Ρολοι μεχρι 2000

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
ggli
Has thanked: 2867 times
Been thanked: 4363 times

Re: Ρολοι μεχρι 2000

Δημοσίευση από ggli »

Argo982001 έγραψε:Αν το ρολόι αυτό θα ειναι το καλό σου εννοώντας οτι θα εισαι πιο προσεκτικός μαζι του ,θα ειναι ενα ρολόι που σκοπεύεις να το φοράς πιο επίσημα σε rotation με αλλα ρολογια που εχεις κτλπ κτλπ τοτε θα σου έλεγα το speedy ,αν ομως εχεις σκοπό να μονοπωλήσει τον καρπο σου τοτε breitling superocean heritage .Είχε υπάρξει στην ουσία το μοναδικό μου για 5 χρόνια και ειμαι κατι παραπάνω απο ευχαριστημένος!
Και το moon για καθημερινό δεν θα με χάλαγε , ειδικά όταν η δουλειά είναι γραφείου , πουκάμισα κτλ.είναι ελαφρύ, σωστό μέγεθος , αν δεν βαριέσαι να κουρδιζεις κιόλας.
Το breitling επίσης εξαιρετική επιλογή , προσωπικά το seawolf που έχω , λόγω μεγέθους με δυσκολεύει λίγο για κάθε μέρα , ειδικα χειμωνα με μακρυμανικα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ggli
Argo982001
Has thanked: 642 times
Been thanked: 506 times

Δημοσίευση από Argo982001 »

Οταν λεω καθημερινό κυρίως εννοω να γινει το μοναδικό σου ρολόι,να μη βγαίνει απο τον καρπό σου και το moon εχει κάποια χαρακτηριστικά που δε μου <<αρέσουν>> για τετοια χρήση οπως :κουρδιστό,έλλειψη ημερομηνίας και μικρή υδατοστεγανοτητα.
Υγ: Δε γνωρίζω αν αυτά τα ρολογια βρίσκονται στα 2000 + euro...
Άβαταρ μέλους
cupra73
Has thanked: 1427 times
Been thanked: 1028 times

Δημοσίευση από cupra73 »

Χρήστο πρώτα θα πρέπει να κατασταλάξεις στον τύπο του ρολογιού που θες να αγοράσεις (diver, pilot κλπ), μετά στο μέγεθος που θα είναι ιδανικό και άνετο στον καρπό σου, μετα να ξερεις την χρήση που θα προορίζεται (καθημερινό, επίσημο ) και μετά να δεις ποια μάρκα έχει αυτό που θες και καλύπτει βέβαια και το μπάτζετ που έχεις βάλει ως όριο........ είσαι τόσον καιρό στα ανάλογα φόρουμ του είδους και σε θεωρώ αρκετά διαβασμένο, το να μου γράφεις ότι θες ένα ρολόι που να κάνει μέχρι 2000 ευρώ να είναι καλό και αναγνωρίσιμο και να έχει και καλή μεταπωλητικη αξία είναι σαν να μην σε νοιάζει το ρολόι καθαυτό που θα πάρεις και το πως θα το χαρεις αλλα μόνο να λες ότι έχεις ένα καλό ρολόι που θα τραβάει τα βλέμματα και που ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να το πουλήσεις χωρίς να χάσεις.

Για διευκρίνισε λοιπόν καλύτερα τι ψάχνεις και γιατί το θέλεις και πιστεύω θα βρεις το ιδανικότερο για σένα (και επίσης κι εγώ είμαι υπέρ ενός καλού μεταχειρισμενου που σαν καινούριο δεν θα το εφτανες με το μπάτζετ σου) ;)
Άβαταρ μέλους
Charilaos
Has thanked: 440 times
Been thanked: 1487 times

Δημοσίευση από Charilaos »

Moon και από εμένα!
Τα κάνει όλα!!! (Εκτός από βουτιές!!!!!!!) και είναι ότι πιο όμορφο και ευκολοφόρετο έχει να επιδείξει η βιομηχανία των ρολογιών τα τελευταία 50 χρόνια (και πίστεψέ με και για τα επόμενα 50!!!!)
These users thanked the author Charilaos for the post:
ELBETAKIAS (Πέμ Νοέμ 19, 2015 8:25 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
ggli
Has thanked: 2867 times
Been thanked: 4363 times

Δημοσίευση από ggli »

Charilaos έγραψε:Moon και από εμένα!
Τα κάνει όλα!!! (Εκτός από βουτιές!!!!!!!) και είναι ότι πιο όμορφο και ευκολοφόρετο έχει να επιδείξει η βιομηχανία των ρολογιών τα τελευταία 50 χρόνια (και πίστεψέ με και για τα επόμενα 50!!!!)
Εμένα πάντως με έπεισες , χαχαχα.
Το λιγουρευομαι τελευταία

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ggli
ELBETAKIAS
Has thanked: 235 times
Been thanked: 193 times

Δημοσίευση από ELBETAKIAS »

cupra73 έγραψε:Χρήστο πρώτα θα πρέπει να κατασταλάξεις στον τύπο του ρολογιού που θες να αγοράσεις (diver, pilot κλπ), μετά στο μέγεθος που θα είναι ιδανικό και άνετο στον καρπό σου, μετα να ξερεις την χρήση που θα προορίζεται (καθημερινό, επίσημο ) και μετά να δεις ποια μάρκα έχει αυτό που θες και καλύπτει βέβαια και το μπάτζετ που έχεις βάλει ως όριο........ είσαι τόσον καιρό στα ανάλογα φόρουμ του είδους και σε θεωρώ αρκετά διαβασμένο, το να μου γράφεις ότι θες ένα ρολόι που να κάνει μέχρι 2000 ευρώ να είναι καλό και αναγνωρίσιμο και να έχει και καλή μεταπωλητικη αξία είναι σαν να μην σε νοιάζει το ρολόι καθαυτό που θα πάρεις και το πως θα το χαρεις αλλα μόνο να λες ότι έχεις ένα καλό ρολόι που θα τραβάει τα βλέμματα και που ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να το πουλήσεις χωρίς να χάσεις.

Για διευκρίνισε λοιπόν καλύτερα τι ψάχνεις και γιατί το θέλεις και πιστεύω θα βρεις το ιδανικότερο για σένα (και επίσης κι εγώ είμαι υπέρ ενός καλού μεταχειρισμενου που σαν καινούριο δεν θα το εφτανες με το μπάτζετ σου) ;)
Καλησπερα αγαπητε Γιωργο!

Αν σου πω οτι δε με ενδιαφερει η αξια μεταπωλησης η το κυρος σ'ενα ρολοι θα σου πω ψεματα.Σιγουρα ομως δεν ειναι τα μοναδικα αλλα και τα κυριαρχα κριτηρια μου...Απλως θελω το πρωτο μου ρολοι με τα χρηματα αυτα να ειναι ενα κλασσικο και αναγνωρισιμο ρολοι.Μεχρι εκει.Υστερα μπορει να ερθουν και πιο "ψαγμενα" μοντελα απο εταιρειες που συζητιουνται κατα κυριο λογο στα διαφορα φορουμ.Ειμαι σιγουρος πως τα περισσοτερα μελη,οταν πηραν το πρωτο ακριβο γι'αυτους ρολοι ηταν απο καποια κλασσικη,δυνατη σαν brand name δυνατη εταιρεια.Μετα ερχονται και οι πειραματισμοι...
Αν γνωριστουμε καποια στιγμη(πραγμα το οποιο και ευχομαι) ,θα δεις πως "η μοστρα" (ας μου επιτραπει η φραση..) ,γενικα στη ζωη μου,ειναι κατι που δε μου λεει και πολλα.Σ'οτι εχει να κανει με το τελευταιο σου σχολιο,καταληγω πως ειναι καλυτερα να παω σε μεταχειρισμενο...

Μεχρι στιγμης υστερα απο συζητησεις και αρκετα πιμι απο διαφορους φιλους,βγαζω καποια πρωτα συμπερασματα:
α)το μουν ειναι ενα ρολοι που παντα μου ετρεχαν τα σαλια οταν το εβλεπα.Εαν λοιπον,καποιος το πουλαει,η μπορει να βοηθησει με καποιον τροπο στελνει πιμι..
β)η πιο ενδιαφερουσα περιπτωση που μου εχει σταλει ειναι καποιο breitling old navitimer ref.A13322.Ακουω τις αποψεις σας.
Αγ)εφοσον καταληξω σε καινουριο θα ειναι μαλλον καποιο breitling colt,seawolf,superocean η καποιο omega seamaster.

Φιλικα,Χρηστος
Άβαταρ μέλους
cupra73
Has thanked: 1427 times
Been thanked: 1028 times

Δημοσίευση από cupra73 »

ELBETAKIAS έγραψε:
Μεχρι στιγμης υστερα απο συζητησεις και αρκετα πιμι απο διαφορους φιλους,βγαζω καποια πρωτα συμπερασματα:
α)το μουν ειναι ενα ρολοι που παντα μου ετρεχαν τα σαλια οταν το εβλεπα.Εαν λοιπον,καποιος το πουλαει,η μπορει να βοηθησει με καποιον τροπο στελνει πιμι..
β)η πιο ενδιαφερουσα περιπτωση που μου εχει σταλει ειναι καποιο breitling old navitimer ref.A13322.Ακουω τις αποψεις σας.
Αγ)εφοσον καταληξω σε καινουριο θα ειναι μαλλον καποιο breitling colt,seawolf,superocean η καποιο omega seamaster.

Φιλικα,Χρηστος
Και τα 3 παραπάνω είναι πολύ ενδιαφέροντες προτάσεις με την 2η να μου αρέσει πιο πολύ επειδή το ξέρω καλά το ρολόι, ιδανικό μέγεθος (42άρι), κλασσικό διαχρονικό (και σίγουρα πανέμορφο) και με πολύ καλή μεταπωλητική αξία..... ;)

Πάρε και μια bonus φώτο δική μου με το παλιό navitimer (ανάμεσα σε 2 44άρια)

Εικόνα
ELBETAKIAS
Has thanked: 235 times
Been thanked: 193 times

Δημοσίευση από ELBETAKIAS »

Αναμεσα δηλαδη σε moon και navi προτιμας το δευτερο;
Σ'ευχαριστω για τη μπουνους φωτο...
Argo982001
Has thanked: 642 times
Been thanked: 506 times