για 60 ευρώ με τα μεταφορικά γιατί όχι; όμως...επειδή έχω δει edifice από κοντά, όπως κ το συγκεκριμένο, είναι πάρα πολύ μεγάλα (κ βαριά)...πρόσεξέ το λίγο, θα πρότεινα να το δοκιμάσεις πρώτα να δεις πώς κάθεται στον καρπό σου μη βρεθείς προ εκπλήξεως...
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
lefteris πρέπει να προσέξεις πολύ πριν αγοράσεις edifice γιατί τα πιο πολλά που κυκλοφορούν στο eBay είναι μούφα και θα κλαίς τα λεφτά σου αν την πατήσεις.....
σου προτείνω , αν θες edifice να κάνεις μια βόλτα στα Ελληνικά μαγαζιά ( στοά φέξη έχει πολλά) έχουν πολύ καλές τιμές.
Αξίζει να δώσεις 50ευρω παραπάνω για να πάρεις γνήσιο ρολόι , και να έχεις και την εγγύηση.
Themis έγραψε:lefteris πρέπει να προσέξεις πολύ πριν αγοράσεις edifice γιατί τα πιο πολλά που κυκλοφορούν στο eBay είναι μούφα και θα κλαίς τα λεφτά σου αν την πατήσεις.....
σου προτείνω , αν θες edifice να κάνεις μια βόλτα στα Ελληνικά μαγαζιά ( στοά φέξη έχει πολλά) έχουν πολύ καλές τιμές.
Αξίζει να δώσεις 50ευρω παραπάνω για να πάρεις γνήσιο ρολόι , και να έχεις και την εγγύηση.
Πολύ σωστή επισήμανση! Θέλει προσοχή! Αν βλέπουμε τιμές στο 1/3 της κανονικής κάτι δε πάει καλά Το είχα και 'γω υπόψη μου αλλά πήγα σε αξιόπιστη λύση για να μην...
Παιδιά πάλι καλά σώσατε εμένα και τη παρέα μου !!!!!!! Σας ευχαριστώ!!!
Μπήκα χτες να δω την αγγελία για να την απορρίψω και τι να δω....? ! Τo e-bay του είχε κατεβάσει την αγγελία και του απαγόρευε να ξανά πουλήσει γιατί τα χαρακτηριστικά που έδινε δεν ανταποκρίνοταν στην γνησιότητα και την ποιότητα που πραγματικά είχαν τα προϊόντα !