Ελβετική ωρολογοποιία 2014

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να επισυνάπτουν κείμενα σχετικά με ρολόγια τους ή γενικά κείμενα που έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας
Άβαταρ μέλους
pugman
Has thanked: 1181 times
Been thanked: 1728 times

Re: Απ: Ελβετική ωρολογοποιήα 2014

Δημοσίευση από pugman »

dimRHO έγραψε:
Megalos έγραψε:αλλα φιλοι μου δεν σχολιαστηκε το κυριωτερο νομιζω ... οτι μονον το 1,70 % των πωλησεων παγκοσμιως ειναι ελβετικα ρολογια :sad: :sad:
ολα τα αλλα ειναι ?? γερμανικα ? ιαπωνεζικα ? η και κινεζικα
τα υπόλοιπα είναι Casio! :nyah
Ωραίος!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Εικόνα
Φιλικά,
Αντώνης
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Re: Ελβετική ωρολογοποιήα 2014

Δημοσίευση από markosgr28 »

Megalos έγραψε:αλλα φιλοι μου δεν σχολιαστηκε το κυριωτερο νομιζω ... οτι μονον το 1,70 % των πωλησεων παγκοσμιως ειναι ελβετικα ρολογια :sad: :sad:
Ναι αυτό είναι από τα πιο εντυπωσιακά! Και αντίστοιχα το ποσοστό στο τζίρο, αλλά αυτό είναι πιο λογικό. Τώρα τι είναι τα υπόλοιπα? Γερμανικά πιστεύω δεν είναι, πρέπει να έχουν μικρό ποσοστό στην αγορά. Ιαπωνικά και κινέζικα. Σε πλήθος κινέζικα, σε τζίρο μετά λογικά πρέπει να είναι τα ιαπωνικά, χωρίς να το ξέρω, γιατί δεν αναφέρει κάτι για το μερίδιο τους στην αγορά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

dimRHO έγραψε:
Έτσι, έτσι! Θα έγραφα ότι θα έπρεπε να είναι Casio, αλλά δεν μπορώ να αδικήσω τις υπόλοιπες ιαπωνικές.

Κάπου είχα διαβάσει ότι η citizen (και myiota) παράγει τους περισσότερους μηχανισμούς παγκοσμίως σε ετήσια βάση, οι οποίοι καταλήγουν σε ρολόγια διαφόρων εταιριών. Αυτά υπολογίζονται ως ρολόγια από τη χώρα της εταιρίας του ρολογιού υποθέτω, ότι του μηχανισμού.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimRHO
Has thanked: 129 times
Been thanked: 368 times

Δημοσίευση από dimRHO »

markosgr28 έγραψε:
dimRHO έγραψε:
Έτσι, έτσι! Θα έγραφα ότι θα έπρεπε να είναι Casio, αλλά δεν μπορώ να αδικήσω τις υπόλοιπες ιαπωνικές.

Κάπου είχα διαβάσει ότι η citizen (και myiota) παράγει τους περισσότερους μηχανισμούς παγκοσμίως σε ετήσια βάση, οι οποίοι καταλήγουν σε ρολόγια διαφόρων εταιριών. Αυτά υπολογίζονται ως ρολόγια από τη χώρα της εταιρίας του ρολογιού υποθέτω, ότι του μηχανισμού.
Αυτό ισχύει για τη Citizen, βασικά είναι ο υπεργίγαντας της ωρολογοποιίας, μεγαλύτερη από Seiko, Casio.

Τώρα για το δεύτερο σκέλος δε ξέρω...
lovefist2001
Has thanked: 330 times
Been thanked: 1027 times

Δημοσίευση από lovefist2001 »

Καλημερα.
Βλεπω παντως οτι το Swatch Group ειναι πολυ ψηλα.Παιζει ρολο βεβαια οτι βγαζει ρολογια για ολες τις κατηγοριες τιμων !

Σταυρος
Άβαταρ μέλους
captain
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11947 times

Δημοσίευση από captain »

κάπου είχα διαβάσει ότι η σεικο φτιάχνει 40 εκ ρολόγια ετησίως ... και είναι δεύτερη μετά την σιτιζεν ... οπότε φαντάσου τι γίνεται !!!!
Απάντηση