Πρωτα πρωτα να πω οτι συμφωνω με τα γραφομενα του koubilaihan..(στα περισσοτερα τουλαχιστον)..
Koubilaihan έγραψε:Δυστυχώς δεν υπάρχει η επιλογή που με καλύπτει οπότε δεν μπορώ να ψηφίσω. Αυτή θα ήταν,
"Δεν δίνω δεκάρα για τα πνευματικά τους δικαιώματα, εν προκειμένω, δεν πιστεύω ότι παραβιάζονται επειδή μπήκαν στο φόρουμ μας που συμμετέχουν 20 άτομα και το παρακολουθούν άλλοι 20-30, (στο κάτω κάτω τσάμπα διαφήμιση είναι γι' αυτούς) αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν γιατί δεν μου πολυαρέσουν αισθητικά."
Και δυό λόγια για την "ταμπακιέρα":
Αγαπητέ VIWOW (αφού ζήτησες να μην χρησιμοποιούμε το όνομά σου), όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν έχεις την τάση να παίρνεις πράγματα, που για άλλους είναι ασήμαντα, πολύ στα σοβαρά και με τρόπο που συχνά, για αρκετούς από εμάς τους απλούς fans των ρολογιών που μπαίνουμε σε αυτό το φόρουμ για το fun της υπόθεσης, είναι ανεξήγητο.
Πιθανά επειδή το ρολόι είναι η δουλειά σου να έχεις δίκιο από την πλευρά σου, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι να δημιουργείς τόσο θέμα από αυτό που φαντάζει σε εμένα ως "τίποτα", είναι το λιγότερο παράξενο.
Ρώτησες πολλές φορές γιατί δεν απαντάει κάποιος για τον λόγο που δεν βγάζουν οι διαχειριστές τα λογότυπα των δύο εταιρειών που δεν υπάρχουν πλέον και ποιές είναι αυτές και απόρησες πως διάβασαν το θέμα τόσοι άνθρωποι και δεν απάντησε κανένας.
Να σου πω εγώ: Γιατί δεν μας νοιάζει. Πραγματικά όμως, καθόλου.
Εγώ μπαίνω στο φόρουμ γιατί συμμετέχουν κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ (και εσύ μέσα σε αυτούς) και κάποιοι που θεωρώ φίλους μου και υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να διαβάσω καθόλου για ρολόγια, αλλά θέλω να διαβάσω το καινούργιο ανέκδοτο που έγραψε ο Giosou ή το θέμα για το ψαροντούφεκο του Snapper γιατί θα μου φτιάξει λίγο τη διάθεση από την κωλομέρα που πέρασα στη δουλειά με το άγχος της απόλυσης ή της μείωσης μισθού να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου.
Καταλαβαίνω απόλυτα πως ένα τέτοιο φόρουμ δεν καλύπτει έναν άνθρωπο σαν εσένα, επαγγελματία του χώρου με υψηλές απαιτήσεις για το περιεχόμενο και τις αναρτήσεις που θα γίνονται εδώ, κάτι που φαίνεται και από την ποιότητα των δικών σου posts σε σχέση με των υπολοίπων.
Ευτυχώς όμως για εμάς, το φόρουμ αυτό υπάρχει για να καλύπτει εμένα και τους υπόλοιπους "funs" και όχι "fans" του ρολογιού.
Με εκτίμηση,
Θοδωρής.
ΥΓ. Αν τελικά εμμείνεις στη θέση σου και αποχωρήσεις θα στενοχωρηθώ πολύ γιατί απολαμβάνω ιδιαίτερα τις δημοσιεύσεις σου στο φόρουμ, τον τρόπο γραφής σου και το χιούμορ σου.
Το θεμα με τα πνευματικα δικαιωματα δεν με απασχολεί καθολου,..το αν πρεπει να υπαρχουν η οχι στο φορουμ ειναι θεμα αλλουνου και οχι δικο μου..
Μου κανει μεγαλη εντυπωση πως δημιουργούνται παρεξηγησεις μεταξυ του viwow και καποιον αλλων καθε φορα..ισως θα πρεπει ο viwow να μην παιρνει τα πραγματα τοσο σοβαρα,...μονο και μονο γιατι δεν υπαρχει καποιος απεναντι του που να λειτουργει με τον ιδιο τροπο.
Δεν εχω κατι ουτε με τον viwow-(ισα ισα που τον εκτιμω για την δουλεια που εχει κανει ολα αυτα τα χρονια με πολυ παθος και αγαπη για το αντικειμενο )- ουτε με κανεναν εδω μεσα..ολοι εχουν το δικιο τους..
Μπαινω εδω μεσα για να τα λεω με καποιους που θεωρω οτι κανουμε μια καλη παρεα,και οχι να μαθαινω τα παντα για τα ρολογια..δεν εχω και τη μεγαλη τρελα..υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη..
Σεβομαι βεβαια οτι ειναι φορουμ για ρολογια..
Αλλα χωρις προβλημα οποιος θελει,μου ζηταει να μην τον ζαλιζω με τα του 'chat and fun' θεματα..
Τελος παντων ..Επειδή δεν εχει τοσο μεγαλο θεμα για μενα η συζητηση αυτη δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο..
..ειμαι λαικος,ανθρωπος της οικοδομης και δεν γνωριζω απο λογια..