Θα ξεκινήσω κάπως ανορθόδοξα αυτό το θέμα λέγοντας πως κατά 99% στο τέλος δεν πρόκειται να προχωρήσω σε καμία κίνηση γιατί εκτός ότι μου αρέσουν πολύ και τα δύο ειμαι αντίθετος στην ιδέα πωλησης κάποιου ρολογιού μου, αλλα επειδή συχνά σκεφτομαι πως για να προσθέσω κάποιο ρολόι η λογική λέει πως ενα από τα δύο θα πρέπει να φύγει σε τελείως θεωρητικό επίπεδο,πιο πολύ κουβέντα να γινεται., αν ήσασταν στη θέση μου ,συνυπολογίζοντας πως υπαρχει και το explorer ii στη συλλογή ,ποιο από τα δυο θα αποχωριζοσασταν?
These users thanked the author Argo982001 for the post:
pugman έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Μαρκο. Το Β πιο λιτό κ κλασσικό. Μάλλον μεγαλώνω...
markosgr28 έγραψε:Καταλαβαίνω τη σκέψη σου. Πολλές φορές έχω σκεφτεί παρόμοια.
Δύσκολη επιλογή πιστεύω μεταξύ των δύο, νομίζω τελικά θα κρατούσα το Β και ας είναι 46αρι. Πιο λιτό και κλασσικό σχέδιο και κρύβει το μέγεθος του.
Αν δεν ειχα το ρολεξ που ειναι το all around μου και επρεπε να διαλέξω ενα εκ των δυο για μοναδικό μου ρολόι θα κρατούσα χωρις δεύτερη σκέψη το b ακριβως για τους λόγους που αναφέρατε!Άλλωστε έχει υπάρξει για 5 χρόνια το καθημερινό μου ρολόι και ήταν ιδανικό! Πάντως η αλήθεια ειναι οτι αυτό που λέτε ακόμα και τωρα ,που δεν ειναι το μοναδικό μου ,το λαμβάνω πολυ σοβαρά υπ όψιν αν αποφάσιζα να προχωρήσω σε κάποια κίνηση!
Eρωτας για χρονια το SOH,που τελικα δεν καταφερα να το παρω.
Το Aquatimer είναι εντυπωσιακο ρολοι και εχει αυτή την `τσαχπινια`με το `κιτρινακι`.
Αν και μ`αρεσε όπως σου ειπα επι χρονια το Β,μαλλον αυτό θα εδιωχνα και εγω,και θα κρατουσα το ΙWC.
These users thanked the author chris5 for the post:
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Το 50-50 επιβεβαιώνει το πως τα έχω κι εγώ στο μυαλό μου! Για παράδειγμα δε μπορώ να αποφασίσω αν προτιμώ το λιτό κλασικό σχέδιο του b σε σχέση με τη τσαχπινιά του Aqua που επισήμανε ο Χρήστος...