εδω φαινονται τα 5 top divers ρολογια συμφωνα με ξενο σιτε ...τι λετε εσεις ?
Α γεια σου ρε Μαρκο,κι ελεγα τί με χαλαει ακριβως στο συγκεκριμενο.markosgr28 έγραψε:
Το Citizen και εμένα δε μου αρέσει,όπως και το συγκεκριμένο IWC, σα Edifice είναι.
Έτσι ακριβώς φίλε Θοδωρήeisenberg έγραψε:Α γεια σου ρε Μαρκο,κι ελεγα τί με χαλαει ακριβως στο συγκεκριμενο.markosgr28 έγραψε:
Το Citizen και εμένα δε μου αρέσει,όπως και το συγκεκριμένο IWC, σα Edifice είναι.
Λιγο ''ανωριμο'' design για ρολοι με την τιμη και την βαρυτητα της IWC.
Μαρκο μου εχεις δικαιο που ψαχνειςmarkosgr28 έγραψε:FF και Edox δε βλέπω στη φωτο....
Το Citizen και εμένα δε μου αρέσει, όπως και το συγκεκριμένο IWC, σα Edifice είναι. Συμφωνώ με rolex, Ω, tudor. Αντί για το citizen, θα έβαζα το Sun019, παρόλο που έχω θέμα με τα τεράστια. Τώρα για 5ο δύσκολη απόφαση, ίσως το νέο Colt με το Superquartz. Κάτι ξεχνάω είμαι σίγουρος. Ενδιαφέρον θέμα!
Το Blancpain Fifty Fathomes BAthyscaphe δε μου αρέσει καθόλου, παρόλο που τα κλασσικά FF μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ. To Edox έχει εντυπωσιακές προδιαγραφές και εμφάνιση, οπότε ίσως έχει νόημα να είναι στο top 5 για το 2014, αλλά δε θα έπαιρνα με τίποτα.

No prob φίλε Κώστα, ευκαιρία να διευρυνθεί η συζήτηση στο θέμα με το να αναφέρονται περισσότερα μοντέλα.Megalos έγραψε:Μαρκο μου εχεις δικαιο που ψαχνειςmarkosgr28 έγραψε:FF και Edox δε βλέπω στη φωτο....
Το Citizen και εμένα δε μου αρέσει, όπως και το συγκεκριμένο IWC, σα Edifice είναι. Συμφωνώ με rolex, Ω, tudor. Αντί για το citizen, θα έβαζα το Sun019, παρόλο που έχω θέμα με τα τεράστια. Τώρα για 5ο δύσκολη απόφαση, ίσως το νέο Colt με το Superquartz. Κάτι ξεχνάω είμαι σίγουρος. Ενδιαφέρον θέμα!
Το Blancpain Fifty Fathomes BAthyscaphe δε μου αρέσει καθόλου, παρόλο που τα κλασσικά FF μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ. To Edox έχει εντυπωσιακές προδιαγραφές και εμφάνιση, οπότε ίσως έχει νόημα να είναι στο top 5 για το 2014, αλλά δε θα έπαιρνα με τίποτα.
συγγνωμη για το μπερδεμα ..διορθωσα τα ονοματα των ρολογιων