Μέσα! Μόνο να δούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν στην ποσότητα. Μη μας κρεμάσουν.
Βέβαια είμαι σίγουρος πως έχουμε μπροστά μας ένα κυκεώνα από το ποιό ρολόι θα προτιμήσουμε μέχρι τι γκιγιοσέ θα έχει η γέφυρα.
Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
ναι, αλλα κανε κ κανα θεματακι ρε τζωρτζη, γιατι εχουμε βαρεθει!!
400 το αγορασες...ο λαδεμπορας...
αφου δεν το χεις το ποσταρισμα,παμε για ρακετες!
Και όμως το Lange ήταν πολύ "διακριτικό". Αν κάθεται ο άλλος στο διπλανό τραπέζι στο εστιατόριο, ούτε γυρίζεις να το κοιτάξεις (εννοώ για τα λεφτά του ότι δεν φαίνονται. Ότι είναι όμορφο, είναι).
Το Gyro είναι ξεχωριστή εμπειρία. Βαρύ. Βαρύ. Πολύ Βαρύ. Το πλατινένιο μου Reversaki μπροστά του ήταν "μισή μπουκιά". Πρέπει πραγματικά να το υποστηρίζεις για να το φορέσεις και βέβαια "βγαζει μάτι" από χιλιόμετρο για το τι είναι. Το πιο εντυπωσιακό είναι το πάχος του. Φαίνεται και στην 3η φωτογραφία που έβαλα.
Τώρα για τα 400.000, έχω φορέσει και 1.500.000 (Tour de l'Ile), καθώς και Sky Moon Tourbillon, 1735, Grande Complication AP, Opera G-P, Aeternitas Mega κλπ, αλλά έχω δει από κοντά και τα δύο Swatch που φορούσε πριν 12 χρόνια ο Hayek. Το ένα ήταν το πρώτο και το άλλο ένα μοναδικό που είχε στο καντράν το πρόσωπό του. Το καθένα υπολογίζεται για περίπου 1.000.000$...