Pam773

Pam776

Pam777

Αυτό θέλει επεξήγηση Βασίλη ..!!!!Argo98 έγραψε:Για μένα μην ασχολείσαι πλέον με panerai..
Χα χα χα..... πως τα λες έτσι και συ βρε παιδί μου..... χα χα χαArgo98 έγραψε:Για μένα μην ασχολείσαι πλέον με panerai..
Δημήτρη , να επιχειρηματολογήσω υπέρ αυτής της άποψης δε μπορώ..Το feeling που μου βγάζει η εταιρεία στην ουσία είπα..Για μένα με την panerai άξιζε να ασχοληθεί κάποιος πριν 10-12 χρόνια , πλέον μου βγάζει πολύ πασέ...ακόμα και οι paneristi που ξέρω από εκείνη την εποχή πλέον έχουν προχωρήσει σε άλλες εταιρείες...captain έγραψε:Αυτό θέλει επεξήγηση Βασίλη ..!!!!Argo98 έγραψε:Για μένα μην ασχολείσαι πλέον με panerai..
Γιατί μα μην ασχοληθει με Πανεραι ...;;;;;
Οφείλω να συμφωνήσω.Argo98 έγραψε:Δημήτρη , να επιχειρηματολογήσω υπέρ αυτής της άποψης δε μπορώ..Το feeling που μου βγάζει η εταιρεία στην ουσία είπα..Για μένα με την panerai άξιζε να ασχοληθεί κάποιος πριν 10-12 χρόνια , πλέον μου βγάζει πολύ πασέ...ακόμα και οι paneristi που ξέρω από εκείνη την εποχή πλέον έχουν προχωρήσει σε άλλες εταιρείες...captain έγραψε:Αυτό θέλει επεξήγηση Βασίλη ..!!!!Argo98 έγραψε:Για μένα μην ασχολείσαι πλέον με panerai..
Γιατί μα μην ασχοληθει με Πανεραι ...;;;;;
Εγώ φιλε Σπύρο ξέρεις πως διαφωνώ με όλο αυτό. Δυστυχώς όμως η αγορά ειδικά στο luxury έχει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια.gerogian έγραψε:Oποτε φιλοι Βασιλη και Ηλια αγοραζουμε ενα ρολοι με γνωμονα να ειναι η εταιρεια -κατα τη γνωμη μας- στο hype της και οχι εαν μας αρεσουν τα ρολογια της.
Ενταξει, δεν μπορω να πω, ειναι κι αυτη μια προσεγγιση.
Ας παρουμε ρολεξ, μας αρεσουν δεν μας αρεσουν!!
Και ας μην ασχολουμαστε με τις αλλες.