Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο GIOSOU για την φιλοξενία!!!

Εντυπώσεις....Τρομερά ρολόγια...flightmaster και Hi Beat έκλεψαν την παράσταση στα μάτια μου.eisenberg έγραψε:Για πες εντυπωσεις?
Σε γλυκανε τελικα ή οχι?
Οντως,το ειχα δοκιμασει κι αυτο στο Seiko Center και ηταν σαν 3οροφη οικοδομη στον καρπο μου.Αυτο οφειλεται και στο οτι δεν εχει ιδιαιτερα μεγαλη διαμετρο και αναλογικα το παχος του τονιζεται ακομη περισσοτερο.Πιστευω το ΜΜ300 ειναι η χρυση τομη.Απο φινιρισμα ομως ειναι αλλου!Georges έγραψε: Το ΜΜ600 πολύ παχύ βρε παιδί μου..
Skyracer ή Flightmaster?
Δυστυχώς ή Ευτυχώς δεν γλυκάθηκα ακόμα...
Το φινίρισμα στο τιτάνιο όντως είναι αλλού....eisenberg έγραψε:
Οντως,το ειχα δοκιμασει κι αυτο στο Seiko Center και ηταν σαν 3οροφη οικοδομη στον καρπο μου.Αυτο οφειλεται και στο οτι δεν εχει ιδιαιτερα μεγαλη διαμετρο και αναλογικα το παχος του τονιζεται ακομη περισσοτερο.Πιστευω το ΜΜ300 ειναι η χρυση τομη.Απο φινιρισμα ομως ειναι αλλου!
Δύσκολη ερώτηση...σε φινίρισμα υπερτερεί κατά την γνώμη μου το Skyracer...μηχανικά το flightmaster λόγω inhouse παίρνει παραπάνω πόντους...eisenberg έγραψε: Skyracer ή Flightmaster?
Και σε ευκολια αναγνωσης μετρησεων χρονογραφου υπερτερει λογικα το Skyracer!Georges έγραψε:
Δύσκολη ερώτηση...σε φινίρισμα υπερτερεί κατά την γνώμη μου το Skyracer...μηχανικά το flightmaster λόγω inhouse παίρνει παραπάνω πόντους...
Για ευκολία ανάγνωσης τα έχουμε πει...ότι ποιο ευανάγνωστο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή ελλείψει lemania 5100eisenberg έγραψε: Και σε ευκολια αναγνωσης μετρησεων χρονογραφου υπερτερει λογικα το Skyracer!
Σημαντικος παραγοντας αυτης της κατηγοριας