gerogian έγραψε:markosgr28 έγραψε:Τι να πούμε για αυτό το αυτοκίνητο! Μου κάνει σχεδόν την εντύπωση που μου έκανε όταν την πρωτοείδα η 156, το 1997 αν δεν κάνω λάθος.
Eχεις δικιο Μαρκο, 1997.
Η δικια μου 156, κοκκινη, ηταν μεσα στις 10 πρωτες που ηρθαν στην Ελλαδα.
Μαλιστα την ειχα παραγγειλει, χωρις καν να τη δω ζωντανη, μονο απο φωτογραφιες,
Καταπληκτικο αυτοκινητο!!!
Καποια στιγμη εχω ιστοριες να πω γι αυτην την κουκλα!!!
Ο ξάδελφος μου την παράγγειλε και αυτός χωρίς να την έχει δει, η πρώτη στο Ηράκλειο, έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα με αυτό το αυτοκίνητο. Και αυτός το είχε ευχαριστηθεί πολύ. Καταπληκτικό και σε εμφάνιση και στο δρόμο.
Θυμάμαι όταν την παρουσίασαν ήμουν στην Πάτρα φοιτητής και πήγα την 1 μέρα που έφεραν το αυτοκίνητο να το δω, είχα στεναχωρηθεί που δεν το άνοιξαν να το δω από μέσα, γιατί η επίσημη ήταν την επόμενη μέρα και μέχρι τότε είχαν οδηγία να μην το ανοίξουν σε κανένα... Αλλά από την πρώτη στιγμή μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση!
Πολύ όμορφη η 156 σου, ευχαριστώ πολύ για τις φωτο! Για την 155 τι να πούμε!!! Είχα μείνει με το στόμα ανοικτό όταν την πρωτοείδα. Πήγε πολύ πιο μακριά τη σχεδίαση των αυτοκινήτων εκείνη την εποχή, όπως και η 156 αργότερα.
Τώρα ψάχνει για αυτοκίνητο, αλλά η Γιούλια κάπου τον χαλάει σε εμφάνιση, εμένα πάλι όχι.