Θα αγοράζατε replica
-
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 83 times
Θα αγοράζατε replica
Αν υπάρχει ανοιχτό post παρακαλώ να μεταφερθεί.
Replica. Προχθές ήρθε στα χέρια μου μια replica ενός ρολογιού. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είναι πιστή αντιγραφή. Το ερώτημα για τα replica που έχω είναι αν αξίζει κάποιος να δώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό ? Το συγκεκριμένο είναι αγορασμένο από Ελβετία περίπου 1500€.
Το 2ο ερώτημα έχει να κάνει με το αν υπάρχουν τόσο ακριβά ρολόγια replica. Ευελπιστώ σήμερα το απόγευμα να ανεβάσω 2-3 φωτογραφίες από το συγκεκριμένο ρολόι, να μου πείτε την γνώμη σας.
Replica. Προχθές ήρθε στα χέρια μου μια replica ενός ρολογιού. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είναι πιστή αντιγραφή. Το ερώτημα για τα replica που έχω είναι αν αξίζει κάποιος να δώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό ? Το συγκεκριμένο είναι αγορασμένο από Ελβετία περίπου 1500€.
Το 2ο ερώτημα έχει να κάνει με το αν υπάρχουν τόσο ακριβά ρολόγια replica. Ευελπιστώ σήμερα το απόγευμα να ανεβάσω 2-3 φωτογραφίες από το συγκεκριμένο ρολόι, να μου πείτε την γνώμη σας.
- _batman_
- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 1921 times
Re: Θα αγοράζατε replica
Γενικά σε τέτοια πράγματα δεν αξίζει να δώσεις ούτε ένα ευρώ!! Και δε μιλάω για το ρολόι αλλά γενικά για οτιδήποτε! Μπορώ να πάρω ένα μπλουζάκι νικε από την μπουτίκ με 30€ μπορώ να πάρω και ένα μπλουζάκι από την λαϊκή με 5€ δε με χαλάει με χαλάει αν αυτό της λαϊκής έχει πάνω κάποια άλλη φίρμα... Τότε όχι, γιατί καταστρέφει την ιστορία της εταιρίας που αντιγράφει, δε μου αρέσει να παριστάνω κάτι που δεν είμαι, και όταν θέλω κάτι το Θέλω για εμένα!! Όχι για τους άλλους!! Για ποιον λόγο να πάρεις πχ κάτι που γράφει το marinemaster όταν δεν έχει μέσα την ιστορική quartz μηχανή ή την φοβερή 8L35 ;;; γενικά αυτά τα προϊόντα από κάλτσες σλιπ μέχρι ρολογια κτλ ποτέ δε μου άρεσαν!! Η τα παπούτσια που κάποτε είχε γίνει της μόδας... Τι με νοιάζει αν γράφει νικε και αντι τον σωστό πάτο για ξεκούραση και σωστό περπάτημα πατάω σαν κροκόδειλος και βρωμάει όλο το τετράγωνο μόλις το βγάλω!! Γι'αυτό υπάρχουν εταιρίες χωρισμένες σε range... εγώ είμαι πολύ πολύ κατά!!
Όσο καλή αντιγραφή και να έχεις δεν είναι το ίδιο ρολόι δεν έχει την ίδια ιστορία... για μένα μακριά!!
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Όσο καλή αντιγραφή και να έχεις δεν είναι το ίδιο ρολόι δεν έχει την ίδια ιστορία... για μένα μακριά!!
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
One breath, One dive, One shot, One life...
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Αρχικά ,δεν ξέρω αν οι κανόνες του φόρουμ επιτρέπουν συζήτηση για ρέπλικα, παρακαλώ τους διαχειριστές να μας ενημερώσουν.
Δευτερευόντως Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τον εαυτό μου , αφού κατά καιρούς ειχα αποκτήσει 2-3 που έδιωξα για τους λόγους που ανέφερε και ο Δημήτρης .
Είναι μεγάλο θέμα συζήτησης , ενώ μπλέκονται και νομικά ζητήματα στο ολο θέμα.
Ακόμα όμως κι ο όρος ρέπλικα δεν είναι επιλήψιμος άσχετα αν συνδέθηκε με την έννοια της μαϊμού .
Προσωπικά διατεθω επιφυλάξεις ακόμα και για homage ρολόγια , τα οποία θεωρώ νόμιμες ρέπλικες .
Σε κάθε περίπτωση πράττεις όπως νομίζεις, συμβουλευτικά κσι μόνο , μη δώσεις τόσα λεφτά για ρέπλικα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δευτερευόντως Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τον εαυτό μου , αφού κατά καιρούς ειχα αποκτήσει 2-3 που έδιωξα για τους λόγους που ανέφερε και ο Δημήτρης .
Είναι μεγάλο θέμα συζήτησης , ενώ μπλέκονται και νομικά ζητήματα στο ολο θέμα.
Ακόμα όμως κι ο όρος ρέπλικα δεν είναι επιλήψιμος άσχετα αν συνδέθηκε με την έννοια της μαϊμού .
Προσωπικά διατεθω επιφυλάξεις ακόμα και για homage ρολόγια , τα οποία θεωρώ νόμιμες ρέπλικες .
Σε κάθε περίπτωση πράττεις όπως νομίζεις, συμβουλευτικά κσι μόνο , μη δώσεις τόσα λεφτά για ρέπλικα .
ggli
- _batman_
- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 1921 times
ακριβως και αυτο!! και εγω συμφωνω με τον Γιαννη ακομα και τα homage ρολογια τα θεωρω οτι δεν εχουν να μου προσφερουν τιποτα!! γιαυτο δε τα πλησιαζω! εως οτου μπορεσεις και ανεβεις επιπεδο μια και μιλαμε για ρολογια υπαρχουν εταιριες οπως η Seiko Citizen Casio Hamilton Tissot που ειναι παρα πολυ αξιολογες...!
One breath, One dive, One shot, One life...
- nick10
- moderator
- Has thanked: 6624 times
- Been thanked: 11139 times
- Επικοινωνία:
Για "φιλολογικους λογους" ή σκοπούς ενημέρωσης επιτρέπεται η συζήτηση για ρεπλικες. Εγώ δεν θα έπαιρνα ρεπλικα για κανένα λόγο. Όσον καλή και αν είναι μια ρεπλικα αρκεί που ξέρω εγώ ότι είναι ρεπλικα αρκεί για να με "χαλασει". Πολύ σωστά και αυτά που έχουν ήδη γράψει τα έτερα μέλη
ΥΓ: Πόσο καλή είναι αυτή η ρεπλικα και κοστίζει 1500€; Με τόσα χρήματα παίρνεις πολλά αξιοπρεπή και γνήσια ελβετικά Ρολόγια...
ΥΓ: Πόσο καλή είναι αυτή η ρεπλικα και κοστίζει 1500€; Με τόσα χρήματα παίρνεις πολλά αξιοπρεπή και γνήσια ελβετικά Ρολόγια...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Με τίποτα δεν θα έπαιρνα ρέπλικα ... Δεν αξίζει ....!!!!
Η κάνεις υπομονή και μαζεύεις μεχρι να συμπληρώσεις και να πάρεις το γνήσιο ....!!!! Απο έσω βγένει και το " οποίος θέλει πανεράι πέντε χρόνια να μην φαει ...."
Η με τα χρήματα που έχεις περνεις ενα αλλο ρολόι χαμηλότερης αξίας αλλα γνήσιο ....!!!!
Αυτές οι δυο επιλογές υπάρχουν και τίποτα αλλο ....!!!!!
Η κάνεις υπομονή και μαζεύεις μεχρι να συμπληρώσεις και να πάρεις το γνήσιο ....!!!! Απο έσω βγένει και το " οποίος θέλει πανεράι πέντε χρόνια να μην φαει ...."
Η με τα χρήματα που έχεις περνεις ενα αλλο ρολόι χαμηλότερης αξίας αλλα γνήσιο ....!!!!
Αυτές οι δυο επιλογές υπάρχουν και τίποτα αλλο ....!!!!!
-
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 83 times
Αν έχω παραβεί κάποια νόμο του forum ζητώ συγγνώμη δεν το γνώριζα.
Να διευκρινίσω ότι δεν έχω σκοπό για κάποια τέτοια αγορά. Απλά γνώρισα έναν άνθρωπο που ασχολείται με ρολόγια και αγοράζει και Replica. Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα μια Replica με 1500€ ούτε και φθηνότερα όσο πίστη αντιγραφή κ αν είναι. Ή υπομονή μέχρι να πάρω αυτό που θέλω ή κάτι καλό στην κατηγορία που μπορώ να πάρω.
Να διευκρινίσω ότι δεν έχω σκοπό για κάποια τέτοια αγορά. Απλά γνώρισα έναν άνθρωπο που ασχολείται με ρολόγια και αγοράζει και Replica. Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα μια Replica με 1500€ ούτε και φθηνότερα όσο πίστη αντιγραφή κ αν είναι. Ή υπομονή μέχρι να πάρω αυτό που θέλω ή κάτι καλό στην κατηγορία που μπορώ να πάρω.
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
Αν κάποιος έχει 1500 ευρώ για πέταμα, θα πρέπει να έχει κάτι χιλιάδες ευρώ για επένδυση.
Ανοησία (μην πω τίποτε χειρότερο) το να πετάξει τα 1500 λοιπόν.
Από την άλλη, πολλοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να ζήσουν μ'ένα ψέμα, οπότε ο καθείς πάσα εις πράττει ότι θέλει με τα δικά του λεφτουδάκια...
Ανοησία (μην πω τίποτε χειρότερο) το να πετάξει τα 1500 λοιπόν.
Από την άλλη, πολλοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να ζήσουν μ'ένα ψέμα, οπότε ο καθείς πάσα εις πράττει ότι θέλει με τα δικά του λεφτουδάκια...
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
- nick10
- moderator
- Has thanked: 6624 times
- Been thanked: 11139 times
- Επικοινωνία:
Ακριβώς αυτό...ar.parask έγραψε:Με 1500 ευρώ μπορείς να πάρεις εξαιρετικά ρολογια χωρίς να ειναι μούφες...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!