Ευχαριστώ πολύ, Χρήστο!
Τον Κώστα δυστυχώς δεν έχω την τιμή να τον γνωρίζω από παλιά όπως εσείς...
Ελπίζω να τον γνωρίσω τώρα! $
Hublot - Key of Time
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Re: Hublot - Key of Time
Μπράβο Βαγγέλη, ωραίο θέμα
...
...
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 44 times
Στο πλαίσιο της συζήτησης με τον Ματιάς για το συγκεκριμένο θέμα, προέκυψε και μια ανταλλαγή απόψεων, νομίζω από τις πιο ευχάριστες στο χώρο της Ωρολογοποιίας.
Μιλώντας για τις συνέπειες από την εσκεμμένα λανθασμένη μέτρηση του χρόνου στο Key Of Time και το τι συμβαίνει όταν επανέλθεις στην "χρονική" πραγματικότητα, είπα στον Ματιάς:
"Έτσι και αλλιώς εγώ φοράω σπάνια ρολόι και όταν πάρω το Reverso μου είναι πάντα σταματημένο, αφού έχω να το φορέσω μέρες. Σχεδόν πάντα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τοποθετήσω τη σωστή ώρα. Άλλωστε, ένα σταματημένο ρολόι, συμπλήρωσα, δείχνει σωστά την ώρα δυο φορές την ημέρα!"
Και ο Ματιάς μου απαντάει:
"Και δεν είναι και λίγο. Ξέρω πολλά ρολόγια, που ενώ δουλεύουν, δεν δείχνουν σωστά την ώρα ποτέ!!!"
Άψογος;
Κ.
Μιλώντας για τις συνέπειες από την εσκεμμένα λανθασμένη μέτρηση του χρόνου στο Key Of Time και το τι συμβαίνει όταν επανέλθεις στην "χρονική" πραγματικότητα, είπα στον Ματιάς:
"Έτσι και αλλιώς εγώ φοράω σπάνια ρολόι και όταν πάρω το Reverso μου είναι πάντα σταματημένο, αφού έχω να το φορέσω μέρες. Σχεδόν πάντα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τοποθετήσω τη σωστή ώρα. Άλλωστε, ένα σταματημένο ρολόι, συμπλήρωσα, δείχνει σωστά την ώρα δυο φορές την ημέρα!"
Και ο Ματιάς μου απαντάει:
"Και δεν είναι και λίγο. Ξέρω πολλά ρολόγια, που ενώ δουλεύουν, δεν δείχνουν σωστά την ώρα ποτέ!!!"
Άψογος;
Κ.
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Πολύ εντυπωσιακή τεχνολογία και άψογη παρουσίαση! Ευχαριστώ πολύ!
Δε θέλω να τρολλάρω, αλλά το ρολόι, τουλάχιστον στις φωτο, εμένα μου θυμίζει edifice....
Δε θέλω να τρολλάρω, αλλά το ρολόι, τουλάχιστον στις φωτο, εμένα μου θυμίζει edifice....
- These users thanked the author markosgr28 for the post:
- cupra73 (Τετ Ιαν 28, 2015 9:35 pm)
- Rating: 7.69%
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Κυριε Στηκα ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ενδιαφεροντα ατομα.
Χαιρομαι που τις διαβαζω.
Χαιρομαι που τις διαβαζω.