Στις φωτογραφίες που έχω δει εγώ με τον συγχωρεμένο τον Αλέξανδρο (στο χειριστήριο του αεροπλάνου του), φορούσε rolex sub.simon έγραψε:Να πω κατι και εγω σχετικο με την οικογενεια Ωναση. Καποτε σε ενα περιοδικο ειδα τον ανδρα της Χριστινας Ωναση και πατερα της Αθηνας να φορα ενα ολοχρυσο Breitling Chronomat. Tov Τιερυ Ρουσελ δλδ. Χωρις να ειμαι βεβαιος και ο συγχωρεμενος Αλεξανδρος Ωνασης φορουσε και αυτος ενα Breitling Navytimer ατσαλι. Φιλικα Σιμος.
Παλιες ρολογοιστοριες
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: Παλιες ρολογοιστοριες
- markosgr28
- moderator
Α μάλιστα, κατάλαβα. Κρίμα να το βλέπεις εκεί και να μην μπορείς να το πάρεις.i palios έγραψε:Το Ρολοι δεν επεσε φιλε στην θαλασσα επεσε αναμεσα στους ογκολιθους που σχηματιζουν τις προβλητες στις κατασκευες.markosgr28 έγραψε:Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και ας μην έχει τόση σχέση με ρολόγια!
Σε σχέση με το ρολόι, δεν είχατε κανένα βουτηχτή να μπει να το βγάλει??
Οσο για την ιστορια την κολλησα γιατι εγινε στο ιδιο σημειο στον ιδιο χρονο περιπου με το ρολοι.
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Πολυ ωραια ιστορια Γιαννη..!
Ευχαριστουμε που μας την μεταφερες!
Μας ταξιδεψες σε αλλες εποχες.
Ευχαριστουμε που μας την μεταφερες!
Μας ταξιδεψες σε αλλες εποχες.
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
Joman Δεν ξερεις πιο ειναι το ακατανομαστο ρολοι??Δεν επιτρεπεται αυτο εισαι απαραδεχτος.joman έγραψε:Δηλαδή;i palios έγραψε:Ο Αριστοτελης φορουσε το ακατανομαστο, αλλα πιστευω οτι ολοι αυτοι φορουν κι αλλα .simon έγραψε:Να πω κατι και εγω σχετικο με την οικογενεια Ωναση. Καποτε σε ενα περιοδικο ειδα τον ανδρα της Χριστινας Ωναση και πατερα της Αθηνας να φορα ενα ολοχρυσο Breitling Chronomat. Tov Τιερυ Ρουσελ δλδ. Χωρις να ειμαι βεβαιος και ο συγχωρεμενος Αλεξανδρος Ωνασης φορουσε και αυτος ενα Breitling Navytimer ατσαλι. Φιλικα Σιμος.
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
Θα στο πω αλλιως.joman έγραψε:Καλά, το οτι είμαι απαράδεκτος, είναι παγκοσμίως γνωστό
Θα μου διαλευκάνεις το μυστήριο τώρα; (μια υποψία την έχω, αλλά θέλω να σιγουρευτώ..)
Δεν ειναι το καλυτερο
Δεν ειναι το ομορφοτερο
Δεν ειναι το ακριβοτερο
Ειναι μοναδικο
Ποιο να ειναι....Ποιο να ειναι......Δυσκολο κουιζ. Μηπως το ξερει καποιος να βοηθησει??
- markosgr28
- moderator
Προσωπικά από την αρχή το μυαλό μου πάει σε αυτό που ανέφερα παραπάνω, δηλ. Rolex Sub. Αν δεν είναι αυτό, δε με νοιάζει καθόλου, αλλά με κούρασε αυτό το κουιζ, έστω και αν δεν αναφερόταν σε εμένα, πέστο επιτέλους, έτσι και αλλιώς είναι off topic στο θέμα αυτό, μην το χαλάμε περισσότερο.i palios έγραψε:Θα στο πω αλλιως.joman έγραψε:Καλά, το οτι είμαι απαράδεκτος, είναι παγκοσμίως γνωστό
Θα μου διαλευκάνεις το μυστήριο τώρα; (μια υποψία την έχω, αλλά θέλω να σιγουρευτώ..)
Δεν ειναι το καλυτερο
Δεν ειναι το ομορφοτερο
Δεν ειναι το ακριβοτερο
Ειναι μοναδικο
Ποιο να ειναι....Ποιο να ειναι......Δυσκολο κουιζ. Μηπως το ξερει καποιος να βοηθησει??
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times