ανοίγω αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποιο ρολόι που δεν σας αρέσει παρ' όλο που αρέσει σε όλους τους υπόλοιπους;Argo98 έγραψε:Θα ήταν ωραιο να ανοίξουν δυο καινουρία θέματα και να εκφραστούμε εκει..ενα για τα ρολογια που δε μας αρέσουν και ενα για αυτο που σχολιάστηκε για τα ρολεξ..
Ρολόγια που ενώ είναι δημοφιλή, δεν σας αρέσουν;
- nick10
- moderator
- Has thanked: 6607 times
- Been thanked: 11083 times
- Επικοινωνία:
Ρολόγια που ενώ είναι δημοφιλή, δεν σας αρέσουν;
Με αφορμή το ποστ του Argo98:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
- giannistissot
- Has thanked: 7623 times
- Been thanked: 2646 times
Re: Ρολόγια που ενώ είναι δημοφιλή, δεν σας αρέσουν;
Ας αρχισω λοιπον με το πρωτο κ καλυτερο απο τα πολλα... Rolex Submariner. Ναι οκκ εικονικο ιστορικο πρωτοτυπο μοντελο κλπ κλπ.. αλλα οσες φορες το εχω δει φορεσει δε μου λεει κατι... σε ολες τις εκδοσεις μαυρο πρασινο χρυσο...
Επισης πολλα αλλα ρολεξ.. εξπλορερ 1 κ 2, sea dweller.. Αντιθετως μ αρεσουν πολυ τα datejust, gmt master & cellini.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επισης πολλα αλλα ρολεξ.. εξπλορερ 1 κ 2, sea dweller.. Αντιθετως μ αρεσουν πολυ τα datejust, gmt master & cellini.
-
- Has thanked: 6083 times
- Been thanked: 4328 times
Να υπενθυμίσω ότι το νήμα αυτό δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά ανταλλαγής απόψεων.nick10 έγραψε:Με αφορμή το ποστ του Argo98:ανοίγω αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποιο ρολόι που δεν σας αρέσει παρ' όλο που αρέσει σε όλους τους υπόλοιπους;Argo98 έγραψε:Θα ήταν ωραιο να ανοίξουν δυο καινουρία θέματα και να εκφραστούμε εκει..ενα για τα ρολογια που δε μας αρέσουν και ενα για αυτο που σχολιάστηκε για τα ρολεξ..
Δεν είναι μόνο τα Ρόλεξ, που θεωρώ υπερτιμημένα.
Δεν θα αγόραζα νεκραναστημένες παλιές αξιόλογες μάρκες των οποίων το trademark έχει περιέλθει σε Ελβετούς, Κινέζους, Ρώσους κλπ, που δεν έχουν καμμία σχέση με τα ιστορικά αυθεντικά κομμάτια.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- giannistissot
- Has thanked: 7623 times
- Been thanked: 2646 times
Χμμμ για πες μερικα παραδειγματα...gep έγραψε:Να υπενθυμίσω ότι το νήμα αυτό δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά ανταλλαγής απόψεων.nick10 έγραψε:Με αφορμή το ποστ του Argo98:ανοίγω αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποιο ρολόι που δεν σας αρέσει παρ' όλο που αρέσει σε όλους τους υπόλοιπους;Argo98 έγραψε:Θα ήταν ωραιο να ανοίξουν δυο καινουρία θέματα και να εκφραστούμε εκει..ενα για τα ρολογια που δε μας αρέσουν και ενα για αυτο που σχολιάστηκε για τα ρολεξ..
Δεν θα αγόραζα νεκραναστημένες παλιές αξιόλογες μάρκες των οποίων το trademark έχει περιέλθει σε Ελβετούς, Κινέζους, Ρώσους κλπ, που δεν έχουν καμμία σχέση με τα ιστορικά αυθεντικά κομμάτια.
-
Και για να απαντήσω στον εαυτό μου, δεν ξέρω γιατί αγόρασα το TAG αυτό μόνο και μόνο επειδή έχει την κορώνα αριστερά όπως τα αυθεντικά με τις καλίμπρες 11, 12 και 15. Και δεν είμουνα πιωμένος. :)gep έγραψε:Να υπενθυμίσω ότι το νήμα αυτό δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά ανταλλαγής απόψεων.nick10 έγραψε:Με αφορμή το ποστ του Argo98:ανοίγω αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποιο ρολόι που δεν σας αρέσει παρ' όλο που αρέσει σε όλους τους υπόλοιπους;Argo98 έγραψε:Θα ήταν ωραιο να ανοίξουν δυο καινουρία θέματα και να εκφραστούμε εκει..ενα για τα ρολογια που δε μας αρέσουν και ενα για αυτο που σχολιάστηκε για τα ρολεξ..
-
Σήμερα είδα ένα Landeron Ρώσικοgiannistissot έγραψε:Χμμμ για πες μερικα παραδειγματα...gep έγραψε:Να υπενθυμίσω ότι το νήμα αυτό δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά ανταλλαγής απόψεων.nick10 έγραψε:Με αφορμή το ποστ του Argo98:ανοίγω αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποιο ρολόι που δεν σας αρέσει παρ' όλο που αρέσει σε όλους τους υπόλοιπους;Argo98 έγραψε:Θα ήταν ωραιο να ανοίξουν δυο καινουρία θέματα και να εκφραστούμε εκει..ενα για τα ρολογια που δε μας αρέσουν και ενα για αυτο που σχολιάστηκε για τα ρολεξ..
-
Τα τελευταία 10 - 25 χρονια ο κλάδος έχει πάρει τα πάνω του με τιμές που με κάνουν να αναρωτιέμαι που θα σταματήσουν. Οι Ελβετοί πηραν π.χ. την Oris που παλιά ήταν μια εταιρία με ρολόγια για τον καθημερινό άνθρωπο, και έχουν βγάλει καταδυτικά και άλλα εξειδικευμένα με ανάλογες τιμές.
Δραχμή δεν έχουν πληρώσει σε "research and development" που να δικαιολογεί το κόστος πώλησης.
Δραχμή δεν έχουν πληρώσει σε "research and development" που να δικαιολογεί το κόστος πώλησης.
-
Typo... τα τελευταία 10 - 15 χρόνιαgep έγραψε:Τα τελευταία 10 - 25 χρονια ο κλάδος έχει πάρει τα πάνω του με τιμές που με κάνουν να αναρωτιέμαι που θα σταματήσουν. Οι Ελβετοί πηραν π.χ. την Oris που παλιά ήταν μια εταιρία με ρολόγια για τον καθημερινό άνθρωπο, και έχουν βγάλει καταδυτικά και άλλα εξειδικευμένα με ανάλογες τιμές.
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Πολλά δε μου αρέσουν, κάποια δημοφιλή, άλλα όχι τόσο. Δημοφιλές είναι το Rolex sub το πράσινο και το LV, που επίσης δε μου αρέσει. Δε μου άρεσαν όλα τα Zenith Defy τα παράξενα, αλλά αυτά μάλλον δεν ήταν ποτέ δημοφιλή, δε μου αρέσουν τα καινούργια Β superocean, τα παλιά μου άρεσαν πολύ, δε μου αρέσουν αρκετά νέα Tag F1, ειδικά τα μαύρα, αυτά επίσης δεν είναι πολύ δημοφιλή, δε μου αρέσουν αρκετά hublot, δε μου αρέσουν τα καινούργια καταδυτικά της IWC και τα καινούργια Engineer, αυτά για αρχή, σίγουρα είναι πολλά ακόμα, ότι θυμηθώ θα το προσθέσω.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40225 times
- Been thanked: 8741 times
μπραβο παιδια ... ενδιαφερον νημα ....να σκεφτω λιγο και θα απαντησω
δεν βλεπω ομως πολλους να τοποθετηθουν ??
δεν βλεπω ομως πολλους να τοποθετηθουν ??
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/