Προφανώς και θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλά με ενοχλεί πολύ ο τρόπος σκέψης που κρύβεται πίσω από αυτή την συζήτηση, όπως εξελίσσεται. Όπως ξέρετε έχω προσωπικό λόγο να έχω ενοχληθεί από τα συμβάντα του τελευταίου διαστήματος και μέσα σε αυτό το κλίμα εντάσσεται και «το μάθημα φωτογραφίας» το οποίο είναι αντίστοιχου είδους με το «μάθημα ωρολογοποιίας» που δίνουν κάποιοι ανώνυμα, ανώριμα και «εύκολα». Επειδή συμβαίνει και στα δύο να έχω άποψη, έγραψα για την φωτογραφία, για να μην γράψω για τις μαϊμούδες που φιλοξενούνται με διθυραμβικά σχόλια, αντί να απαγορεύονται, ή για την διατύπωση απόψεων με την άνεση του δήθεν «ειδήμονα» άνευ λόγου.
Θα ηθελα να κανω ενα τελευταιο σχολιο πανω σ αυτο Κωστη και μετα ας περασουμε στην ουσια του τοπικ.
Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει ν απανταμε σ αυτο το φορουμ για κατι που διαβασαμε σε ενα αλλο φορουμ.Δεν ηξερα οτι ακομη δεν μπορεις να ποσταρεις εκει,αλλα κι αυτο που γινεται τωρα δεν ειναι η λυση νομιζω.Αλλα ακομη κι ετσι χαρακτηρισμοι του στυλ ''χιλιοκροτουμενος απ τους συμφορουμιστες δασκαλος της φωτογραφιας'' σιγουρα δεν ητανε απαραιτητοι,οσα τεχνικα λαθη και να υπαρχουν στα ποστ του.Πιο χαλαρη διαθεση ειναι καλυτερα.