Δεν ειναι πενταρι αλλα εχει χαρακτηριστικα

Στάλθηκε από το SM-J610FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο καπάκι έχει όλες τις πληροφορίες που χρείαζεσαι για αυτο ΄το ρολόιgrrekwatchcollector έγραψε:Καμια πληροφορια γι αυτο το seiko;;;
Δεν ειναι πενυαρι αλλα εχει χαρακτηριστικα
Στάλθηκε από το SM-J610FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω πολυ. Τα ξερα αυτα αλλα θα δω να ξερα αυτα επειδη η seiko ειναι η αγαπημενη μου αλλα αυτο το συγκεκριμενο ειναι του παππου μου και ειναι περιπου '80 '90 αλλα δεν ειναι 5nick10 έγραψε:Στο καπάκι έχει όλες τις πληροφορίες που χρείαζεσαι για αυτο ΄το ρολόιgrrekwatchcollector έγραψε:Καμια πληροφορια γι αυτο το seiko;;;
Δεν ειναι πενυαρι αλλα εχει χαρακτηριστικα
Στάλθηκε από το SM-J610FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Στον σειριακο αριθμό που θα δεις, το πρωτο νουμερο καθορίζει την χρονιά που κατασκευάστηκε και το δεύτερο τον μήνα, π.χ αν τα πρωτα 2 ψηφια είναι 63, το 6 είναι το 1966/1976/1986 κ.ο.κ(το ποια χρονια ακριβώς είναι, το βρίσκεις από το στυλ του ρολογιου) και το 3 είναι ο Μάρτιος.
Μετά έχει 2 τετραψήφιους αριθμούς π.χ 6105-8000 απο τους οποίους ο πρώτος ειναι ο αριθμός του μηχανισμού και δευτερος της κάσας
Δες σε αυτή τη φωτογραφία αυτά που σου έγραψα
Ελπίζω να βοήθησα
Ενταξει ευχαριστωnick10 έγραψε:Αν κάνεις μια αναζήτηση στο google γράφοντας seiko χχχχ-χχχχ(βάζεις τους 2 τετραψηφιους αριθμούς που ανεφερα) ίσως βγάλει κάποιο αποτέλεσμα που να έχει τις πληροφορίες που θες, αλλιώς μπορείς να ρωτήσεις σε αυτό το site: thewatchsite.com, έχει πολλούς συλλεκτες seiko, citizen και orient ρολογιών
Ενδιαφέρον ρολόιAndreasBallas έγραψε:.
Στάλθηκε από το Redmi 7A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk