Ρολόι για ...την κόρη μου!

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
hs2000
Has thanked: 7 times
Been thanked: 6 times

Ρολόι για ...την κόρη μου!

Δημοσίευση από hs2000 »

Και για να καταλάβετε πως με "καταντήσατε" -με την καλή πάντα έννοια- θέλω να πάρω ένα ρολόι για την 6 μηνών κόρη μου!!Όχι βεβαίως για να το εκτιμήσει τώρα αλλά πιστεύω πως στα 18 (με τα δικά μου μυαλά) θα είναι κάτι ξεχωριστό.
Το θέμα βέβαια είναι δύσκολο γιατί πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.Κατ'αρχην το budget θα είναι max 1500 ευρώ.Θα ήθελα κάτι απλό και διαχρονικό (όχι χρονογράφο) καθότι το ρολόι δεν θα φορεθεί για 18 χρόνια.
Και η ερώτηση μου είναι:
Τι θα μου προτείνατε ώστε όταν έρθει εκείνη η ώρα να έχει στην κατοχή της ένα ρολόι που θα χαίρεται να το φοράει ή θα μπορεί να το πουλήσει και να έχει αποκτήσει μια κάποια υπεραξία;

Υ.Γ.:Θα σας έχω δημιουργήσει αρκετές απορίες,αλλά περιμένω εναγωνίως τις προτάσεις σας..
Φιλικά,
Γιώργος
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Re: Ρολόι για ...την κόρη μου!

Δημοσίευση από stavros_ch »

Ισως ενα μεταχειρισμενο Οmega Moonwatch φιλε...
Η με λιγη υπομονη να μαζεψεις λεφτα και να το παρεις καινουριο...
Διαχρονικο κομματι με ιστορια απο μια σοβαρη εταιρεια..

Image
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

με προλαβες Σταυρο..... ;)

Στα 1500 μπορεις να βρεις καποιο κομματι με 5100... πχ revue thomen airspeed... ειδικα η μηχανη αυτη σε 20 χρονια θα ξεφυγει......... ;)

Image
lovefist2001
Has thanked: 330 times
Been thanked: 1027 times

Δημοσίευση από lovefist2001 »

:gift:

:ha: :ha: :ha:

Παρτης ενα Ρολεξ με διαμαντια :magn:

θα δωσεις κατι παραπανω αλλα σε 18 χρονια :cheer:

Σταυρος
Άβαταρ μέλους
hs2000

Δημοσίευση από hs2000 »

Το moonwatch είναι ο δικός μου επόμενος στόχος και δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ να μην το φοράς εγώ τελικά!! haha

Με την lemania 5100,λόγω του ότι είμαι αρχάριος,δεν γνωρίζω αρκετά μοντέλα και αμφιβάλλω αν κάποιο θα φοριόταν από γυναίκα.Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο που έχεις υπ'όψιν σου;

Επίσης αν υποθέταμε πως έκανα την υπερβολή και διέθετα 2500 ευρώ σε τι θα μπορούσα να κινηθώ;Θα άξιζε τον κόπο να ανοιχτώ παραπάνω;Rolex αν και δεν τα συμπαθώ καθόλου μήπως θα ήταν καλύτερη επιλογή για αυτή την περίπτωση;
Φιλικά,
Γιώργος
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

κοιταξε φιλε η λεμανια 5100 πιστευω θα ειναι μια απο τις πιο περιζητητες μηχανες τα επομενα χρονια... θα την βρεις κυριως σε στρατιωτικου - μιλιταρυ τυπου ρολογια...

υπαρχει βεβαια και αλλου όπως πχ εδώ... γνωστο και ως ''grail''. Ενα κομματι που σε 20 χρονια σιγουρα θα χτυπαει τρελλα ποσα... (το θεμα ειναι να το βρεις, εδω θελει πολυ ψαξιμο και υπομονη) μιλαω πιο πολυ για μηχανη γιατι πιστευω θα εχει μεγαλυτερη αξια.... ;)

Image

ή ψαξε βρες ενα speedmaster με την 321 ήδη τα βλεπεις σε τρελλα ποσα σε 20 χρονια θα εχει σιγουρα 3πλασια τιμη........

για ρολεξ δεν μπορω να μιλησω δεν ειναι ο τυπος μου...
Άβαταρ μέλους
VC222
Has thanked: 18 times
Been thanked: 325 times

Δημοσίευση από VC222 »

ο άνθρωπος γράφει στο αρχικό ερώτημα ότι ΔΕΝ θέλει χρονογράφο για τη κόρη του...άσε που το Speedmaster είναι αντρικό ρολόι. Μέχρι 1.500 Euro και όχι vintage δεν έχεις πολλές επιλογές. Εγώ θα πρότεινα ένα κλασσικό understatement ρολόι από μια εξαιρετική Εταιρεία>> CHOPARD ST. MORITZ automatic

Διαχρονικότατο σε στυλ και διάμετρο με μηχανή Jaeger Le Coultre (!). Αν και καταργημένο μπορείς να το βρείς ακόμα στα 1.500E σε τέλεια κατάσταση! Τρομερή επιλογή αντάξια κατ' εμέ του Audemars Piguet Royal Oak.

[rimg]http://img687.imageshack.us/img687/6297/moritzw.jpg[/rimg]

Αν πάλι θες κάτι πολύ κλασσικό και αναγνωρίσιμο τα παλαιότερα Cartier είναι μονόδρομος. . .ξέχνα τα Omega, Longines, Breitling.
Άβαταρ μέλους
pontioz
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1232 times

Δημοσίευση από pontioz »

Χαχα!
Ωραία δικαιολογία μου έδωσες για να αγοράσω το επόμενο ακριβό μου ρολόι και να μη φάω παντόφλα, κατσαρόλα, τηγάνι, καρέκλα και λοιπά κουζινικά στο κεφάλι από το αφεντικό!
"Μα, αγάπη μου αυτό το ΡΑΜ380 το πήρα για το Νικόλα, να το φορέσει ατην αποφοίτηση από το Πανεπιστήμιο"!

Λέτε να πιάσει;

Πέραν της πλάκας, ίσως ένα καλό ρολόι σε μελλοντική κατάσταση NOS να αποτελεί καλύτερη επένδυση από μια προθεσμιακή κατάθεση για τα παιδιά μας...
Εικόνα
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
Άβαταρ μέλους
hs2000

Δημοσίευση από hs2000 »

marios_ch έγραψε:κοιταξε φιλε η λεμανια 5100 πιστευω θα ειναι μια απο τις πιο περιζητητες μηχανες τα επομενα χρονια... θα την βρεις κυριως σε στρατιωτικου - μιλιταρυ τυπου ρολογια...

υπαρχει βεβαια και αλλου όπως πχ εδώ... γνωστο και ως ''grail''. Ενα κομματι που σε 20 χρονια σιγουρα θα χτυπαει τρελλα ποσα... (το θεμα ειναι να το βρεις, εδω θελει πολυ ψαξιμο και υπομονη) μιλαω πιο πολυ για μηχανη γιατι πιστευω θα εχει μεγαλυτερη αξια.... ;)

Image

ή ψαξε βρες ενα speedmaster με την 321 ήδη τα βλεπεις σε τρελλα ποσα σε 20 χρονια θα εχει σιγουρα 3πλασια τιμη........

για ρολεξ δεν μπορω να μιλησω δεν ειναι ο τυπος μου...
Μάριε κατ'αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.Για την lemania δεν με βλέπω καθώς τα ρολόγια που είδα δεν μ'αρέσουν ούτε για να τα φορέσω εγώ,πόσο μάλλον γυναίκα.Έχοντας όμως υπόψιν την πληροφορία σου θα κοιτάξω μελλοντική αγορά άλλου χαρακτήρα με αυτή τη μηχανή.
Το moon (και το pre-moon) το λατρεύω και είναι από τα υποψήφια!
Φιλικά,
Γιώργος
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Τωρα προσεξα οτι εγραψες οτι δεν θες χρονογραφο φιλε..
Για αυτο και προτεινα το Moon.
Απάντηση