Επιλογή Rolex
-
- Has thanked: 162 times
- Been thanked: 234 times
Επιλογή Rolex
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ.
Ήρθε η ώρα για το πρώτο μου Rolex και έχω περιορίσει τις επιλογές μου ανάμεσα στο Explorer 1 στα 39 mm και το απλό oyster perpetual 36 mm.
Προβληματίζομαι σε κάποια σημεία. Δοκιμάζοντας το Explorer, μου φαίνεται ίσως κάπως μεγάλο στο σχετικά μικρό μου καρπό. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό. Είδα και φόρεσα και το O. P 39, το οποίο μου φάνηκε ακόμα μεγαλύτερο. Από την άλλη, δοκιμάζοντας σήμερα το O.P 36, νομίζω ότι ίσως θα βολέψει περισσότερο για καθημερινή χρήση. Το μπλε του μου φαίνεται πολύ ωραίο στις φωτογραφίες, δεν το έχω δει από κοντά. Επίσης, στο O. P υπάρχει πάντα η δυνατότητα αλλαγής dial, κάτι που δεν ισχύει για το explorer.
Να σημειώσω ότι έχω δοκιμάσει και το κλασικό Datejust 36 mm αλλά μου φάνηκε αρκετά φορτωμένο το dial και ο κύκλωπας το κάνει να δείχνει ακόμα μικρότερο.
Θα ήθελα τις γνώμες σας για τα συγκεκριμένα. Αν έχετε άλλες προτάσεις σε Rolex με χαρά να τις ακούσω...
Δυστυχώς δεν βρήκα το ΟΡ 36 σε μπλέ με 3-6-9 στο dial που μου αρέσει πολύ από τις φωτογραφίες και εξπλορίζει λίγο...
screen capture tool
Παρακάτω παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από τις δοκιμές μου:
image uploader
screencapture
hd image hosting
Βρήκα και δυο από παλιότερες δοκιμές Explorer 39mm :D. Δυστυχώς δεν έχω πρόσφατη.
Ήρθε η ώρα για το πρώτο μου Rolex και έχω περιορίσει τις επιλογές μου ανάμεσα στο Explorer 1 στα 39 mm και το απλό oyster perpetual 36 mm.
Προβληματίζομαι σε κάποια σημεία. Δοκιμάζοντας το Explorer, μου φαίνεται ίσως κάπως μεγάλο στο σχετικά μικρό μου καρπό. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό. Είδα και φόρεσα και το O. P 39, το οποίο μου φάνηκε ακόμα μεγαλύτερο. Από την άλλη, δοκιμάζοντας σήμερα το O.P 36, νομίζω ότι ίσως θα βολέψει περισσότερο για καθημερινή χρήση. Το μπλε του μου φαίνεται πολύ ωραίο στις φωτογραφίες, δεν το έχω δει από κοντά. Επίσης, στο O. P υπάρχει πάντα η δυνατότητα αλλαγής dial, κάτι που δεν ισχύει για το explorer.
Να σημειώσω ότι έχω δοκιμάσει και το κλασικό Datejust 36 mm αλλά μου φάνηκε αρκετά φορτωμένο το dial και ο κύκλωπας το κάνει να δείχνει ακόμα μικρότερο.
Θα ήθελα τις γνώμες σας για τα συγκεκριμένα. Αν έχετε άλλες προτάσεις σε Rolex με χαρά να τις ακούσω...
Δυστυχώς δεν βρήκα το ΟΡ 36 σε μπλέ με 3-6-9 στο dial που μου αρέσει πολύ από τις φωτογραφίες και εξπλορίζει λίγο...
screen capture tool
Παρακάτω παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από τις δοκιμές μου:
image uploader
screencapture
hd image hosting
Βρήκα και δυο από παλιότερες δοκιμές Explorer 39mm :D. Δυστυχώς δεν έχω πρόσφατη.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40736 times
- Been thanked: 8905 times
Re: Επιλογή Rolex
Γιαννη μου οντως ειναι ενα διλημμα καθοσον και τα δυο ρολογια ειναι αξιολογοτατα ..
το Explorer I κατα την γνωμη μου ειναι ενα ιστορικο κομματι και διαφερει στο οτι εχει τους κλασικους δεικτες Rolex ..μου αρεσει και που εχει δεικτες νουμερα
το ΟΡ εχει την δυνατοτητα αλλαγης πλακας και χρωματος (αν και θεωρητικα χανει την εγγυηση του ) .. και αν παρεις το 36αρι σε περιπτωση μεταπωλησης δυσκολοτερα θα βρεις πελατη .
οτι σε τραβαει περισσοτερο παντως αυτο να παρεις
το Explorer I κατα την γνωμη μου ειναι ενα ιστορικο κομματι και διαφερει στο οτι εχει τους κλασικους δεικτες Rolex ..μου αρεσει και που εχει δεικτες νουμερα
το ΟΡ εχει την δυνατοτητα αλλαγης πλακας και χρωματος (αν και θεωρητικα χανει την εγγυηση του ) .. και αν παρεις το 36αρι σε περιπτωση μεταπωλησης δυσκολοτερα θα βρεις πελατη .
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
-
Σε ευχαριστώ Κώστα. Αν και δύσκολο να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες, πιστεύεις ότι κάποιο από τα δύο κάθεται "ξένο" στον καρπό μου; Βέβαια, οι φωτογραφίες του explorer δεν είναι τόσο κατατοπιστικές.Megalos έγραψε:Γιαννη μου οντως ειναι ενα διλημμα καθοσον και τα δυο ρολογια ειναι αξιολογοτατα ..
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Πολυ δύσκολη απόφαση ......!!!!
Μην βιαστείς .... Να τα βρεις ολα τα ρολογια που σε ενδιαφέρουν και να τα δεις ζωντανά στο χέρι σου ....!!!
Απο αυτα που μας έβαλες παραπανω ....!!!!
Το εξπλορερ ειναι ιστορικό και τον πιο all around ρολόι .... Ισως και αυτο με την καλύτερη μεταπώληση αν σε ενδιαφερει αυτο ....
Αλλα το βλέπω ελαφρως μεγαλο στον καρπό σου ....
Το λευκό OP ειναι καταπληκτικό .... Μου αρεσει πολυ !!!!
Θα ήθελα να δω και το μπλε με τους αραβικούς αριθμούς στο χέρι σου .....!!! Αυτο θα πρεπει να ειναι η καλύτερη επιλογή για εσενα ...!!!!
Μην βιαστείς .... Να τα βρεις ολα τα ρολογια που σε ενδιαφέρουν και να τα δεις ζωντανά στο χέρι σου ....!!!
Απο αυτα που μας έβαλες παραπανω ....!!!!
Το εξπλορερ ειναι ιστορικό και τον πιο all around ρολόι .... Ισως και αυτο με την καλύτερη μεταπώληση αν σε ενδιαφερει αυτο ....
Αλλα το βλέπω ελαφρως μεγαλο στον καρπό σου ....
Το λευκό OP ειναι καταπληκτικό .... Μου αρεσει πολυ !!!!
Θα ήθελα να δω και το μπλε με τους αραβικούς αριθμούς στο χέρι σου .....!!! Αυτο θα πρεπει να ειναι η καλύτερη επιλογή για εσενα ...!!!!
- These users thanked the author captain for the post (total 2):
- igk73 (Σάβ Αύγ 18, 2018 7:18 pm) • giannistissot (Σάβ Αύγ 18, 2018 9:25 pm)
- Rating: 15.38%
-
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 1129 times
Μια χαρα καθεται το exlporer i 39mm, γεμίζει όμορφα τον καρπό, μην το φοβάσαι, ειναι μεχρι να συνηθίσει το ματι...Κλασικο κομματι, μεινε σ'αυτο..
- These users thanked the author harolagoha for the post:
- igk73 (Σάβ Αύγ 18, 2018 7:18 pm)
- Rating: 7.69%
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5183 times
Δύσκολη επιλογή και τα 2 πολύ όμορφα ρολόγια. Εξαρτάται αν έχεις και άλλο μπλε στη συλλογή ή πόσο σου αρέσει να φοράς μπλε συχνά. Προσωπικά έχω 3-4 μπλε, τα φοράω συχνά, αλλά γενικά προτιμώ μαύρα καντράν. Προσωπικά ίσως τελικά να έπαιρνα OP. Το explorer ωραίο, αλλά το 36αρι είναι το κλασσικό, το 39 δεν το θεωρώ τόσο πετυχημένο ως επιλογή. Στον καρπό σου δε μου κάθεται άσχημα πάντως. Ότι και να επιλέξεις από τα 2 είναι εξαιρετική επιλογή για εμένα.
- These users thanked the author markosgr28 for the post:
- igk73 (Σάβ Αύγ 18, 2018 7:18 pm)
- georgehh1982
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 159 times
Explorer 1 39mm μαύρη πλάκα ψηφίζω μη βλεπεις μόνο το lug to lug να βλεπεις και το πάχος σε ένα ρολόι και επειδή γενικά στο πάχος τα περισσότερα Rolex είναι μαζεμένα είναι οκ.Εγώ βέβαια σαν αμετανόητος seiko fan θα έπερνα grand seiko 37mm sbgx261,αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση χεχε
- These users thanked the author georgehh1982 for the post (total 2):
- igk73 (Σάβ Αύγ 18, 2018 7:18 pm) • giannistissot (Σάβ Αύγ 18, 2018 9:28 pm)
- Rating: 15.38%
-
Κατεβαίνω την ερχόμενη εβδομάδα Αθήνα για 2 μέρες και θα συνεχίσω τις δοκιμές. Μακάρι να βρω και το μπλε 36άρι που είναι ένα μικρότερο Explorer στα μάτια μου! Δεν έχω μπλε ρολόι και το χρώμα μου αρέσει πολύ. Ίσως τελικά όμως το Explorer 39 είναι πιο σίγουρη επιλογή.
Με τη γυναίκα μου να δω τι θα κάνω... Είναι το Attica κοντά στα ρολογάδικα;;;
- These users thanked the author igk73 for the post:
- giannistissot (Σάβ Αύγ 18, 2018 9:28 pm)
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
igk73 έγραψε:Κατεβαίνω την ερχόμενη εβδομάδα Αθήνα για 2 μέρες και θα συνεχίσω τις δοκιμές. Μακάρι να βρω και το μπλε 36άρι που είναι ένα μικρότερο Explorer στα μάτια μου! Δεν έχω μπλε ρολόι και το χρώμα μου αρέσει πολύ. Ίσως τελικά όμως το Explorer 39 είναι πιο σίγουρη επιλογή.
Τυχερός εισαι .... Ειναι ακριβως διπλα απο την πιάτσα ....!!!
Πάρε τηλ οταν κατέβεις ......!!!!
-
- Has thanked: 464 times
- Been thanked: 2775 times
Χα!!χα! ακριβως διπλα ειναι!!igk73 έγραψε:Κατεβαίνω την ερχόμενη εβδομάδα Αθήνα για 2 μέρες και θα συνεχίσω τις δοκιμές. Μακάρι να βρω και το μπλε 36άρι που είναι ένα μικρότερο Explorer στα μάτια μου! Δεν έχω μπλε ρολόι και το χρώμα μου αρέσει πολύ. Ίσως τελικά όμως το Explorer 39 είναι πιο σίγουρη επιλογή.
Εισαι τυχερος!!
Οτι χρειαστεις, μη διστασεις να επικοινωνησεις!