Από οτι καταλαβαίνω το νέο αυτό νήμα είναι για δούμε τι έχει προταθεί και να δούμε πως συνεχίζουμε.
Από όλα μου αρέσει καλύτερα το PJS type b (σωστοί δείκτες, μπλε δείκτες, σωστό λουράκι, καλό φινίρισμα), αλλά δε θα επέλεγα αυτό, λόγω κόστους και προέλευσης εκτός Ευρώπης, που μπορεί να υπάρχουν προβλήματα σε ομαδική αγορά, επίσης στο χρόνο παραλαβής, που θα πάει μετά τις γιορτές.
Όσο αφορά το κόστος, μια χαρά είναι για το PJS, όμως η ιστορία για εμένα ξεκίνησε με ένα ρολογάκι που δεν το είχα στο πρόγραμμα, ούτε σε πρώτη προτεραιότητα, μου άρεσε όταν το είδα και με δελέασε η τιμή του. Δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω πολύ περισσότερο με αυτό το σκεπτικό, παρόλο που το pjs τα αξίζει.
Όσο αφορά το χρόνο παράδοσης, επιπλέον μου άρεσε η ιδέα να το παραλάβω ως Χριστουγεννιάτικο δωράκι.
Αν είναι να δώσω παραπάνω για κάτι τέτοιο και να το παραλάβω μετά τις γιορτές, δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω, παρά μόνο αν είναι project, όπου σε αυτήν την περίπτωση θα κάνει το ρολόι κάτι ιδιαίτερο. Project δε βλέπω πιθανό, κρίνοντας από το προηγούμενο, ειδικά σε αυτά τα χρήματα.
Οπότε εμένω στην επιλογή μου. Επόμενη επιλογή για εμένα το orient το μαύρο, όπως έχω ήδη γράψει. Αυτό βέβαια αν το κλείσουμε μέσα στη βδομάδα, ώστε να προλάβουμε τις γιορτές. Μετά θα πρέπει να το ξανασκεφτώ. Για parnis και για τα υπόλοιπα δεν είμαι μέσα. Αν πάλι το αφήσουμε και δεν προχωρήσουμε σε κανένα, πάλι ΟΚ.
Ας δούμε τι σκέφτονται και θέλουν οι υπόλοιποι φίλοι.
Ζητώ συγγνωμη που οι φωτο των ρολογιών δεν εχουν αριθμούς. Εγώ τις εβαλα αλλά το συστημα δεν μου πέρασε την τροποποιηση...!!
Οι φωτό πάνε με τη σειρά. Η πρώτη το Νο 1, η δευτερη το Νο 2, κοκ...
Εγω ψηφισα Orient αλλα δειτε τι εχω γραψει στο άλλο νημα.
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Mαλλον δεν θα συμμετάσχω στην ομαδικη.
Εγω προτεινα Ηλια,να μαζευτεί καποιο ποσο και να κληρώσουμε ένα ακριβοτερο ρολοι.
Δες το άλλο νημα.
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
chris5 έγραψε:Mαλλον δεν θα συμμετάσχω στην ομαδικη.
Εγω προτεινα Ηλια,να μαζευτεί καποιο ποσο και να κληρώσουμε ένα ακριβοτερο ρολοι.
Δες το άλλο νημα.
Το ειδα, Χρήστο. Δεν βλέπω να υπάρχει εδώ ενδιαφέρον για κλήρωση ενός ρολογιού. Αλλά πάλι θα δούμε... αμα θελουν...
Ωραίο το Οριεντ. Θα το επαιρνα ανετα σε μπλε με καφέ λουρί.