Έχοντας στην κατοχή μου τρεις χρονογράφους (Β-42 Cosmonauts και Flieger και TAG Aquagraph), έχω θέσει σαν στόχο ο επόμενος χρονογράφος που θα αποκτήσω να είναι ο περίφημος Lemania 5100!
Επειδή δε με πολυενδιαφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά (το μόνο που θέλω από τους χρονογράφους μου είναι να μη διαλύονται), ο μόνος λόγος που θέλω τον 5100 είναι η ποικιλία στη συλλογή μου και το αισθητικό κομμάτι του ρολογιού, να μου κάνει ένα κλικ, ένα τσακ, ένα τσαφ βρε Αδερφέ!
Στα δικά μου μάτια υπάρχουν κάποιες υλοποιήσεις με αυτό τον χρονογράφο που με κάνουν να γίνομαι πιο πράσινος και πιο νευρικός κι απ΄τον Hulk όταν τους βλέπω!!!
Κάτι Heuer, κάτι Omega, κάτι Orfina, κάτι κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο, μου έχουν πάρει τα μυαλά!
Και σίγουρα θα μου παίρνανε και τα Ευρώ, εάν αυτά υπήρχαν: τώρα υπάρχουν μόνο σώβρακα που κι αυτά θα μου τα πάρει μια ΔΕΗ, ένας ΟΤΕς, ένας φόρος, ένας παράφορος, ένας κατήφορος χωρίς τελειωμό...
Τυγχάνει όμως και βρίσκεται στα χέρια μου κι ένα Sinn 142 στην έκδοση GSG 9, του γνωστού και μη εξαιρετέου Jorje Fliperio για ένα μικρό χορονικό διάστημα (μέχρι να βρω κάποια πειστική δικαιολογία για τον τρόπο που χάθηκε το ρολόι του...), οπότε, μη μπορώντας να πάρω τον μεσημεριανό μου ύπνο επειδή ο γείτονας αποφάσισε να κόψει ξύλα για το τζάκι του με το αλυσοπρίονο (κάποια στιγμή άκουσα πυροβολισμούς και το αλυσοπρίονο σταμάτησε, βέβαια...), βγήκα στην πίσω αυλή και άρχισα να φωτογραφίζω τους επίσημους αστροναύτες που έχω στα χέρια μου -όσο τους άλλαζα τα φώτα, εεεεεεεεεεεεεε τα λουριά θέλω να πω!
Παρότι δε φημίζομαι για τις φωτογραφικές μου ικανότητες, πιστεύω ότι θα καταφέρεις φανταστικέ μου Αναγνώστη να πάρεις μια ιδέα για τις εξωτερικές και αισθητικές ενδυματολογικά διαφορές των δύο αυτών αστροναυτών!
Για δες τις διαφορές στην κάσα...
...και τα οπίσθια...
Αμφότερα είναι "γεμάτα" ρολόγια!
Δεν τα λες και διακριτικά, έχουν τον όγκο τους, έχουν το βάρος τους κι ενώ για κάποιους μπορεί να είναι "φλύαρα" με όλους αυτούς τους δείκτες και τα σημάδια (τα οποία πιθανότατα έχουν τη χρησιμότητά τους -εγώ δεν πήγα και δεν προβλέπεται να πάω στο διάστημα, βέβαια, για να το διαπιστώσω! Μόνο χαμένος στο διάστημα είμαι κι εκεί με εξυπηρετούν μια χαρά...).
Ενδυματολογικά, παρά το ότι το Fortis φαίνεται, λόγω στεφάνης, μεγαλύτερο, αυτό παίρνει λιγότερο πλατιά λουριά (20mm) σε σχέση με το Sinn (22mm). Στα δικά μου μάτια πάντως όλα μοιάζουν αρμονικά, πιθανότατα επειδή μου αρέσουν πάααααααααααααααρα πολύ και τα δύο αυτά ρολόγια!
Σε κάθε περίπτωση και τα δύο ρολόγια είναι η χαρά του ιμάντα!
Καλά τα δέρματα κι οι μπρασελέδες, αλλά η ποικιλία των ιμάντων που μπορούν να δεχθούν αυτά τα δύο ρολόγια περιορίζεται μόνο από τους ιμάντες που μπορεί κανείς να έχει στην κατοχή του!
Όπως θα έτυχε να παρατηρήσεις από άλλο σχετικό φωτορεπορτάζ, για το Fortis έχω στην κατοχή μου καμιά δεκαπενταριά ιμάντες: κι όμως υπάρχουν κι άλλοι που του πάνε μια χαρά!
Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για το Sinn!
Ρίξε μια ματιά σε μια ενδυματολογική σταχυολόγηση που έκανα μέχρις ότου πλακώσει ο τυφώνας της κλίμακας 5 που ακούει στο όνομα Νικόλας...
Ωραία πράματα έτσι;
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ντύσω τα ρολόγια με όλες τις επιλογές που έχω στη διάθεσή μου για να πάρεις μια ιδέα για τα ξενύχτια που περνάω υπομονετικέ μου (αφού έφτασες μέχρι εδώ...) Συμφορουμίτη!
Αυτό που καταλάβα εγώ είναι πως όταν και εάν (που δεν...) υπάρξει το απαραίτητο χρηματικό υπόβαθρο η επόμενη προμήθειά μου θα είναι το 142!
Παίζοντας με τους αστροναύτες...
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: Παίζοντας με τους αστροναύτες...
Πολυ καλο!
Και τα δυο ειναι πανεμορφα κομματια και αξιζουν!
Και τα δυο ειναι πανεμορφα κομματια και αξιζουν!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Άμα είναι να διαβάζω τέτοια ποστ, να σου δώσω όλα τα ρολόγια μου ρε φίλε....χαλάλι σου!!!
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Πολυ ωραιοι συνδιασμοι Γιωργο.
Κατα την γνωμη μου μια μικρη ενσταση μονο για τον συνδιασμο της πρωτης φωτο.
Κατα την γνωμη μου μια μικρη ενσταση μονο για τον συνδιασμο της πρωτης φωτο.