Georges έγραψε:πανέμορφο!!!!
Με το καλό να έρθει !!!
Υ.Γ. Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει ένα ίδιο αλλά με λευκό καντράν το Μαυροπούλι
Και βέβαια δε σε απατά φίλε η μνήμη σου! Είναι το ξαδερφάκι του βέβαια αφού είναι ατσάλι με μπρασελέ ενώ το δικό μου είναι τιτάνιο με λουράκι!
Βασικά είναι καινούριο και βέβαια από αξιοπιστότατο ιταλικό μαγαζί με είδη ... ιστιοπλοΐας!
Με το καλό να έρθει !!!
Υ.Γ. Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει ένα ίδιο αλλά με λευκό καντράν το Μαυροπούλι
Και βέβαια δε σε απατά φίλε η μνήμη σου! Είναι το ξαδερφάκι του βέβαια αφού είναι ατσάλι με μπρασελέ ενώ το δικό μου είναι τιτάνιο με λουράκι!
Βασικά είναι καινούριο και βέβαια από αξιοπιστότατο ιταλικό μαγαζί με είδη ... ιστιοπλοΐας!
Φιλικά
Νίκος
Κατάλαβα..το χτύπησες από Negri
Σούπερ!!!
Αν ανέβω Κομοτηνή σε κανα 2 βδομάδες κερνάω καφέ αρκεί να το φέρεις να το δω
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
Με το καλό να έρθει !!!
Φιλικά
Νίκος
Κατάλαβα..το χτύπησες από Negri
Σούπερ!!!
Αν ανέβω Κομοτηνή σε κανα 2 βδομάδες κερνάω καφέ αρκεί να το φέρεις να το δω
Φιλικά Γιώργος
Ναι φίλε Γιώργο!
Φυσικά από Negri ( ευχαριστώ Mauro)!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα πιούμε καφέ αν/όποτε ανέβεις!!! Θα χαρώ πολύ!!!
omegasnik έγραψε:
Ναι φίλε Γιώργο!
Φιλικά
Νίκος
Λόγω δουλειάς ανεβαίνω 4-5 φορές το χρόνο..Την τελευταία φορά βέβαια ήταν για διασκέδαση!!!
Μόλις κανονιστεί ταξίδι θα σε ενημερώσω. Το πιθανότερο είναι την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
omegasnik έγραψε:
Ναι φίλε Γιώργο!
Φιλικά
Νίκος
Λόγω δουλειάς ανεβαίνω 4-5 φορές το χρόνο..Την τελευταία φορά βέβαια ήταν για διασκέδαση!!!
Μόλις κανονιστεί ταξίδι θα σε ενημερώσω. Το πιθανότερο είναι την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου