Ποιοι ειμαστε

για να χαλαρωνουμε
Άβαταρ μέλους
warover
Δημοσιεύσεις: 1025
Εγγραφή: Τετ Μάιος 13, 2009 4:38 am
Τοποθεσία: Χανια~Ηρακλειο
Has thanked: 0
Been thanked: 34 times

Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από warover »

Η ιδέα να ανοίξω αυτό το θέμα μου ήρθε συνειδητοποιώντας πόσες φορές έγραψα ποιος είμαι και τι κάνω οπότε νομίζω καλό είναι όσοι έχουν όρεξη και χρόνο να γράψουν και αυτοί στο παρόν θέμα ένα σύντομο βιογραφικό γιατί πιστεύω ότι ένα forum εκτός του κεντρικού σκοπού που επιτελεί (συνάντηση μελών με βάση ένα κοινό θέμα) έχει και κοινωνικό χαρακτήρα οπότε νομίζω καλό είναι να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω ο ένας για τον άλλο
Γενικά στοιχεία
Γεννήθηκα στης 19/9/1988 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και μεγάλωσα μέχρι τα μαθητικά μου χρόνια .από μικρός εντόπισα την κλήση μου στην πληροφορική γεγονός που με οδήγησε και στις σημερινές σπουδές μου .μολονότι θαυμαστής τις ψηφιακής τεχνολογίας ποτέ δεν έπαψε να με συγκινεί η τέχνη της μηχανικής δηλαδή το πώς μπορείς με απλά εξαρτήματα να φτιάξεις κάτι σπουδαίο και πολύπλοκο.
Μόρφωση
1 proficiency in English
2 ECDL advance
3 3 αιτείς φοιτητής στο πολυτεχνείο Κρήτης στο τμήμα ηλεκτρονικών και μηχανικών υπολογιστών
4 papers on mips processor and vhdl language
5 certified watchmaker for unitas movements by ETA
hobbies
1 ότι έχει να κάνει με υπολογιστές και γενικά με τεχνολογία
2 Ρομποτική φτιάχνω κάποια robot (boebot,sumo,beam,j,mindstorms)
3 σκάκι
4 μοντελισμός αεροπλάνων
5 συλλογή ρολογιών 
εμπλοκή με τον χώρο
ο παππούς ο οποίος αποτελεί και τον σπουδαιότερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ήταν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες και όπως μαθαίνω ακόμη και σήμερα ένας από τους καλύτερους τεχνίτες στην Κρήτη με μια συλλογή η οποία αποτελούνταν από κομμάτια από εταιρείες όπως breguet,lange,patk,vacheron,jaquet droz ktl.δυστυχώς έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να μου περάσει τις γνώσεις του όμως θεωρώ καθήκον να συνεχίσω την ας το πούμε οικογενειακή παράδοση και έχω σκοπό κάποια μέρα να μπορώ να λέω ότι έφτασα εκεί που ήθελε εκείνος
ΥΓ
Αναμένω να ακολουθήσουν και άλλοι
Φιλικά
Νίκος.
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Δημοσιεύσεις: 7929
Εγγραφή: Παρ Μάιος 15, 2009 9:09 am
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από antonis_ch »

Γεννήθηκα στην Κύπρο στις 4/2/1983. Από την ηλικία των 14 κατάλαβα το πάθος μου για τα ρολόγια όταν ο θείος μου, μου έδειξε το Raymond Weil του και ένα Omega Constellation που είχε. Θυμάμαι πόσο εντυπωσιάστηκα από την συνεχή κίνηση του δείκτη των δευτερολέπτων και τότε συνειδητοποίησα τον έρωτα μου για τα ρολόγια!

Μόλις τελείωσα το Λύκειο κατατάχθηκα στο στρατό και υπηρέτησα την 26μηνη θητεία μου στις Δυνάμεις Καταδρομών. Όταν απολύθηκα πήγα στην Αθήνα και φοίτησα για 4 χρόνια στo Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης.

Ακολούθως επέστρεψα στην Κύπρο και εδώ και ένα χρόνο κάνω το μεταπτυχιακό μου. Κάνω MBA με κατεύθυνση Human Resources Management.
Επίσης έχω IELTS, IGCSE και GCE στα Αγγλικά.

Δουλεύω στο τμήμα Sales and Marketing μιας εταιρείας.

Χόμπι μου είναι η γυμναστική και το ποδόσφαιρο.
Επίσης συλλέγω πέννες, κομπολόγια και σουγιάδες και ασχολούμαι και λίγο με τα πούρα! Μεγάλη μου και ανίατη αρρώστια τα ρολόγια!


Φιλικά,

Αντώνης
Άβαταρ μέλους
ACIDBLACK
Δημοσιεύσεις: 872
Εγγραφή: Παρ Μάιος 15, 2009 6:53 pm
Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από ACIDBLACK »

ειμαι ο aciblack η ACID...
Κουβαλαω 35 ιουληδες στην πλατη μου ...παντρεμενος με την ιδια γυναικα τρεις φορες πατερας ενος 6χρονου μπομπιρα και φιλος με ενα
DOBERMAN.... ταξιδεμενος αρκετα αλλα οχι οσο πρεπει μου αρεσει το καλο κρασι η καλη παρεα και ο χαβαλες ...αμα ειμαι μονος αναβω και κανα πουρο ....πινω ελαχιστα εως καθολου ....δοκιμαζω πολλα κρασια ....λογω χομπυ ....εμπλεξα με τα ρολογια τυχαια .....δεν εχω πολλα κανα δυο τρια που μου αρεσανμ πολυ ...και επρεπε να τα παρω.... :D :D :D ..καποτε κυνηγαγα πολυ αλλα τωρα που να τρεχω στα βουνα και στα ορη ...μου αρεσουν τα μαχαιρια και οι σουγιαδες και οι pump καραμπινες ....και εχω μονο μια πενα ....αντε δυο ...αυτα απο εμενα!
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
Άβαταρ μέλους
Aricos
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: Τρί Μάιος 19, 2009 11:47 am
Τοποθεσία: Atnens
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από Aricos »

Γεννήθηκα το 1961 στην Θεσσαλονίκη από τύχη, μεγάλωσα στην Αθήνα και κατάγομαι από την Κρήτη. Είμαι παντρεμένος και έχω μια πριγκίπισσα κόρη 13 ετών. Τελειώνοντας τα σχολειά τα πανεπιστήμια (οικονομικά) και τα φανταριλίκια (ναυτικό) ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις πωλήσεις σε διάφορες εταιρείες. Για καλή μου τύχη το 1986 προσλαμβάνομαι στην αντιπροσωπεία ρολογιών της εταιρείας Βουράκη ως πωλητής («πλασιέ» παλιά ορολογία) για τα ρολόγια Baume & Mercier, Breitling και Piaget, αρχίζοντας να εκστασιάζομαι από τον κόσμο της ωρολογοποιίας. Έχοντας πολύ καλές αποδόσεις στον τομέα μου το 1989 παίρνω μια καλή μεταγραφή στην εταιρεία ΕΛΩΜΤΙΣ-«OMEGA-TISSOT» με αποτέλεσμα, δύο χρόνια αργότερα να βραβεύομαι στην πόλη Bienn της Ελβετίας σαν έναν από τους καλύτερους πωλητές στον κόσμο για την ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων πού είχα κάνει την προηγούμενη χρονιά. Το 1992 αποφασίζω να αλλάξω ρότα στα επαγγελματικά μου και προσλαμβάνομαι στην εταιρεία Bulgari στην θέση του γενικού διευθυντή. Περνώντας δέκα χρόνια μιας απίστευτα όμορφης και επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας στον κόσμο των ρολογιών των κοσμημάτων και της δόξας αποφασίζω να παραιτηθώ και να αυτονομηθώ επαγγελματικά. Ξεκινάω το 2002 δημιουργώντας μια εταιρεία και ένα κατάστημα που ασχολείται αποκλειστικά με Κομπολόγια και Ρολόγια. Μέχρι και σήμερα η δουλειά μου είναι αγάπη και μεράκι και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει σαν άνθρωπο καθημερινά.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το σύντομο βιογραφικό μου.
Άρης
Collector and Investror
Άβαταρ μέλους
trelovet
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: Παρ Μάιος 15, 2009 9:29 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από trelovet »

Γεννήθηκα στη Φλώρινα πριν από 42 Απρίληδες. Από πολύ μικρός είχα γενικά την τάση να συλλέγω διάφορα πράγματα (στυλό, μπάλες ποδοσφαίρου, μπρελόκ, κλπ. ,αργότερα κινητά τηλέφωνα, ποδήλατα, βιβλία και φυσικά ρολόγια ) . Σπούδασα Κτηνίατρος στο ΑΠΘ και τώρα εργάζομαι στο Δημόσιο ως προιστάμενος σε Αγροτικό Κτηνιατρείο 8-) .
Είμαι παντρεμένος εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω ακόμα παιδιά.
Χόμπυ μου είναι
- Κομπιούτερ, τεχνολογία, γκάτζετς
- Αυτοκίνητο
- Μοτοσυκλέτα
- Ποδήλατο
- Πίνγκ Πόνγκ
- Κυνήγι
- Συλλογές κλπ.
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πληρώναν για να την κάνουμε !!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ - Φλώρινα
Άβαταρ μέλους
StefMac
JLC specialist
Δημοσιεύσεις: 2808
Εγγραφή: Τετ Μάιος 13, 2009 10:05 pm
Τοποθεσία: Απόδημος Αθηναίος ...
Has thanked: 102 times
Been thanked: 81 times
Επικοινωνία:

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από StefMac »

Aricos έγραψε:Γεννήθηκα το 1961 στην Θεσσαλονίκη από τύχη, μεγάλωσα στην Αθήνα και κατάγομαι από την Κρήτη. Είμαι παντρεμένος και έχω μια πριγκίπισσα κόρη 13 ετών. Τελειώνοντας τα σχολειά τα πανεπιστήμια (οικονομικά) και τα φανταριλίκια (ναυτικό) ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις πωλήσεις σε διάφορες εταιρείες. Για καλή μου τύχη το 1986 προσλαμβάνομαι στην αντιπροσωπεία ρολογιών της εταιρείας Βουράκη ως πωλητής («πλασιέ» παλιά ορολογία) για τα ρολόγια Baume & Mercier, Breitling και Piaget, αρχίζοντας να εκστασιάζομαι από τον κόσμο της ωρολογοποιίας. Έχοντας πολύ καλές αποδόσεις στον τομέα μου το 1989 παίρνω μια καλή μεταγραφή στην εταιρεία ΕΛΩΜΤΙΣ-«OMEGA-TISSOT» με αποτέλεσμα, δύο χρόνια αργότερα να βραβεύομαι στην πόλη Bienn της Ελβετίας σαν έναν από τους καλύτερους πωλητές στον κόσμο για την ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων πού είχα κάνει την προηγούμενη χρονιά. Το 1992 αποφασίζω να αλλάξω ρότα στα επαγγελματικά μου και προσλαμβάνομαι στην εταιρεία Bulgari στην θέση του γενικού διευθυντή. Περνώντας δέκα χρόνια μιας απίστευτα όμορφης και επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας στον κόσμο των ρολογιών των κοσμημάτων και της δόξας αποφασίζω να παραιτηθώ και να αυτονομηθώ επαγγελματικά. Ξεκινάω το 2002 δημιουργώντας μια εταιρεία και ένα κατάστημα που ασχολείται αποκλειστικά με Κομπολόγια και Ρολόγια. Μέχρι και σήμερα η δουλειά μου είναι αγάπη και μεράκι και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει σαν άνθρωπο καθημερινά.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το σύντομο βιογραφικό μου.
Άρης
:o
Ζηλεύω ... :D
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______

180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
Άβαταρ μέλους
thomas69
Δημοσιεύσεις: 187
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 13, 2010 9:24 am
Τοποθεσία: Thessaloniki
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από thomas69 »

Γεννήθηκα το 1980 στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω μέχρι σήμερα.
Κάτοχος ΒΑ σε Business Administration και ΜΒΑ.Τώρα ξεκινάω πάλι διάβασμα για να γίνω Certified Accountant (Ορκωτός Λογιστής).
Υπηρέτησα στο ηρωικό Σώμα Υλικού Πολέμου.
Εργάζομαι σε λογιστήριο εταιρίας και περιμένω την απόλυσή μου.
Από παλιά είχα μια αγάπη για τα ρολόγια η οποία μεγάλωσε αρκετά τα τελευταία 2 χρόνια.
Πέρα από τα ρολόγια έχω μεγάλη αγάπη στην μουσική και μια αρκετά μεγάλη συλλογή από βινύλια και CD κυρίως metal (παλαιότερα) και Industrial/Electro (τα τελευταία 8 περίπου χρόνια).Αν γκρινιάζετε μια για τα ρολόγια που να δείτε τι χρήμα ξοδεύεται σε τέτοια extreme hobbies.
Ασχολούμαι αρκετά με υπολογιστές αλλά σε ερασιτεχνικό πάντα επίπεδο.
Μ' αρέσουν οι εκδρομές,η καλή παρέα και το έξυπνο χιούμορ.
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Δημοσιεύσεις: 10352
Εγγραφή: Τετ Μάιος 13, 2009 7:56 pm
Τοποθεσία: Raccoon City
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από eisenberg »

Ωστε εισαι γεννημενος το '80!Νομιζα απο το νικ σου οτι εισαι του '69 και σκεφτομουνα ''σε ερωτικη χρονια γεννηθηκε ο Θωμας''!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
elbetos R21
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: Τρί Δεκ 21, 2010 3:09 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από elbetos R21 »

το ποιοι ειμαστε σημαινει καταθεση βιογραφικου?????????????? x: x: x:



φιλικα
χρηστος
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Δημοσιεύσεις: 10352
Εγγραφή: Τετ Μάιος 13, 2009 7:56 pm
Τοποθεσία: Raccoon City
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Re: Ποιοι ειμαστε

Δημοσίευση από eisenberg »

elbetos R21 έγραψε:το ποιοι ειμαστε σημαινει καταθεση βιογραφικου?????????????? x: x: x:



φιλικα
χρηστος
Ο,τι θελει ο καθενας!Απο βιογραφικο μεχρι τι νουμερο παπουτσι φορας! lol
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Απάντηση