Το συγκεκριμενο ρολοι το εχει καποιος αλλος συμφοριτης...??? Για πειτε μου γνωμες για το συγκεκριμενο...
Η αλλη απορια για ενα αλλο ρολοι,που ηταν το τελευταιο δωρο που μου ειχε κανει η μητερα μου....
Αυτα τα ολιγα μεχρι στιγμης.....Γιατροι μου...
Ευχαριστω πολυ,και τους δυο,και η casio λεει το ιδιο....τωρα οταν λεει "-" μεταφραζετε ως υπο απο την θαλασσα...και για το αλλο ρολοι...το εχει ακουστα καποιος ως μαρκα..?markosgr28 έγραψε:Όπως λέει και ο φίλος Σπύρος, το υψόμετρο υπολογίζεται από τη βαρομετρική πίεση, οπότε, όπου το ξέρεις το ρυθμίζεις, για να έχεις καλύτερη ακρίβεια από εκεί και πάνω ή κάτω, ανάλογα. Αν το ρυθμίσεις στη θάλασσα και πας στα 1000 μέτρα σίγουρα θα έχεις απόκλιση (βέβαια και τα GPS έχουν μεγάλες αποκλίσεις στο ύψος, ενώ έχουν ακρίβεια στη θέση).
Όσο για το θερμόμετρο, όπως πάλι είπε και ο φίλος Σπύρος, επηρεάζεται από τη θερμοκρασία του σώματος στο χέρι, οπότε ή το βγάζεις για κάποια ώρα, ή κάνεις μια εκτίμηση πόσο την επηρεάζει και αφαιρείς τη διαφορά. Στο παρελθόν είχα 2 ρολόγια με θερμόμετρο (όχι Casio, ένα Immersion και ένα Citizen) και είχα υπολογίσει ότι έδειχναν περίπου 6-8 βαθμούς παραπάνω στη θερμοκρασία το χειμώνα και λιγότερο όταν είχε ζέστη. Στο manual έλεγαν να το βγάζεις από το χέρι για μισή ώρα, για να έχεις σωστή μέτρηση θερμοκρασίας, δεν ξέρω αν στο casio λέει κάτι αντίστοιχο.