και τώρα τι?
-
- Has thanked: 235 times
- Been thanked: 193 times
και τώρα τι?
Αγαπητοί φίλοι συμφορουμίτες καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό ρολόγια πάνε και έρχονται.Παρορμητικές αγορές κυρίως,δίχως κάποιο σαφή στόχο.Επιθυμώ λοιπόν η επόμενη αγορά μου να είναι προϊόν ώριμης σκέψης και αρκετού ψαξίματος σε βάθος χρόνου,για να χαρω περισσότερο αλλά και να είναι κάτι που θα πίασει καλύτερα τόπο και κάτι που θα λείπει πραγματικά από τη συλλογή μου.
Παρακάτω σας παραθέτω μια φωτογραφία της συλλογής μου για να σας κάνω πιο εύκολο να μου προτείνετε κάτι που πραγματικά λείπει απο αυτήν.Είναι και κάνα 4-5 ακόμα ρολόγια που όμως δε τα φοράω οπότε δεν έχει κάποιο νόημα να τα ποστάρω
Uploaded with ImageShack.us
-το rw το φοράω πολύ λίγες φορές σε βραδυνές εξόδους μόνο,γιατί το προσέχω :)
-ήθελα ένα καταδυτικό πήρα το ny0040
-κάποιο pilot για καθημερινό πήρα το φορτις
-dress χρονογράφος το τισσώ
-γυμναστήριο,ποδήλατο,δουλειά κτλ g shock
-καθημερινό για όλα τα υπόλοιπα nighthawk
-vintage omega του συγχωρεμένου του παππόυ μου.και ομέγα που είναι απωθημένο και vintage.θέλει βεβαια ενα καλό restoration.μηχανικά έγινε σέρβις στην ομέγα πρόσφατα.
-casio arnie παντός καιρού :)
((
Απ΄τα οκτώ αυτά ρολόγια τα μοναδικά που ίσως θυσίαζα για τη μελλοντική αγορά είναι το ny0040 και το φόρτις(λέω ίσως γιατί τελευταία φορά μετάνιωσα... ).Τα υπόλοιπα πολύ απλά ΔΕΝ γίνεται για διάφορους λόγους το καθένα να θυσιαστούν για αγορά.Ίσως μονο κάνα 2 για καμία ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ανταλλαγή...
Οπότε συνοψίζοντας.Η επόμενη αγορά θέλω να πιστεύω θα αργήσει(προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου που είναι ασυγκράτητος τελευταία και αρχίζει να με ανησυχεί.
Μεταχειρισμένο ή καινούριο δε με νοιάζει.Προς μεταχειρισμένο όμως με βλέπω λόγω μπάτζετ και ταυτοχρόνως ότι ψάχνω κάτι καλό.
Μπάτζετ από 500-1000 ευρώ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να είναι κάτι που να είναι αναγνωρίσιμο και με υψηλή μεταπωλητική αξία,τουλάχιστον στους ωρολογόφιλους...
Προτείνεται ελεύθερα ότι θέλετε...
φιλικά,Χρήστος
Αλλαγή
Τον τελευταίο καιρό ρολόγια πάνε και έρχονται.Παρορμητικές αγορές κυρίως,δίχως κάποιο σαφή στόχο.Επιθυμώ λοιπόν η επόμενη αγορά μου να είναι προϊόν ώριμης σκέψης και αρκετού ψαξίματος σε βάθος χρόνου,για να χαρω περισσότερο αλλά και να είναι κάτι που θα πίασει καλύτερα τόπο και κάτι που θα λείπει πραγματικά από τη συλλογή μου.
Παρακάτω σας παραθέτω μια φωτογραφία της συλλογής μου για να σας κάνω πιο εύκολο να μου προτείνετε κάτι που πραγματικά λείπει απο αυτήν.Είναι και κάνα 4-5 ακόμα ρολόγια που όμως δε τα φοράω οπότε δεν έχει κάποιο νόημα να τα ποστάρω
Uploaded with ImageShack.us
-το rw το φοράω πολύ λίγες φορές σε βραδυνές εξόδους μόνο,γιατί το προσέχω :)
-ήθελα ένα καταδυτικό πήρα το ny0040
-κάποιο pilot για καθημερινό πήρα το φορτις
-dress χρονογράφος το τισσώ
-γυμναστήριο,ποδήλατο,δουλειά κτλ g shock
-καθημερινό για όλα τα υπόλοιπα nighthawk
-vintage omega του συγχωρεμένου του παππόυ μου.και ομέγα που είναι απωθημένο και vintage.θέλει βεβαια ενα καλό restoration.μηχανικά έγινε σέρβις στην ομέγα πρόσφατα.
-casio arnie παντός καιρού :)
((
Απ΄τα οκτώ αυτά ρολόγια τα μοναδικά που ίσως θυσίαζα για τη μελλοντική αγορά είναι το ny0040 και το φόρτις(λέω ίσως γιατί τελευταία φορά μετάνιωσα... ).Τα υπόλοιπα πολύ απλά ΔΕΝ γίνεται για διάφορους λόγους το καθένα να θυσιαστούν για αγορά.Ίσως μονο κάνα 2 για καμία ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ανταλλαγή...
Οπότε συνοψίζοντας.Η επόμενη αγορά θέλω να πιστεύω θα αργήσει(προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου που είναι ασυγκράτητος τελευταία και αρχίζει να με ανησυχεί.
Μεταχειρισμένο ή καινούριο δε με νοιάζει.Προς μεταχειρισμένο όμως με βλέπω λόγω μπάτζετ και ταυτοχρόνως ότι ψάχνω κάτι καλό.
Μπάτζετ από 500-1000 ευρώ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να είναι κάτι που να είναι αναγνωρίσιμο και με υψηλή μεταπωλητική αξία,τουλάχιστον στους ωρολογόφιλους...
Προτείνεται ελεύθερα ότι θέλετε...
φιλικά,Χρήστος
Αλλαγή
-
Re: και τώρα τι?
να προσθέσω πως απαραίτητα πρέπει να είναι κάτι αυτόματο.ειναι άλλωστε οφθαλμοφανές!!!
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Ψαξε για ενα ελαφρως μεταχειρισμενο Longines Legend Diver.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
Θοδωρη το lld το έχω δει από κοντά και δε μου άρεσε.Βέβαια δεν το δοκίμασα να δω πως κάθεται.
Καλύπτει βέβαια στο 100% το στοιχείο της αναγνωρισιμότητας-μεταπωλητικής αξίας αλλά αν δε μου αρέσει και στο χέρι θα απορριφθεί.
Το κρατάω μέχρι νεωτέρας...
Γενικά και εγώ προς diver στρέφομαι...Απο σείκο μερι( που είσαι phd και βαλε..) τι δυνατότητες έχω?π.χ τόνος?
φιλικά,Χρήστος
Καλύπτει βέβαια στο 100% το στοιχείο της αναγνωρισιμότητας-μεταπωλητικής αξίας αλλά αν δε μου αρέσει και στο χέρι θα απορριφθεί.
Το κρατάω μέχρι νεωτέρας...
Γενικά και εγώ προς diver στρέφομαι...Απο σείκο μερι( που είσαι phd και βαλε..) τι δυνατότητες έχω?π.χ τόνος?
φιλικά,Χρήστος
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Απο Seiko σε αυτο το μπατζετ παιρνεις ασφαλως 300αρι tuna αλλα ειναι quartz κι εσυ θελεις αυτοματο.
Οποτε παμε σε Sumo το οποιο πληρει ολες τις προύποθεσεις κι εχει καλη και γρηγορη μεταπωληση.
Αν ανεβεις λιγο πανω απο το χρηματικο οριο πλησιαζεις used MM300 που εχει ο,τι και το Sumo αλλα στον υπερθετικο βαθμο.
Στα 500-1000Ε υπαρχουν παντα και οι γερμανοι οι οποιοι ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ δυνατοι σε αυτη την κατηγορια.Καινουρια αλλα και μεταχειρισμενα απο Stowa,Sinn,Laco,Archimede κτλ....
Οποτε παμε σε Sumo το οποιο πληρει ολες τις προύποθεσεις κι εχει καλη και γρηγορη μεταπωληση.
Αν ανεβεις λιγο πανω απο το χρηματικο οριο πλησιαζεις used MM300 που εχει ο,τι και το Sumo αλλα στον υπερθετικο βαθμο.
Στα 500-1000Ε υπαρχουν παντα και οι γερμανοι οι οποιοι ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ δυνατοι σε αυτη την κατηγορια.Καινουρια αλλα και μεταχειρισμενα απο Stowa,Sinn,Laco,Archimede κτλ....
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
το σέικο σούμο είναι πολύ δυνατή επιλογή.θέτει σοβαρή υποψηφιότητα.το MM300 δύσκολα θα τολμούσα να κάνω την κίνηση...
Γερμανικά τα αφήνω προς το παρόν,θέλω πρώτα να μπει στη συλλογή κάτι ακόμα πιο κλασσικό...
Παιδιά κάντε ελεύθερα προτάσεις.Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη.
φιλικά Χρήστος
Γερμανικά τα αφήνω προς το παρόν,θέλω πρώτα να μπει στη συλλογή κάτι ακόμα πιο κλασσικό...
Παιδιά κάντε ελεύθερα προτάσεις.Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη.
φιλικά Χρήστος
-
- Has thanked: 642 times
- Been thanked: 506 times
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Βλεπωντας τη συλλογη θα ελεγα οτι ενα μπλε σουμο ταιριαζει απολυτα!! Απιστευτο ρολοι για τα λεφτα του!!
Δεν μετανιωσα ουτε στιγμη που το πηρα!!
antonis_ch from my iPhone 5 using Tapatalk
Δεν μετανιωσα ουτε στιγμη που το πηρα!!
antonis_ch from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Αντώνη σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου.
το sumo νομιζω πως είναι η 1η επιλογή στο μυαλό μου αυτήν τη στιγμή....το έχω δει και από κοντά,φορέσει και μου άρεσε πολύ..
το μπρασελέ του σαν ποιότητα πως σου φαίνεται?
φιλικά,Χρήστος
το sumo νομιζω πως είναι η 1η επιλογή στο μυαλό μου αυτήν τη στιγμή....το έχω δει και από κοντά,φορέσει και μου άρεσε πολύ..
το μπρασελέ του σαν ποιότητα πως σου φαίνεται?
φιλικά,Χρήστος
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Μηχανικός χρονογράφος λείπει από την συλλογή σου.
Θα κοίταζα κάτι σε 7750. Επιλογές πολλές...
Φιλικά Γιώργος
Θα κοίταζα κάτι σε 7750. Επιλογές πολλές...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών