Ότι λέει ο τίτλος κατασκευές, δημιουργίες, τεχνικής η καλλιτεχνικής φύσης φτιαγμένα με τα χέρια μας.
Γενικά Οτιδήποτε φτιάχνουμε κ ασχολούμαστε για Χόμπι τον ελεύθερο χρόνο μας
Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον κ λείπει από το Φόρου

captain έγραψε:... και ας κάνω την αρχή εγώ,
... λόγο δουλειάς τα τελευταία 20 χρόνια ασχολούμαι με κάβους, σχοινιά, κορδόνια, δέρματα, κόμπους, πλεξίματα, δεσίματα κλπ
έτσι είπα κάποια στιγμή να εφαρμόσω την ναυτική τέχνη και εκτός θάλασσας ζωή έτσι άρχισα να φτιάχνω μπρελόκ, μπρασελε διακοσμητικά κάδρα τοίχου με ναυτικούς κόμπους κ πολλά πολλά άλλα πράγματα...
Όντως αν και μπορω να δω μόνο τις 2 πρώτες φωτογραφίες (λόγω περιορισμών με shared media sites), είναι πολύ όμορφα!Megalos έγραψε:πολυ ομορφες οι κατασκευες σου καπετανιε ...
θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη του ετερου καπετανιου του Χαριλαου
Charilaos έγραψε:Όντως αν και μπορω να δω μόνο τις 2 πρώτες φωτογραφίες (λόγω περιορισμών με shared media sites), είναι πολύ όμορφα!Megalos έγραψε:πολυ ομορφες οι κατασκευες σου καπετανιε ...
Λόγω επαγγέλματος δεν θα έπαιρνα ποτέ όμως με τέτοια χρώματα!!!! Προτιμώ το κλασσικό "φαιομπεζ" από το γνήσιο heavingline!!!!
Για μικρότερες ηλικίες και για γυναίκες νομίζω ότι είναι ότι πρέπει!!!!
Σωστά!!!!!!!!!captain έγραψε:Charilaos έγραψε:Όντως αν και μπορω να δω μόνο τις 2 πρώτες φωτογραφίες (λόγω περιορισμών με shared media sites), είναι πολύ όμορφα!Megalos έγραψε:πολυ ομορφες οι κατασκευες σου καπετανιε ...
Λόγω επαγγέλματος δεν θα έπαιρνα ποτέ όμως με τέτοια χρώματα!!!! Προτιμώ το κλασσικό "φαιομπεζ" από το γνήσιο heavingline!!!!
Για μικρότερες ηλικίες και για γυναίκες νομίζω ότι είναι ότι πρέπει!!!!
... εννοείτε παιδιά όπου υπάρχουν περίεργα ανοιχτά χρώματα είναι για παιδάκια κ γυναίκες...![]()
Αυτό ήταν παραγγελία ενός ξαδέρφου με κίτρινομαύρα αισθήματα......