πανεραι και πολυ αδειο.....
λογω του μεγεθους του ρολογιου ψαχναμε ,με την αγνοια της εποχης, να εχει το dial τουλαχιστον ενα power reserve....τελικα με τα λεφτα αυτα αγορασα εκεινη τη περιοδο
ενα καινουριο breitling navitimer που ηταν και ο αρχικος μου ποθος.....Για να επανελθω ομως στην ιστορια του pam αργοτερα καταλαβα οτι το συγκεκριμενο μοντελο
ηταν 90% το.......6152!!!!και αν δεν ηταν αυτο ηταν 100% panerai pre vendome.....οποτε οσοι ασχολειστε με πανεραι καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο.....
στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα!!!!!
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Ωραιες ιστοριες παιδια...
Οσο για το Panerai τι να πεις φιλε...
Η φραση που εγραψες στο τελος τα λεει ολα...
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40225 times
Been thanked: 8742 times

Δημοσίευση από Megalos »

Βασιλη πολυ ενδιαφερουσα η ιστορια σου ...και πραγματικα ''τραγικη'' ατυχια να μην το παρεις εκεινο το Pan
ξερεις οτι ειδα οτι τωρα παει γυρω στις 100,000 ευρω :slap:
αληθεια δεν σας εκανε κλικ η μηχανη Rolex που ειχε ?
Image
Image
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Argo982001

Δεν το ανοιξαμε και δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν οντως το 6152...αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ειχαμε δει ενα τεραστιο panerai (εκεινη την εποχη και τα 44mm υπερβολικα ηταν)πολυ λιτο και μου ειχε μεινει οτι ειχε διαφορετικη σχετικα κασα απο τα αλλα και οτι ειχε πολυ militaire vintage εμφανιση συν οτι ηταν και χωρις χαρτια.......ας σκεφτουμε οτι τοτε τα panerai δεν ηταν τοσο γνωστα οπως σημερα.....ακομα και αυτος που το πουλουσε δεν ηξερε καλα καλα τι ειχε.....Αργοτερα σκεφτομενος αυτο το μοντελο και μελετωντας απο τοτε , 2000 και μετα,αρχισα να σκεφτομαι μηπως οντως ειχαμε δει το 6152....Και με τον ξαδερφο μου που το συζηταμε ,ο οποιος εκτοτε εχει ασχοληθει πολυ σοβαρα με τα πανεραι εχοντας αρκετα μοντελα, δινουμε πολλες πιθανοτητες να ηταν οντως......Παντως σιγουρα και το 6152 να μην ηταν ,ηταν 100% pre v μοντελο το οποιο ημουν κοντα να αγορασω με 2000 ευρω....
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40225 times
Been thanked: 8742 times

Δημοσίευση από Megalos »

Βασιλη μου παντως αν ηταν το 6152, τα 2,000 σου θα ειχαν γινει 100,000 :slap: :slap:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Argo982001

Ελπιζω να μην ηταν....παντως γενικα εκεινη την εποχη οποιος ειχε παρει πρεφα τα πανεραι και τυχαινε να αγορασει καποιο μεταχειρισμενο ενα πολλαπλασιασμο του κεφαλαιου του θα τον εκανε σιγουρα στο μελλον και θυμαμαι οτι τοτε στα μαγαζια ειχαμε δει αρκετα για τα δεδομενα της εποχης....(το Βελγιο γενικα εχει πολυ καλη αγορα μεταχειρισμενων) αλλα αυτο ειναι το μονο που μου εχει μεινει τοσο εντονα γι αυτο λεω μηπως και.......
Απάντηση