Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να επισυνάπτουν κείμενα σχετικά με ρολόγια τους ή γενικά κείμενα που έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας
Megalos έγραψε:αλλα φιλοι μου δεν σχολιαστηκε το κυριωτερο νομιζω ... οτι μονον το 1,70 % των πωλησεων παγκοσμιως ειναι ελβετικα ρολογια
ολα τα αλλα ειναι ?? γερμανικα ? ιαπωνεζικα ? η και κινεζικα
τα υπόλοιπα είναι Casio!
Ωραίος!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Φιλικά,
Αντώνης
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
Megalos έγραψε:αλλα φιλοι μου δεν σχολιαστηκε το κυριωτερο νομιζω ... οτι μονον το 1,70 % των πωλησεων παγκοσμιως ειναι ελβετικα ρολογια
Ναι αυτό είναι από τα πιο εντυπωσιακά! Και αντίστοιχα το ποσοστό στο τζίρο, αλλά αυτό είναι πιο λογικό. Τώρα τι είναι τα υπόλοιπα? Γερμανικά πιστεύω δεν είναι, πρέπει να έχουν μικρό ποσοστό στην αγορά. Ιαπωνικά και κινέζικα. Σε πλήθος κινέζικα, σε τζίρο μετά λογικά πρέπει να είναι τα ιαπωνικά, χωρίς να το ξέρω, γιατί δεν αναφέρει κάτι για το μερίδιο τους στην αγορά.
τα υπόλοιπα είναι Casio!
Έτσι, έτσι! Θα έγραφα ότι θα έπρεπε να είναι Casio, αλλά δεν μπορώ να αδικήσω τις υπόλοιπες ιαπωνικές.
Κάπου είχα διαβάσει ότι η citizen (και myiota) παράγει τους περισσότερους μηχανισμούς παγκοσμίως σε ετήσια βάση, οι οποίοι καταλήγουν σε ρολόγια διαφόρων εταιριών. Αυτά υπολογίζονται ως ρολόγια από τη χώρα της εταιρίας του ρολογιού υποθέτω, ότι του μηχανισμού.
τα υπόλοιπα είναι Casio!
Έτσι, έτσι! Θα έγραφα ότι θα έπρεπε να είναι Casio, αλλά δεν μπορώ να αδικήσω τις υπόλοιπες ιαπωνικές.
Κάπου είχα διαβάσει ότι η citizen (και myiota) παράγει τους περισσότερους μηχανισμούς παγκοσμίως σε ετήσια βάση, οι οποίοι καταλήγουν σε ρολόγια διαφόρων εταιριών. Αυτά υπολογίζονται ως ρολόγια από τη χώρα της εταιρίας του ρολογιού υποθέτω, ότι του μηχανισμού.
Αυτό ισχύει για τη Citizen, βασικά είναι ο υπεργίγαντας της ωρολογοποιίας, μεγαλύτερη από Seiko, Casio.
κάπου είχα διαβάσει ότι η σεικο φτιάχνει 40 εκ ρολόγια ετησίως ... και είναι δεύτερη μετά την σιτιζεν ... οπότε φαντάσου τι γίνεται !!!!