markosgr28 έγραψε:
Α σε ευχαριστώ φίλε Χρήστο! Δεν το θυμόμουν! Ναι έτσι είναι!
Υποτίθεται βέβαια ότι το PVD το κάνουν για καλύτερη επιφανειακή αντοχή σε χτυπήματα και stealth look, αλλά τελικά η αντοχή του δεν είναι τόσο μεγάλη...
Για τα ρολογια ποιοτητας Μαρκο ισχυει αυτό με την σωστη επεξεργασια.
Για τα φτηνα, χαμηλης ποιοτητας δεν ισχυει αυτό. Σε αυτά απλα παρηγοριεσαι ότι δεν πληρωσες πολλα λεφτα.
Ilias-G έγραψε:Kαλημερα.
Παρέλαβα κι εγώ το δικό μου χθες. Μια χαρά ρολόι για την τιμή του. Ωραία παρουσία στον καρπό.
Αυτό που μου αρεσει περισσότερο ειναι το λουρί του! Θεωρώ όμως οτι του ταιριάζει καλύτερα κάποιο πρασινωπό/χακί λόγω της πολύ πρασινης λουμινόβας και όχι αυτό το μαυρο, λόγω των μπεζ γαζιών.
Δυστυχώς η γκαντεμιά μου συνεχίζεται. Μετά το λάθος με το nickname, στο ρολόι υπάρχει μια ελαφριά αμυχή, σαν μικρή νυχιά, στην αριστερή πλευρά της κάσας κάτω από το 9, με αποτελεσμα να εχει φυγει το PVD και να φαίνεται, ελαφριά μεν ευκρινώς δε, από μεσα το ατσάλι!
Δεν ξερω αν είναι κατασκευαστικό λάθος από την αρχή ή εγινε κατά τη χάραξη.
Ηλια μου τι να πω ...οπως ειπε ο Χρηστος ο νομος του Μερφυ στο μεγαλειο του
Ilias-G έγραψε:Kαλημερα.
Παρέλαβα κι εγώ το δικό μου χθες. Μια χαρά ρολόι για την τιμή του. Ωραία παρουσία στον καρπό.
Αυτό που μου αρεσει περισσότερο ειναι το λουρί του! Θεωρώ όμως οτι του ταιριάζει καλύτερα κάποιο πρασινωπό/χακί λόγω της πολύ πρασινης λουμινόβας και όχι αυτό το μαυρο, λόγω των μπεζ γαζιών.
Δυστυχώς η γκαντεμιά μου συνεχίζεται. Μετά το λάθος με το nickname, στο ρολόι υπάρχει μια ελαφριά αμυχή, σαν μικρή νυχιά, στην αριστερή πλευρά της κάσας κάτω από το 9, με αποτελεσμα να εχει φυγει το PVD και να φαίνεται, ελαφριά μεν ευκρινώς δε, από μεσα το ατσάλι!
Δεν ξερω αν είναι κατασκευαστικό λάθος από την αρχή ή εγινε κατά τη χάραξη.
....κρίμα, τράβα παίξε ένα τζόκερ. Τέτοια τύχη μην πάει χαμένη ...
Τζοκερ δεν έπαιξε Καπετάνιε αλλα στην λαχειοφορο κέρδισε
Είδες Ηλία μου που γκρίνιαζες που σε πήγε τελικα
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλορίζικα!
Καλοφόρετο όμως δεν μπορείτε να μου πείτε, αφού δεν το εχω παραλάβει και δεν το 'χω δει ακόμα! Στο δρόμο είναι. Αναμένουμε...
Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη εκπληξη για μένα, μιας και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κερδίζω κάτι σε κληρώσεις, λαχειοφόρους κλπ.