Ποιό G-Shock...?
- desmo16
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 80 times
Ποιό G-Shock...?
Παίδες τα φώτα σας...!
Ποιό G-Shock θα μου προτείνατε μέχρι 100€?
Η αλήθεια είναι ότι έχω μερικά στο μυαλό μου και γενικότερα τα G είναι "εγγύηση",θα ήθελα όμως να ακούσω και την δικιά σας γνώμη...
Ποιό G-Shock θα μου προτείνατε μέχρι 100€?
Η αλήθεια είναι ότι έχω μερικά στο μυαλό μου και γενικότερα τα G είναι "εγγύηση",θα ήθελα όμως να ακούσω και την δικιά σας γνώμη...
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
Re: Ποιό G-Shock...?
Αλεξανδρε τι λειτουργιες θελεις να εχει?
μπρασελε η λουρακι?
μεγαλο η με μαζεμενες διαστασεις?
μπρασελε η λουρακι?
μεγαλο η με μαζεμενες διαστασεις?
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Aν θες κατι απλο και βολικο τοτε το 5600 ειναι μια χαρα.
Τωρα αν θες κατι πιο ''αγριο'' τοτε το Mudman και το Gulfman ειναι πολυ καλα.
Κοντα στα 100 ευρω για μενα αυτα ειναι τα καλυτερα.
Mudman & Gulfman
Mια απο τις πολλες εκδοσεις του 5600.
Τωρα αν θες κατι πιο ''αγριο'' τοτε το Mudman και το Gulfman ειναι πολυ καλα.
Κοντα στα 100 ευρω για μενα αυτα ειναι τα καλυτερα.
Mudman & Gulfman
Mια απο τις πολλες εκδοσεις του 5600.
- desmo16
Φιλαράκι οι πολλές λειτουργίες δεν με απασχολούν και τόσο,βασικά τον αδερφό μου μιας και για αυτόν προορίζεται το ρολόι.
Απλά πράγματα...να λέει την ώρα και να μην μασάει!
Θα το προτιμούσε με το κλασικό λουράκι και κάπως μαζεμένο σε διαστάσεις,όσο εφικτό είναι για ένα G...
Αυτά που έχω ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι το GW-M5600BC-1ER ...όμως ξεφεύγει κάπως στην τιμή και είναι με μπρασελέ(αυτό διορθώνεται)...ακόμα ένα είναι το Gulfman και η επικρατέστερη επιλογή το DW5600MS-1DR ...μόνο που μπερδεύομαι λίγο γιατί το βρίσκω και με τον κωδικό DW5600MS-1CR και δεν καταλαβαίνω αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορες...
Και μια photo του DW5600MS-1DR για να πάρετε μια ιδέα...
[rimg]http://img863.imageshack.us/img863/3193/dw5600ms1drgshock15.jpg[/rimg]
Edit: Στάυρο με πρόλαβες,ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις...όπως βλέπεις και εγώ προς τα εκεί κλείνω.
Απλά πράγματα...να λέει την ώρα και να μην μασάει!
Θα το προτιμούσε με το κλασικό λουράκι και κάπως μαζεμένο σε διαστάσεις,όσο εφικτό είναι για ένα G...
Αυτά που έχω ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι το GW-M5600BC-1ER ...όμως ξεφεύγει κάπως στην τιμή και είναι με μπρασελέ(αυτό διορθώνεται)...ακόμα ένα είναι το Gulfman και η επικρατέστερη επιλογή το DW5600MS-1DR ...μόνο που μπερδεύομαι λίγο γιατί το βρίσκω και με τον κωδικό DW5600MS-1CR και δεν καταλαβαίνω αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορες...
Και μια photo του DW5600MS-1DR για να πάρετε μια ιδέα...
[rimg]http://img863.imageshack.us/img863/3193/dw5600ms1drgshock15.jpg[/rimg]
Edit: Στάυρο με πρόλαβες,ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις...όπως βλέπεις και εγώ προς τα εκεί κλείνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desmo16 την Κυρ Μάιος 22, 2011 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Πολυ καλο φιλε.
Θα του παρει λιγο καιρο να συνηθισει τη reverse display αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.
Θα του παρει λιγο καιρο να συνηθισει τη reverse display αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5176 times
- desmo16
Φιλε Θωμά ευχαριστώ για τις προτάσεις...!
Το Mudman το έχω δει από κοντά και μου φαίνεται κάπως μεγάλο,οποτε το έχω αποκλείσει...το δεύτερο από την άλλη το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.
Θα δείξει...
Τώρα,μήπως ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω κάπου το GW-M5600BC-1ER "πάνω κάτω" στο χρηματικό όριο που έχω θέσει...?
Ευχαριστώ πολύ!
Το Mudman το έχω δει από κοντά και μου φαίνεται κάπως μεγάλο,οποτε το έχω αποκλείσει...το δεύτερο από την άλλη το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.
Θα δείξει...
Τώρα,μήπως ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω κάπου το GW-M5600BC-1ER "πάνω κάτω" στο χρηματικό όριο που έχω θέσει...?
Ευχαριστώ πολύ!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5176 times
Το δικό μου το πήρα από amazon.co.uk, εκανέ όμως παραπάνω μαζί με μεταφορικά (περίπου 140€). Στα 100€ παίρνεις 5600 με την κανονική οθόνη, όχι αυτό, εκτός αν κάποιος φίλος ξέρει κάτι που δεν ξέρω εγώ. Αυτό μπορείς να το βρεις στα χρήματα που ψάχνεις, ή και πιο κάτω, ανάλογα με την κατάσταση, σε μεταχειρισμένο.desmo16 έγραψε:Τώρα,μήπως ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω κάπου το GW-M5600BC-1ER "πάνω κάτω" στο χρηματικό όριο που έχω θέσει...?