Παλιες ρολογοιστοριες
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
Re: Παλιες ρολογοιστοριες
O Markowgr28 εγραψε.
Προσωπικά από την αρχή το μυαλό μου πάει σε αυτό που ανέφερα παραπάνω, δηλ. Rolex Sub. Αν δεν είναι αυτό, δε με νοιάζει καθόλου, αλλά με κούρασε αυτό το κουιζ, έστω και αν δεν αναφερόταν σε εμένα, πέστο επιτέλους, έτσι και αλλιώς είναι off topic στο θέμα αυτό, μην το χαλάμε περισσότερο.[/quote]
Ακου φιλε μου.Εδω ειμαστε μια ωραια παρεα και το διασκεδαζουμε ,η απαντηση που μου δεινεις δεν ειναι η ενδεδειγμενη οπως θα επρεπε.
Παντως με συγχωρης που σε κουρασε το κουιζ μου και εκτος τοπικ. Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι τα κουιζ,εχουν τις δυσκολιες τους.
Προσωπικά από την αρχή το μυαλό μου πάει σε αυτό που ανέφερα παραπάνω, δηλ. Rolex Sub. Αν δεν είναι αυτό, δε με νοιάζει καθόλου, αλλά με κούρασε αυτό το κουιζ, έστω και αν δεν αναφερόταν σε εμένα, πέστο επιτέλους, έτσι και αλλιώς είναι off topic στο θέμα αυτό, μην το χαλάμε περισσότερο.[/quote]
Ακου φιλε μου.Εδω ειμαστε μια ωραια παρεα και το διασκεδαζουμε ,η απαντηση που μου δεινεις δεν ειναι η ενδεδειγμενη οπως θα επρεπε.
Παντως με συγχωρης που σε κουρασε το κουιζ μου και εκτος τοπικ. Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι τα κουιζ,εχουν τις δυσκολιες τους.
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
i palios έγραψε:O Markowgr28 εγραψε.
Προσωπικά από την αρχή το μυαλό μου πάει σε αυτό που ανέφερα παραπάνω, δηλ. Rolex Sub. Αν δεν είναι αυτό, δε με νοιάζει καθόλου, αλλά με κούρασε αυτό το κουιζ, έστω και αν δεν αναφερόταν σε εμένα, πέστο επιτέλους, έτσι και αλλιώς είναι off topic στο θέμα αυτό, μην το χαλάμε περισσότερο.
Παντως με συγχωρης που σε κουρασε το κουιζ μου και εκτος τοπικ. Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι τα κουιζ,εχουν τις δυσκολιες τους.[/quote]
Φίλε μου συμφωνώ ότι είμαστε μια ωραία παρέα και προσωπικά συμμετέχω επειδή το διασκεδάζω. Όταν θα σταματήσει να συμβαίνει αυτό, θα σταματήσω να συμμετέχω και απαντήσεις σαν την παραπάνω και αυτή που με βάζεις να γράψω είναι προς αυτήν την κατεύθυνση.
Δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, γιατί, όπως αναφέρεις, το έκανες επειδή σε διασκεδάζει και εσένα και αυτό είναι καλό.
Δημιούργησες ένα ωραίο θέμα, έως τώρα έχει 5 σελίδες απαντήσεις, κοίταξε λίγο πόσες και ποιες είναι εντός του θέματος. Προσωπικά στο θέμα αυτό θα μου άρεσε να διαβάσω ιστορίες όπως η δική σου και άλλων φίλων, για αυτό έγραψα και τη δική μου ιστορία εδώ. Με απαντήσεις όπως αυτή που έγραψες και τις προηγούμενες συνεχίζουμε να χαλάμε το ωραίο αυτό θέμα με off topic ανούσιες απαντήσεις.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40279 times
- Been thanked: 8755 times
ωραια η ιστορια που Γιαννη και των Ωνασηδων ...
και του χαμενου ρολογιου ...
καλο ειναι να μην παρεξηγιομαστε με τα γραπτα των αλλων διοτι το εχουμε πει πολλες φορες θελει κοπο και προσπαθεια
ορισμενες φορες αν δεν εχει γνωρισει καποιος καποιον αλλον να καταλαβει απο τα γραπτα του το πως εννοει κατι η τον
τροπο που σκεπτεται και ενεργει - και απο κοντα αλλαζει τελειως γνωμη και λεει ''ρε τι λαθος ημουν στην γνωμη μου για τον δατε''
ΥΓ εκτος θεματος και εγω αλλα με λυπει να βλεπει αγαπητους φιλους να παρεξηγιουνται
και του χαμενου ρολογιου ...
καλο ειναι να μην παρεξηγιομαστε με τα γραπτα των αλλων διοτι το εχουμε πει πολλες φορες θελει κοπο και προσπαθεια
ορισμενες φορες αν δεν εχει γνωρισει καποιος καποιον αλλον να καταλαβει απο τα γραπτα του το πως εννοει κατι η τον
τροπο που σκεπτεται και ενεργει - και απο κοντα αλλαζει τελειως γνωμη και λεει ''ρε τι λαθος ημουν στην γνωμη μου για τον δατε''
ΥΓ εκτος θεματος και εγω αλλα με λυπει να βλεπει αγαπητους φιλους να παρεξηγιουνται
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Καλησπερα . Η ιστορια ειναι καπως μακροσκελης θα την πω σε συντομια.1998 στη Χερσονησο στη Κρητη οταν ειδα το IWC DOPPEL REF. 3713 επαθα σοκ . Φυσικα τοτε ημουν στο ξεκινημα. Ο τυπος στο καταστημα απο τα λιγα παιδια σε καλοσυνη μου λεει. Ρε φιλε αν το ερωτευτηκες σε μια βδομαδα ο αδελφος μου θα ερθει συμπτωματικα στην Λαρνακα εχει δεσμο με Κυπρια και στο στελνω αν μου αφησεις καποιο ποσο προκαταβολικα φυσικα με αποδειξη. Εγω εμεινα σκεφτικος επειδη ημουν σε ξενο τοπο και δεν μπορουσα να υπολογισω τα λεφτα. Η πλακα ηταν οτι ξεχαστηκα στην κουβεντα 1- 2 ωρες κινητο τοτε δεν ειχαμε και η συζυγος μου ηταν στην θαλασσα με την ανηψια της που ηρθε μαζι μας. Νομισαν οτι κατι σοβαρο επαθα και μου ειπαν θυμωμενες το ποσο ανυσυχησαν. Λιγο ακομα και θα πηγαιναμε στην αστυνομια μου ειπαν. Καλα τις λεω μηπως σου βρισκετε προχειρα 1 εκατομυριο και 300 χιλ. Εισαι τρελλος μου απαντα Χα - Χα- Χα. Τοσα ακριβως μου ελειπαν. Το ρολοι τοτε ηταν κοντα 2 εκ. δρχ. Φιλικα Σιμος.
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
Σιμο δεν καταλαβα,τελικα δεν το πηρες? Αν οχι δεν πειραζει πηρες αλλα που ειναι καταπληκτικα.
- joman
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 24 times
Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και λυπάμαι που η ερώτησή μου ήταν η αφορμή να ξεστρατίσουμε απο το θέμα...
Αλλά απο την άλλη, μήπως και οταν βρισκόμαστε απο κοντά, και συζητάμε για ένα θέμα, μένουμε πάντα προσηλωμένοι σ αυτό; δεν παρεκκλίνουμε φορές, απο απρόβλεπτα και μη ερεθίσματα;
Οπως και να χει, ζητάω συγνώμη, για την άσχετη παρεμβολή μου, και ελπίζω να δούμε στη συνέχεια, μόνο ιστορίες εντός θέματος, οι οποίες μου αρέσουν και εμένα, και όντως έχουν και το άρωμα της νοσταλγίας και μας ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές, (που ήμασταν και πιο νέοι ).
Αλλά απο την άλλη, μήπως και οταν βρισκόμαστε απο κοντά, και συζητάμε για ένα θέμα, μένουμε πάντα προσηλωμένοι σ αυτό; δεν παρεκκλίνουμε φορές, απο απρόβλεπτα και μη ερεθίσματα;
Οπως και να χει, ζητάω συγνώμη, για την άσχετη παρεμβολή μου, και ελπίζω να δούμε στη συνέχεια, μόνο ιστορίες εντός θέματος, οι οποίες μου αρέσουν και εμένα, και όντως έχουν και το άρωμα της νοσταλγίας και μας ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές, (που ήμασταν και πιο νέοι ).
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Οχι φιλε μου δεν το πηρα. Η ειρωνεια της τυχης ειναι οτι το ξαναβρηκα πριν 2 χρονια μεταχειρισμενο αλλα ο κατοχος του ζηταγε παραλογο ποσο. Φιλικα Σιμος.i palios έγραψε:Σιμο δεν καταλαβα,τελικα δεν το πηρες? Αν οχι δεν πειραζει πηρες αλλα που ειναι καταπληκτικα.
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times