Custom project ver 3_1
- warover
- Has thanked: 0
- Been thanked: 34 times
Custom project ver 3_1
Εδω και καιρο παλευα 1 νεο προτζεκτ και μετα απο πολλα προβληματα ειναι ετοιμο και πολυ "κακο"
black sterile dial με μαυρα indexes (στο υλικο τον indexes εχει προστεθει ασιμη σε σκονη για να δημιουργητε αντιθεση και να εχει μια ομορφη γυαλαδα)
Το λουρι ειναι και αυτο ντοπιο μου το εφτιαξε η θεια μου η Μαρια που ξερει να δουλευει καλα με το δερμα (εχει καταστημα που κανει επιδορθωσεις σε παπουτσια )οποτε ογορασα λιγο παλιο δερμα τις εδωσα το σχεδιο και να το αποτελεσμα(μια ωρα τις πηρε μονο παιδια τελικα ειναι ευκολο)
η μηχανη ειναι υβριδιο η αλλιως κινεζοελβετικη ηθελα να την βαψω μαυρη(οχι ομως PVD το χρωμα της ειναι gun powder και ειναι απλα μοναδικο) οποτε δεν ηθελα αν δεν τα καταφερω να χαλασω μια unitas οποτε πηρα μια κινεζα και μωλισ ειδα οτι το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο δεν ηθελα να την πεταξω απλα οποτε την κρατησα και απλα αλαξα ολλη την μεταδοση με την μεταδοση της unitas (ευκολο μια και η κινεζα ειναι κλονος)
Α κρατησα και το swan neck της κινεζας
η κασα ειναι ολλη polished steel οπως και η μπουκλα
Τελος το κρυσταλο ειναι ζαφειρι
black sterile dial με μαυρα indexes (στο υλικο τον indexes εχει προστεθει ασιμη σε σκονη για να δημιουργητε αντιθεση και να εχει μια ομορφη γυαλαδα)
Το λουρι ειναι και αυτο ντοπιο μου το εφτιαξε η θεια μου η Μαρια που ξερει να δουλευει καλα με το δερμα (εχει καταστημα που κανει επιδορθωσεις σε παπουτσια )οποτε ογορασα λιγο παλιο δερμα τις εδωσα το σχεδιο και να το αποτελεσμα(μια ωρα τις πηρε μονο παιδια τελικα ειναι ευκολο)
η μηχανη ειναι υβριδιο η αλλιως κινεζοελβετικη ηθελα να την βαψω μαυρη(οχι ομως PVD το χρωμα της ειναι gun powder και ειναι απλα μοναδικο) οποτε δεν ηθελα αν δεν τα καταφερω να χαλασω μια unitas οποτε πηρα μια κινεζα και μωλισ ειδα οτι το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο δεν ηθελα να την πεταξω απλα οποτε την κρατησα και απλα αλαξα ολλη την μεταδοση με την μεταδοση της unitas (ευκολο μια και η κινεζα ειναι κλονος)
Α κρατησα και το swan neck της κινεζας
η κασα ειναι ολλη polished steel οπως και η μπουκλα
Τελος το κρυσταλο ειναι ζαφειρι
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- warover
Re: Custom project ver 3_1
θα εβαφες ροζ 1 στελθ αεροπλανο?marios_ch έγραψε:Ωραίο το αποτέλεσμα Νίκο... Να το χαίρεσαι...!!!!
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα και το 3 6 12 λευκά για να φαίνονται πιο πολύ...!!!
Μπράβο και πάλι....!!!!
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Δεν θα το έβαφα ροζ αλλά θα έβαζα σίγουρα λευκά διακριτικά για να τονίσω κάτι που θέλω...!!!!!!warover έγραψε:θα εβαφες ροζ 1 στελθ αεροπλανο?marios_ch έγραψε:Ωραίο το αποτέλεσμα Νίκο... Να το χαίρεσαι...!!!!
Μπράβο και πάλι....!!!!
- warover
θα σου απαντησω απλα το κονσεπτ του ρολογιου ειναι σε κλειστο χωρο και οχι κατω απο εντονο φωτισμο να δειχνει σα να μην εχει δεικτες για αυτο το μονο λευκο ειναι στου δεικτες ετσι η ωρες και τα λεπτα μοιαζουν να ειναι ζωγραφισμενα στο καντραν (για αυτο το παρομοιαζω με stealth)marios_ch έγραψε:Δεν θα το έβαφα ροζ αλλά θα έβαζα σίγουρα λευκά διακριτικά για να τονίσω κάτι που θέλω...!!!!!!warover έγραψε:θα εβαφες ροζ 1 στελθ αεροπλανο?marios_ch έγραψε:Ωραίο το αποτέλεσμα Νίκο... Να το χαίρεσαι...!!!!
Μπράβο και πάλι....!!!!
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40237 times
- Been thanked: 8742 times
μπραβο Νικο..
ωραια δουλεια με μερακι και πρωτοτυπια...
ωραια δουλεια με μερακι και πρωτοτυπια...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
Συγχαρητήρια και πάλι!
Το κατέχεις πλέον μια χαρά -και απολύτως αξιόπιστα- το άθλημα...
ΥΓ.Το τηλέφωνο της Θείας Μαρίας ποιο είναι;
Το κατέχεις πλέον μια χαρά -και απολύτως αξιόπιστα- το άθλημα...
ΥΓ.Το τηλέφωνο της Θείας Μαρίας ποιο είναι;
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.