Ποιοι ειμαστε

για να χαλαρωνουμε
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 42929
Εγγραφή: Τετ Μάιος 13, 2009 3:05 am
Τοποθεσία: Athens
Has thanked: 39870 times
Been thanked: 8661 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από Megalos »

Θωμα ευγε για την πορεια σου ...
οχι παιδια ειναι ενα θεμα οπου αν θελει καποιος μπορει να δωση περισσοτερα στοιχεια που θελει να
μοιραστει με τα αλλα μελη ...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
thomas69
Δημοσιεύσεις: 187
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 13, 2010 9:24 am
Τοποθεσία: Thessaloniki
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από thomas69 »

eisenberg έγραψε:Ωστε εισαι γεννημενος το '80!Νομιζα απο το νικ σου οτι εισαι του '69 και σκεφτομουνα ''σε ερωτικη χρονια γεννηθηκε ο Θωμας''!
Χαχα όχι απλά διάλεξα ενα τυχαίο :style: αριθμό
ΕικόναΕικόναΕικόνα
elbetos R21
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: Τρί Δεκ 21, 2010 3:09 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από elbetos R21 »

απλα ρωτησα γιατι μου φαινετε λιγο υπερβολη το αν εχω παρει πτυχια σε γαλλικα αγγλικα η οχι η εαν ημουνα παραστατης στην 5η δημοτικου!!! lol lol !anyway εγω θα αρκεστω σε αυτα που νομιζω εγω πως εχουν μια καμια σχεση με το forum.. :magn: :magn: :magn: ειμαι ο χρηστος και ειμαι φοιτητης κτηνιατρικης στη θεσσαλονικη!μιας και εχω μεγαλωσει σε μουσικη οικογενεια χομπι μου ειναι η κιθαρα,το τραγουδι και το γραψιμο στοιχων.λατρευω τη συλλογη μουσικων δισκων και ταινιων ενω και αρκετα μουσικα οργανα υπαρχουν απο παντα στην οικογενεια μου!η δευτερη μεγαλη αγαπη μου ειναι οι μηχανες.απο 6 χρονων που οδηγησα το πρωτο μου τσαλακι :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: δεν εχω αφησει τις 2 ροδες με διακαη μου ποθο που θελω να πιστευω καποτε θα υλοποιηθει να παραμενει το ducati to hyper το 1100!!!!!!!!!!!!!!!!! :rose :rose τωρα γενικοτερα παντοτε μου αρεσε να συλλεγω πραγματα απο μικρος-τραπουλες,σουγιαδες(που χαθηκαν),μπιλιες,τηλεκαρτες,περιοδικα,κομιξ κτλ....τα ρολογια και οι πεννες παντα μου αρεσαν αλλα μιας και δεν εχω βγαλει ακομα δικα μου λεφτα δεν εχω μπορεσει να εμπλουτισω οπως θα ηθελα τη συλλογη μου!το σαιτ παντως με βοηθαει να μαθαινω πραγματα και απο τοτε που εχω γραφτει καθε μερα οταν θελω να relaxarw μπαινω μεσα και διαβαζω συνεχως καινουρια θεματα και ομολογω μ'αρεσει πολυ αυτοσ ο μικροκοσμος σας!!! :cheer: ΥΓ-θα κλεισω με μια προσωπικη αποψη που εχω διαμορφωσει οσο καιρο εχω γραφτει...προσωπικα πιστευω πως πισω απο το ποσο τελειο μηχανισμο εχει ενα ρολοι η απο ποσο τελεια υλικα ειναι κατασκευασμενο κρυβεται μια τασης επιδειξης που δυστυχως λιγο πολυ ολοι εχουμε μιας και ζουμε σε καπιταλιστικο συστημα με συνεπεια να'χουμε γαλουχηθει ολοι πανω κατω με τα ιδια προτυπα χωρισ να θελω -για να μν παρεξηγηθω -να τα ισοπεδωσω ολα..δηλαδη ενα ρολοι των 40000 δεν μπορω να καταλαβω ποσο καλυτερη λειτουργεια εχει απο ενα των 3000 (που σιγουρα θα εχει αλλα ποσο πια???) λαμβανοντας υποψιν πως το ρολοι αυτο το φορανε ελαχιστοι ανθρωποι απο τους οποιους οι μισοι ζητημα να ξερουνε τι φορανε.....πολυ πολυ φιλικα,χρηστος
elbetos R21
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: Τρί Δεκ 21, 2010 3:09 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από elbetos R21 »

για το ρολοι των 40000 και πανω πιστευω πως πισω απο τα θετικα που σιγουρα θα εχει κρυβεται και το γεγονος πως το φορανε ελαχιστοι ανθρωποι... :photogr: :photogr: (αν με πιανετε)και πως και απο αυτους τους ελαχιστους οσοι το φορανε δεν ξερουνε τι φορανε.....και κατα την ταπεινη μου αποψη ανθρωποι που φορανε κτ αξιας τοσων χρηματων χωρις να ξερουν τι ειναι δεν εχουν βγαλει με ιδρωτα αυτα τα χρηματα......παιδια νομιζω πως συγκρστημενα βηματα ειναι και το πιο ορθο.....εγω κανω υπομονη τοσα χρονια για την ducati μου αλλα οταν θα την παρω (αν τα καταφερω) θα την παρω για μενα.....χωρις να θελω να παρεξηγηθω εννοειται πως πιστευω πως υπαρχουν ατομα ειδικα σε αυτο το σαιτ που ξερουν τι αγοραζουν και το αγοραζουν πανω απ'ολα για αυτους,αλλωστε η συλλογη ειναι κτ το πολυ προσωπικο....ποσους καφεδες και εαν εχω στερηθει για να ολοκληρωσω π.χ την αγορα σε οτιδηποτε εχει να κανει με την αγορα του αγαπημενου πριγκηπα!!(παυλου σιδηροπουλου) :gf: κλεινοντας να αναφερω αλλη μια μεγαλη μου αφαπη και τρελα την ΑΕΚ την οποιοα οποτε το επιτρεπουν διαφορες συγκυριες την ακολουθω πιστα αγαποντας την με R τροπο :nurse: :nurse: :nurse: φιλικα ο R21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DragonAce
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: Παρ Σεπ 03, 2010 12:23 pm
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Has thanked: 184 times
Been thanked: 225 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από DragonAce »

elbetos R21 τελικά δεν ήθελες κ τα είπες όλα :cheer: !!! το ρολόι των 3000 με αυτό των 4000 μπορεί να διαφέρει σε πάρα πολλά πράγματα! πχ rolex, μπορεί να πληρώνεις το R&D που έχει γίνει στη παραχρωμιομένη μπλέ τρίχα για αντοχή σε μαγνητισμό καταπονήσεις κ μεγαλύτερη ακρίβεια..όπως τα φάρμακα, κόστος υλικών μηδαμινό, κόστος έρευνας κ ανάπτυξης τεραστιο (δεκαετίες για απόσβεση)...ναί σίγουρα κάποια είναι κ υπερκοστολογημένα.. $0$$$
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
Άβαταρ μέλους
DragonAce
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: Παρ Σεπ 03, 2010 12:23 pm
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Has thanked: 184 times
Been thanked: 225 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από DragonAce »

Με λένε Σπύρο, είμαι στα πρώτα άντα! :BB: Έχω σπουδάσει τει πληροφορικής κ αει διοίκηση επιχειρήσεων. Κάθε 6 μήνες αλλάζω χόμπυ, ενδιαφέρον, άθλημα κάτι που καταπιάνομαι γιατί είμαι εχθρός της στασιμότητας! Μέχρι στιγμής όμως με έχουν κερδισει 3 πράγματα, η γυναίκα μου 2,5 χρόνια τώρα, το κολύμπι 5 χρόνια τώρα κ τα ρολόγια κάτι λιγότερο από 1 χρόνο τώρα! :cheer: ο μεγάλος μου έρωτας σα νησιώτης είναι η θάλασσα :rose
Πάντα είχα ένα ενδιαφέρον με τα ρολόγια το οποίο όμως έγινε χόμπυ πέρυσι το καλοκαίρι οπου έψαχνα ένα για δώρο κουμπαριάς, εκεί συνειδητοποίησα ότι είναι ένας μικρόκοσμος όπως αναφέρει κ ο elbetos21, με την ιστορία του, τη τεχνολογία του, τα πάθη του κλπ κλπ. Οικονομικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα δώσω πάνω από 500 ευρώ για ένα ρολόι τόσο λόγω άνεσης όσο κ λόγω υπερβολής. Θα το δώσω μόνο μια φορά για ένα κ καλό που τα κάνει όλα...οπότε το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται σε ρολόγια σχετικά οικονομικά κ value for money. Με το καιρό παρατηρώ μια κλήση στα diver ίσως λόγω θάλασσας κ εφησυχασμού περί αξιοπιστίας, καταπονήσεων κλπ :box:
Είμαι πάντα καλοπροαίρετος κ φιλικός στη κουβέντα κ πρόθυμος να μάθω, μισό την ειρωνία, κοροιδία κ γιαυτό διώχτηκα πρόσφατα από αντίστοιχο φόρουμ ωρολογοποιίας στο οποίο καπηλεύονται έμποροι $0$$$ κ πουλάνε φούμαρα για προσπάθειες φιλικές, ρομαντικές κλπ ενώ υπάρχουν τα κονέ κ συμφέροντα από πίσω $0$$$ , φαντάζομαι γνωρίζετε πολλοί από εδώ γιατί σας έβλεπα κ εκεί. Η ειλικρίνια είναι μεγάλο αγαθό :sh: εξού κ το quote μου χρόνια τώρα είναι η μαντινάδα στην υπογραφή μου!!

καλημέρα σε όλους κ χάρηκα
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
Άβαταρ μέλους
omegasnik
Δημοσιεύσεις: 1477
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 14, 2009 6:33 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 96 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από omegasnik »

My name is Nik, O Megas Nik! :ha: :ha: :ha:
Νίκος λοιπόν, από Κομοτηνή, Επιστήμων Υπολογιστών (wow!) Πανεπιστημίου Κρήτης, παντρεμένος με ... ψυχή κι ένα παιδί, sportsman παρά τα extra κιλάκια και άρρωστος με τα ρολόγια (όπως και με διάφορα άλλα πράγματα, κομπολόγια, μαχαίρια)!
Είμαι 41 και οδηγώ μόνο οχήματα που αγοράζω ο ίδιος (όχι ο μπαμπάς μου ή ο πεθερός μου :ha: ), συγκεκριμένα Opel Astra Coupe Bertone & Ducati 750FFSS!
Είμαι στον εκπαιδευτικό χώρο της Πληροφορικής του ιδιωτικού τομέα και δουλεύω ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ για να κάνω τα ... "γούστα" μου!
Ααα ξέχασα επίσης είμαι πολύ μα πολύ ... σοβαρός, έξυπνος, όμορφος, δυνατός, χαρισματικός και φυσικά μετριόφρων!

Φιλικά
Νίκος
Χρόνου Φείδου!
stavros_ch
Δημοσιεύσεις: 7836
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 06, 2009 4:55 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από stavros_ch »

Mε λενε Σταυρο και ειμαι απο την Κυπρο. Μενω στην επαρχια Αμμοχωστου.
Υπηρετησα την στρατιωτικη μου θητεια στο Πυροβολικο.
Οδηγω ενα Nissan Micra.
Σπουδαζω Διοικηση Επιχειρησεων στο Α.Τ.Ε.Ι Σερρων εδω και 2,5 χρονια.
Ξεκινησα να σχολουμε με τα ρολογια πριν 2 χρονια και απο τοτε δεν σταματησα ποτε.
Μου αρεσουν κυριως τα divers ρολογια και εχω μεγαλη αδυναμια στα Seiko.
Εχω τρελλα με το ψαρεμα (casting) και ψαρευω παντου και κατω απο ολες τις συνθηκες.
Οι αλλες μου μεγαλες αγαπες ειναι η κυπριακη ποδοσφαιρικη ομαδα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και ο ΠΑΟΚ.
Αγαπημενος μου προορισμος στην Ελλαδα τα Συβοτα Θεσπρωτιας.

Αυτα τα λιγα απο ΄μενα.
jimko7
Δημοσιεύσεις: 549
Εγγραφή: Παρ Οκτ 15, 2010 11:26 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 16 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από jimko7 »

Δημήτρης απο Κομοτηνή!Μουσικός και φιλόσοφος.. :ha: (εκ της φιλοσοφικής θεσ/νικης)
Με κέρδισε η μουσική και ασχολούμαι με την εκπαίδευση.
Τι οδηγάω..φαίνεται σε μερικές φώτο.. ;) ;)
Αγάπη για αμάξια και για ρολόγια που υπόβοσκε μέσα μου πολύ καιρό και εκδηλώθηκε πριν 2-3 χρόνια.. :ha: Βοήθησε και η παρέα βέβαια με έναν άλλο συνhobbista που
οδηγάει Opel Astra Coupe Bertone & Ducati 750FFSS! :wistle: :wistle:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Georges
Δημοσιεύσεις: 9294
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 14, 2009 1:25 pm
Τοποθεσία: όπου γη και πατρίς
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από Georges »

Γιώργος εκ Παπαγιάννη Φλωρίνης ορμώμενος αλλά κάτοικος Πατρών πλέον.
Πρώην καθηγητής Αγγλικών και όχι μόνο, με κέρδισε ο χώρος των πωλήσεων στον οποίο βρίσκομαι τα τελευταία 13 χρόνια.
Έχω 37 Απρίληδες στην πλάτη μου και 3 υπέροχες γυναίκες :rose
Παθιάζομαι με ότι καταπιάνομαι, αλλά οι αγιάτρευτες αρρώστιες είναι οι μηχανές, τα αυτοκίνητα, τα ρολόγια και τα ταξίδια.
Για την οικογένεια οδηγάω το "τα κάνω όλα και συμφέρω" Toyota Avensis 1.8
Για την αρρώστια μου καβαλάω με συνταγή γιατρού το Yamaha TDM 900
Για να θυμάμαι τα νιάτα μου, στρίβω το Lancia Y elefantino Rosso
Με τα ρολόγια άρχισα να ασχολούμαι τα τελευταία 2 χρόνια με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα lol


Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!



* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Απάντηση