+100000000eisenberg έγραψε:U2 απο μενα Σπυρο με κλειστα ματια.
Οχι οτι το Muhle υστερει σαν ρολοι,αλλα το Sinn ειναι πιο ομορφο στα ματια μου και σε περιπτωση που θελεις να το σπρωξεις μεθαυριο θα φυγει πολυ πιο ευκολα.
Sinn vs Muhle
- gkblues
- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 4385 times
- Επικοινωνία:
Re: Sinn vs Muhle
- pugman
- Has thanked: 1181 times
- Been thanked: 1728 times
Καθαρα απο άποψη αισθητικής Muhle απο εμένα.
Φιλικά,
Αντώνης
Στάλθηκε απο εκει που είμαι.
Φιλικά,
Αντώνης
Στάλθηκε απο εκει που είμαι.
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
- dimRHO
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 368 times
εξαρτάται τι ψάχνεις, η Mühle κάνει καλύτερη δουλειά με τις μηχανές, έχουν καλύτερη ποιότητα, φινίρισμα, ρύθμιση-ακρίβεια κτλ.
Τώρα στην κάσα αν δεις Mühle 5ετίας χωρίς ιδιαίτερη σκληρή χρήση είναι καταγρατσουνισμένα.
Sinn, μηχανές Sellita των 250€, τις γεμίζουν με αργκόν για να μην οξειδώνονται και να μην έχουν φθορές, στην πράξη δε ξέρω πόσο πράγματι τις προστατεύει.
Αν δεις Sinn 5ετίας + είναι σαν καινούρια, χωρίς γρατζουνιές οι κάσες τους, εκτός από το καπάκι σε κάποια που δεν έχει την ίδια επεξεργασία.
Ένα αρνητικό σε όλα είναι το coating στο ζαφείρι το οποίο γρατζουνιέται.
Τώρα εσύ αποφασίζεις, το ρολόι για σένα είναι περισσότερο κάσα ή μηχανή;
εγώ θα κοιτούσα πλέον και σε Tudor, γιατί με 3500 τέτοια χαρακτηριστικά μηχανής δε βρίσκεις, όχι ότι η κάσα υστερεί.
Τώρα στην κάσα αν δεις Mühle 5ετίας χωρίς ιδιαίτερη σκληρή χρήση είναι καταγρατσουνισμένα.
Sinn, μηχανές Sellita των 250€, τις γεμίζουν με αργκόν για να μην οξειδώνονται και να μην έχουν φθορές, στην πράξη δε ξέρω πόσο πράγματι τις προστατεύει.
Αν δεις Sinn 5ετίας + είναι σαν καινούρια, χωρίς γρατζουνιές οι κάσες τους, εκτός από το καπάκι σε κάποια που δεν έχει την ίδια επεξεργασία.
Ένα αρνητικό σε όλα είναι το coating στο ζαφείρι το οποίο γρατζουνιέται.
Τώρα εσύ αποφασίζεις, το ρολόι για σένα είναι περισσότερο κάσα ή μηχανή;
εγώ θα κοιτούσα πλέον και σε Tudor, γιατί με 3500 τέτοια χαρακτηριστικά μηχανής δε βρίσκεις, όχι ότι η κάσα υστερεί.