Σου απάντησα σε Pm θα ανεβάσω και φωτογραφίες όταν βρώ χρόνοsnapper έγραψε:anelka καλως ηρθες.. ....πολυ ωραιο το μαχαιρι σου...
πες μας και μια τιμη αν θες...
ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Μερικές φωτογραφίες απο το Cold Steel που πωλείται για πληροφορίες στο georgehunter7@gmail.com
Η τιμή είναι στα 300 Ευρώ.
Το μαχαίρι βρίσκεται στην Αθήνα.
Η τιμή είναι στα 300 Ευρώ.
Το μαχαίρι βρίσκεται στην Αθήνα.
τι διαφορα εχουν τα santoku απο τα γαλλικα chef και τι να προτιμησω?
Θελω να κανω ενα δωρο στη γυναικα και δεν με απασχολει το χρηματικο.
Καλυτερα με αυλακωσεις σαν του dimro?
Ενα πολυ ενδιαφερον sentoku που εχω δει ειναι αυτο: http://heinnie.com/product.asp?strParen ... rtRecord=1
Ενα πολυ ενδιαφερον sentoku που εχω δει ειναι αυτο: http://heinnie.com/product.asp?strParen ... rtRecord=1
- dimRHO
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 368 times
εγώ τώρα που το δοκίμασα δεν το αλλάζω!
με το santoku κόβεις και αμέσως το χρησιμοποιείς σαν σπάτουλα για να μαζεύεις τα κομμένα και να τα βάζεις στο μπολ ή το πιάτο.
εξαρτάτε βέβαια πόσο καλή είναι στο να χρησιμοποιεί μαχαίρια, μη κόψει κανα δάχτυλο.
θέλει και προσεκτικό πλύσιμο. και για να μη κοπείς και για να μη χαλάσεις το μαχαίρι, πολλές γυναίκες τα πλένουν με το πράσινο σφουγγαράκι...
με το santoku κόβεις και αμέσως το χρησιμοποιείς σαν σπάτουλα για να μαζεύεις τα κομμένα και να τα βάζεις στο μπολ ή το πιάτο.
εξαρτάτε βέβαια πόσο καλή είναι στο να χρησιμοποιεί μαχαίρια, μη κόψει κανα δάχτυλο.
θέλει και προσεκτικό πλύσιμο. και για να μη κοπείς και για να μη χαλάσεις το μαχαίρι, πολλές γυναίκες τα πλένουν με το πράσινο σφουγγαράκι...
- dimRHO
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 368 times
διάβασες για το θέμα σκουριάς? θα προτιμούσα ένα ανοξείδωτο.kkostas έγραψε:τι διαφορα εχουν τα sentoku απο τα γαλλικα chef και τι να προτιμησω?
επίσης και μια πιο γαμψή μύτη, να κατεβαίνει περισσότερο όπως στα ορίτζιναλ γιαπωνέζικα, μοιάζει λίγο με πάντρεμα santoku+french chef.
DimRHO, snapper, ευχαριστω για την βοηθεια.
Δεν ειχα προσεξει οτι το fallkniven δεν ειναι ανοξειδωτο.
Θεωρω μεγαλο ατου το οτι το santoku μπορει να χρησιμοποιηθει επιτοπου και σαν σπατουλα.
Santoku λοιπον.
DimRHO το victorinox που εχεις με τις αυλακωσεις φαινεται πολυ ενδιαφερον και φερνει πολυ σε σπατουλα!
Απο νετ το πηρες?
Δεν ειχα προσεξει οτι το fallkniven δεν ειναι ανοξειδωτο.
Θεωρω μεγαλο ατου το οτι το santoku μπορει να χρησιμοποιηθει επιτοπου και σαν σπατουλα.
Santoku λοιπον.
DimRHO το victorinox που εχεις με τις αυλακωσεις φαινεται πολυ ενδιαφερον και φερνει πολυ σε σπατουλα!
Απο νετ το πηρες?