panos_1975 έγραψε:Δεν διαφωνώ ριζικά. Τα ίδια πράγματα λέμε πάνω κάτω απλά εγώ δεν έχω σπουδάσει οικονομικά και σκέφτομαι απλά.... εξηγώ τον τρόπο σκέψης μου: Η λογιστική υπεραξία είναι διαφορετική από την πραγματική υπεραξία κατά την γνώμη μου. Όταν η πραγματική υπεραξία δικαιολογείται τότε αξίζει να την πληρώσεις. Όταν όμως αυτή η υπεραξία είναι πλασματική τότε καταντάει κοροϊδία. Δεν τίθεται θέμα παράλογης τιμολογιακής πολιτικής στην Ω, εκτός από συγκεκριμένα μοντέλα που απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό . Τα 4000+ για την απόκτηση ενός Ω από μπουτίκ είναι υπερτιμημένο ποσό, λόγω της ανάγκης ύπαρξης αντιπροσώπων. Τα 3000+ όμως στην γκρι αγορά είναι λογικότατη τιμή.
Δεν θα ήθελα να γίνει θέμα ρόλεξ-ομεγκα για άλλη μια φορά . Απλά θέτω τους προβληματισμούς μου και την υποστήριξη μου προς μια εταιρία που ως τώρα δεν βασίζεται στο θέατρο του παραλόγου. Δεν νομίζω ότι η Ω έχει πάει τις τιμές στο Θεό από τότε που το καλό ρολόι έγινε είδος πολυτελείας. Κρατάει ακόμα! Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει...
Δεν είναι θέμα ρόλεξ -ωμέγα , όλες οι εταιρείες αυτές έχουν έξοδα έσοδα , κι όσο περισσότερα τα έσοδα τόσο πιο πετυχημένοι είναι οι μανατζαραιοι, τα τελευταία χρόνια η ωμέγα ανεβάζει συνέχεια τιμές , το πλανετ έχει φτάσει 6300, το μουν 4800( κι έχει συνέχεια ), αν αυτό δεν είναι θέατρο παραλόγου τότε ποιο είναι ;
Όλες οι εταιρείες έχουν πλέον ξεφύγει τιμολογιακά , προσοχή δεν λέω ότι κακώς τιμολογούν όσο τιμολογούν , αλλά αν δεις τιμές πριν πενταετία θα βάλουμε τα κλάματα .
Για να μη πω για τις limited εκδόσεις της ωμέγα , το ίδιο ρολόι με άλλους δείκτες ή άλλο καντράν διπλάσια τιμή , τρελές υπεραξίες αγαπητέ .
Κερί ανάβουν στο όνομα της ρόλεξ , όσο αυτή ανεβάζει τιμές , οι άλλες εταιρείες τρίβουν τα χέρια τους.
Αγαπώ ωμέγα αλλά αυτή είναι η αλήθεια .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro