Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριτήσω και να δώσουμε ραντεβού όλοι, και το εννοώ ΟΛΟΙ, στις 30 Οκτωβρίου στο HELEXPO Palace στην Κηφισίας στο Μαρούσι.
'Οντως η 2η διεθνής Έκθεση Ωρολογοποιίας ATHINA FAIR 2009 είναι γεγονός και θα γίνει από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς επισκέφθηκαν την Έκθεση πέρισυ, αλλά σας προσκαλώ και σας προκαλώ να μην την χάσετε φέτος. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω και να σας κάνω κοινωνούς σε ένα μεγάλο δρώμενο που θα γίνει κατά την διάρκεια της Έκθεσης. Υπομονή λίγες μέρες.
Άλλωστε επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, όπως ήδη γνωρίζετε, την επόμενη Παρασκευή και για δέκα μέρες θα βρίσκομαι στην Ιαπωνία καλεσμένη της εξίσου μεγάλης ιαπωνικής ωρολογοποιίας της SEIKO. Πιστέψτε με φίλοι μου είναι μιά τρομερή εμπειρία αυτό το ταξίδι και θα έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας.
Α! μην ξαχάσω. Την μεθεπόμενη Πέμπτη 17/9 θα έχω προσωπική συνέντευξη με τον πρόεδρο της SEIKO κ. Hottori. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να ρωτήσω κάτι τόσο αυτόν όσο και κάποιο από το επιτελείο της εταιρείας που θα έχουν επωμιστεί την φιλοξενία των δέκα δημοσιογράφων από όλων τον κόσμο, είμαι στην διάθεση σας....
Φιλικά
Μαίρη