Πάμε λοιπόν να σας δείξω τα orient που έχω στην κατοχή μου ξεκινώντας με χρονολογική σειρά.
1. Orient Quartz τετράγωνο 26χ34 incunding crown and lugs, επίχρυση; κάσα με μαύρο dial κ αντίστοιχα επίχρυσους; δείκτες κ σημεία. Εποχή δεν ξέρω αλλά υπολογίζω περίπου τέλη '80, μου το είχε κάνει δώρο ο πατέρας μου. Εκείνη την εποχή δούλευε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά κ νομίζω ότι τότε ερχόντουσαν πολλά ρολόγια από έξω κ έχω την εντύπωση πως κάπως έτσι ήρθε κ σε εμένα.
image upload no ads
upload png
image sharing
2. Orient Quartz two tone mat με επίχρυσα στοιχεία. Περίεργο χρώμα ματ γκρί, δε νομίζω οτι είναι τιτάνιο, 40mm μαζί με την κορώνα (βιδωτή), 150m water resistant, 60 click bezel, κρύσταλλο δεν ξέρω αλλά νομίζω ζαφείρι (έχει ένα σημάδι απο χτύπημα το οποίο δεν φεύγει με τους γνωστούς τρόπους όπως το mineral k μου δίνει την εντύπωση κρυστάλλου), δυνατή λουμίνοβα (τουλάχιστον στην αρχή). Το ρολόι αγοράστηκε όταν τελείωσα το στρατιωτικό μου περίπου το '92. Το καπάκι πίσω γράφει SS+GP [ stainless steel + ; ]
image hosting no register
upload image online free
free picture hosting
images upload
image upload
photo sharing
upload gif from url
image upload no compression
3. Orient Ray. Δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, παρόλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν ως εξής. Diver watch στα 200m, 41.5mm δίχως τη βιδωτή κορώνα κ το χαρακτηριστικό "σπυρί" αλλαγής ημέρας, 120 click bezel, mineral crystal, 22mm lug width, κ καταπληκτικό μπλε χρώμα!
Το ρολόι αγοράστηκε από μέλος του wus από την Μπρατισλάβα, ολοκαίνουργιο με τα αυτοκόλλητα του στην φανταστική τιμή των 90euro. Ο τύπος είχε κ το μαύρο κ αποφάσισε να δώσει το μπλέ.
upload photo
free photo hosting
free upload image
capture screen
how do you print screen
image hosting free no registration
how to use print screen
img host
upload an image
image hosting over 5mb
photo share
picture upload
4. Orient FFD0F001W0 , το ονομαζόμενο κ ως vintage. Λευκό, αυτόματο, με μπρασελέ, στα 40mm, Sapphire Crystal, Open Back, 40-Hour Power Reserve Indicator στο 12, Lug Width 22mm. To ρολόι αγοράστηκε από Ελληνικό κατάστημα κ μάλιστα σε τιμή χαμηλότερη από αυτή που έδιναν στο εξωτερικό. Αυτό που με κέρδισε ήταν το σχέδιο του dial σε συνδυασμό με τους μπλε δείκτες οι οποίοι ανάλογα με το φως παίρνουν κ διάφορες αποχρώσεις. Η αγορά του ήταν σχετικά βιαστική κ βασίστηκε σε αναφορές οτι σταματά η παραγωγή του (εγώ το βλέπω να πωλείται ακόμα, μετά απο 4 χρόνια περίπου απο την αγορά του).
Η φωτογράφιση του έχει αποδειχθεί πολύ δύσκολη... Του είχα φορέσει ένα λουράκι hirch για να δώσω ενα dress χαρακτήρα αλλά οι τρύπες στα lugs είναι χαμηλά αφήνοντας έκθετο μεγάλο τμήμα, οπότε επέστρεψα στον μπρασελέ του.
upload photo
image hosting above 5 mb
print screen
upload pictures free
how to use print screen
image upload no compression
photo hosting
gif upload
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ΔΕΝ είναι δικές μου κ σκοπό έχουν να δείξουν κάποιες λεπτομέρειες του ρολογιού.
img hosting
img hosting
img hosting
img hosting
img hosting
img hosting
img hosting
Ευχαριστώ,
Αντώνης