Squale 50Atmos-VS-Seiko Sumo-VS-Orient MForce-VS-Stowa diver
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: Squale 50Atmos-VS-Seiko Sumo-VS-Orient MForce-VS-Stowa d
Βγαζω εξω το squale και το Orient.
Το Squale ειναι ομορφο κι εχει ιστορια,αλλα κατι στο ολο project δε με πειθει,ισως να ειμαι και προκατειλημμενος με ολες αυτες τις νεκραναστασεις των τελευταιων ετων.
Το Orient δε μου πολυαρεσει εμφανισιακα.
Μενει το Sumo & το Stowa Seatime.
Το Stowa ειναι πολυ ομορφο αλλα εχει σχεδον 300€ διαφορα με το Sumo,το οποιο τα εχει ολα και συμφερει κι εχει και απιστευτη μεταπωληση(ποτε δεν ξερεις)
Ψηφος στο Sumo.
Το Squale ειναι ομορφο κι εχει ιστορια,αλλα κατι στο ολο project δε με πειθει,ισως να ειμαι και προκατειλημμενος με ολες αυτες τις νεκραναστασεις των τελευταιων ετων.
Το Orient δε μου πολυαρεσει εμφανισιακα.
Μενει το Sumo & το Stowa Seatime.
Το Stowa ειναι πολυ ομορφο αλλα εχει σχεδον 300€ διαφορα με το Sumo,το οποιο τα εχει ολα και συμφερει κι εχει και απιστευτη μεταπωληση(ποτε δεν ξερεις)
Ψηφος στο Sumo.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Στο Stowa δεν μου αρεσει η κασα του οποτε φευγει...
Το Orient πιστευω οτι ειναι ενα σκαλι πιο κατω σε σχεση με sumo και squale οσον αφορα τιμη οποτε νομιζω η μαχη ειναι μεταξυ 2...
Αναμεσα σε Squale και sumo εγω θα ξεκαθαριζα πρωτα τι μου αρεσει πιο πολυ σαν σχεδιο... Το θελω πιο πολυ εργαλειο η λιγο πιο βινταζ και μαζεμενο...??
Απο θεμα μηχανης και παλι νομιζω ερχονται ισοπαλα καθως και οι 2 ειναι τερατα....
Τωρα σε γενικο συνολο αν και δεν εχω δει ποτε squale απο κοντα πιστευω οτι το sumo ειναι λιγο καλυτερο απο αποψη ποιοτητας, φινιρισματος και κασας και σαν επιλογη ειδικα hardcore καταδυτικου υπερεχει.... οποτε θα παρει την ψηφο μου...
Τωρα για αγορα παιζουν αλλοι παραγοντες, τελωνεια διαθεσιμοτητα κτλπ που μπορει να στραβωσουν την αγορα του... Αλλα σαν επιλογη νομιζω οτι το sumo σε αυτα τα λεφτα ειναι αρτιοτερο ρολοι.....
Το Orient πιστευω οτι ειναι ενα σκαλι πιο κατω σε σχεση με sumo και squale οσον αφορα τιμη οποτε νομιζω η μαχη ειναι μεταξυ 2...
Αναμεσα σε Squale και sumo εγω θα ξεκαθαριζα πρωτα τι μου αρεσει πιο πολυ σαν σχεδιο... Το θελω πιο πολυ εργαλειο η λιγο πιο βινταζ και μαζεμενο...??
Απο θεμα μηχανης και παλι νομιζω ερχονται ισοπαλα καθως και οι 2 ειναι τερατα....
Τωρα σε γενικο συνολο αν και δεν εχω δει ποτε squale απο κοντα πιστευω οτι το sumo ειναι λιγο καλυτερο απο αποψη ποιοτητας, φινιρισματος και κασας και σαν επιλογη ειδικα hardcore καταδυτικου υπερεχει.... οποτε θα παρει την ψηφο μου...
Τωρα για αγορα παιζουν αλλοι παραγοντες, τελωνεια διαθεσιμοτητα κτλπ που μπορει να στραβωσουν την αγορα του... Αλλα σαν επιλογη νομιζω οτι το sumo σε αυτα τα λεφτα ειναι αρτιοτερο ρολοι.....
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Θα μας πεις και τις τιμές τους??
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- antonis_ch
Squale 590
Sumo 465 (+ τελωνειο)
Οrient 445 (+ τελωνειο)
Stowa 880
Sumo 465 (+ τελωνειο)
Οrient 445 (+ τελωνειο)
Stowa 880
- antonis_ch
Ολα divers ειναι.. αρα ειναι οκ και για βουτιες και για οτι εχει να κανει με νερο..
Μην ξεχναμε οτι το Sqaule ειναι 500αρι, το sumo και orient 200αρι και το Stowa 1000αρι..
Επισης σε αυτο το σημειο πρεπει να μετρησουμε και τον παραγοντα μεγεθος για καθημερινο ρολοι..
κατι που δινει ενα + στο Sqaule και Stowa και - στα αλλα δυο
Μην ξεχναμε οτι το Sqaule ειναι 500αρι, το sumo και orient 200αρι και το Stowa 1000αρι..
Επισης σε αυτο το σημειο πρεπει να μετρησουμε και τον παραγοντα μεγεθος για καθημερινο ρολοι..
κατι που δινει ενα + στο Sqaule και Stowa και - στα αλλα δυο
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Squale από εμένα. Όμορφο, διαφορετικό, με αέρα βιντάζ .
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
- antonis_ch
οκ! Ριξε και μια ψηφο απο πανω!Georges έγραψε:Squale από εμένα. Όμορφο, διαφορετικό, με αέρα βιντάζ .
Φιλικά Γιώργος
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Sumo..
Το αγαπημενο μου ρολοι σε αυτη τη κατηγορια τιμης.
Δυσκολη επιλογη ομως επειδη μ αρσει πολυ και το squale που το θεωρω πανεμορφο ρολοι.
Το αγαπημενο μου ρολοι σε αυτη τη κατηγορια τιμης.
Δυσκολη επιλογη ομως επειδη μ αρσει πολυ και το squale που το θεωρω πανεμορφο ρολοι.