To ρολοι της χρονιας 2009
-
stavros_ch
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: To ρολοι της χρονιας 2009
Πολυ ωραιο θεμα..!
Εγω θα συμφωνησω μ΄ οσους αλλους το ψηφισαν και επισημα!
Απιαστο σε ολους τους τομεις και μια λεξη μονο το περιγραφει ''ΥΠΕΡΟΧΟ''
A Lange and Sohne Zeitwerk

Φιλικα, Σταυρος
Εγω θα συμφωνησω μ΄ οσους αλλους το ψηφισαν και επισημα!
Απιαστο σε ολους τους τομεις και μια λεξη μονο το περιγραφει ''ΥΠΕΡΟΧΟ''
A Lange and Sohne Zeitwerk

Φιλικα, Σταυρος
-
marios_ch
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Πιστεύω ότι σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο αυτή την χρονιά αν και βγήκε σχετικά στο τέλος της...!!! Είναι παντού στα πρωτοσέλιδα σε περιοδικά και forums...!!!!! Ο λόγος για το JLC Hybris το οποίο προκάλεσε σάλο στην παγκόσμια Υ Ω και με το δίκιο του καθώς εγώ προσωπικά το θεωρώ αδιαμφισβίτητα ΡΟΛΟΙ της χρονιάς...!!

- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Μια νεα χρονογραφικη μηχανη δεν ειναι κατι που συμβαινει συχνα,ειδικα στην κατηγορια των 5.000Ε.
Ο νεος μηχανισμος Β01 της Breitling που φορα το ιστορικο Chronomat εχει τα ποιοτικα χαρακτηρηστικα λειτουργιας να το κανει για μενα ρολοι της χρονιας.

Ο νεος μηχανισμος Β01 της Breitling που φορα το ιστορικο Chronomat εχει τα ποιοτικα χαρακτηρηστικα λειτουργιας να το κανει για μενα ρολοι της χρονιας.

Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Το "Ύβρις" είναι για εμένα εκτός συζήτησης για ρολόι της χρονιάς. Οι συζητήσεις που άναψε, δεν είναι απαραίτητα για το καλό της μεγάλης εταιρείας που το παρουσίασε.
Θεωρώ ότι αντίθετα τα Tourbillon της JLC, είτε πρόκειται για το Master Tourbillon (που δεν είναι της φετινής χρονιάς) και κέρδισε την Chronometrie 2009, είτε για το Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar, αποτελούν υπόδειγμα μηχανικής και σεβασμού της παράδοσης.
Για το λόγο αυτό και εγώ έκανα σξώφυλλο το ρολόι αυτό, σε αντιδιαστολή με το Hybris, το οποίο αδικείται από την περιγραφή που επέβαλλε το Marketing της εταιρείας, όσο θα αδικείτο η Μαρία Κάλλας, αν προσπαθούσε να μας πείσει ότι εκτός από την υπέροχη φωνή της, έπαιζε με το λαρύγγι της και τα βιολιά της ορχήστρας!
Το Zeitwerk είναι ένα πολύ ωραίο ρολόι και ο ΒΟ1 θα μπορούσε πιο εύκολα να διεκδικήσει τον τίτλο, αφού ρολόι της χρονιάς θα ΄ήταν λογικό να είναι κάτι που απευθύνεται σε κάποιο πιο πλατύ κοινό. Δεν βγάζουν αυτοκίνητο της χρονιάς την Bugatti!
Με την ίδια λογική, δεν θα έπρεπε να αποκλείσουμε και τα Ananta της Seiko.
Στον αντίποδα βρίσκονται το Mega 4 Franck Muller και το μοναδικό Celestial που έδωσε η ΡΡ στο Only Watch και το αγόρασε ο Jean Claude Biver.
Φιλικά
Κωστής
Θεωρώ ότι αντίθετα τα Tourbillon της JLC, είτε πρόκειται για το Master Tourbillon (που δεν είναι της φετινής χρονιάς) και κέρδισε την Chronometrie 2009, είτε για το Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar, αποτελούν υπόδειγμα μηχανικής και σεβασμού της παράδοσης.
Για το λόγο αυτό και εγώ έκανα σξώφυλλο το ρολόι αυτό, σε αντιδιαστολή με το Hybris, το οποίο αδικείται από την περιγραφή που επέβαλλε το Marketing της εταιρείας, όσο θα αδικείτο η Μαρία Κάλλας, αν προσπαθούσε να μας πείσει ότι εκτός από την υπέροχη φωνή της, έπαιζε με το λαρύγγι της και τα βιολιά της ορχήστρας!
Το Zeitwerk είναι ένα πολύ ωραίο ρολόι και ο ΒΟ1 θα μπορούσε πιο εύκολα να διεκδικήσει τον τίτλο, αφού ρολόι της χρονιάς θα ΄ήταν λογικό να είναι κάτι που απευθύνεται σε κάποιο πιο πλατύ κοινό. Δεν βγάζουν αυτοκίνητο της χρονιάς την Bugatti!
Με την ίδια λογική, δεν θα έπρεπε να αποκλείσουμε και τα Ananta της Seiko.
Στον αντίποδα βρίσκονται το Mega 4 Franck Muller και το μοναδικό Celestial που έδωσε η ΡΡ στο Only Watch και το αγόρασε ο Jean Claude Biver.
Φιλικά
Κωστής
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 42908 times
- Been thanked: 9568 times
τι εγινε παιδια ..το ξεχασατε το ενδιαφερον θεμα
λοιπον εγω θα προτεινω το ακολουθο κομματι της μεγαλης κυριας που εχει και ρετρο υφη

λοιπον εγω θα προτεινω το ακολουθο κομματι της μεγαλης κυριας που εχει και ρετρο υφη

Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Δεν το ξεχασαμε ..περιμενουμε τους υπολοιπους φιλους να πουν την γνωμη τους!