Εδώ που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις!
- omegasnik
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 96 times
Εδώ που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις!
Τα πάντα ρει!
Σε κάθε περίπτωση που αλλάζω άποψη και υποστηρίζω μια νέα εκδοχή για κάποιο θέμα σχετικά με τα ρολόγια αλλά και γενικά με κάθε τι ανθρώπινο σκέφτομαι ότι "κάποιοι τα έλεγαν" αλλά δεν άκουγα!
Σε αυτό το νήμα λοιπόν μπορούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας σχετικά με ζητήματα στα οποία αλλάξαμε άποψη και κάποιοι μας τα έλεγαν!!
Ξεκινώντας λοιπόν με την αυτοκριτική μου έχω να πω ότι αρκετά χρόνια πριν όταν ξεκινούσε το έντονο πάθος μου με τα ρολόγια πίστευα ότι εύκολα θα μπορούσα να γίνω συλλέκτης ρολογιών και σιγά - σιγά να "χτίσω" μια "σοβαρή" συλλογή! Τότε κάποιος ηλικιωμένος εύπορος κύριος μου έλεγε ότι το χόμπυ που διάλεξα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, χρονοβόρο και χρηματοβόρο, αλλά εγώ επέμενα ότι είναι ΕΥΚΟΛΟ!
Σήμερα αναγνωρίζω ότι ούτε συλλέκτης είμαι ούτε θα γίνω οπότε αυτό που θέλω είναι τα όποια ρολόγια έχω στην κατοχή μου να τα χαίρομαι και να τα φοράω όσο περισσότερο μπορώ! Πλέον σήμερα αγοράζω τα νέα ρολόγια ή ανταλλάσω τα παλιά μου με μόνο γνώμωνα την "φορεσιμότητά"-χρήση τους!
Τι λέτε? Σε ποιά θέματα έχετε αλλάξει άποψη?
Σε κάθε περίπτωση που αλλάζω άποψη και υποστηρίζω μια νέα εκδοχή για κάποιο θέμα σχετικά με τα ρολόγια αλλά και γενικά με κάθε τι ανθρώπινο σκέφτομαι ότι "κάποιοι τα έλεγαν" αλλά δεν άκουγα!
Σε αυτό το νήμα λοιπόν μπορούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας σχετικά με ζητήματα στα οποία αλλάξαμε άποψη και κάποιοι μας τα έλεγαν!!
Ξεκινώντας λοιπόν με την αυτοκριτική μου έχω να πω ότι αρκετά χρόνια πριν όταν ξεκινούσε το έντονο πάθος μου με τα ρολόγια πίστευα ότι εύκολα θα μπορούσα να γίνω συλλέκτης ρολογιών και σιγά - σιγά να "χτίσω" μια "σοβαρή" συλλογή! Τότε κάποιος ηλικιωμένος εύπορος κύριος μου έλεγε ότι το χόμπυ που διάλεξα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, χρονοβόρο και χρηματοβόρο, αλλά εγώ επέμενα ότι είναι ΕΥΚΟΛΟ!
Σήμερα αναγνωρίζω ότι ούτε συλλέκτης είμαι ούτε θα γίνω οπότε αυτό που θέλω είναι τα όποια ρολόγια έχω στην κατοχή μου να τα χαίρομαι και να τα φοράω όσο περισσότερο μπορώ! Πλέον σήμερα αγοράζω τα νέα ρολόγια ή ανταλλάσω τα παλιά μου με μόνο γνώμωνα την "φορεσιμότητά"-χρήση τους!
Τι λέτε? Σε ποιά θέματα έχετε αλλάξει άποψη?
Χρόνου Φείδου!
- joman
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 24 times
Re: Εδώ που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις!
Χμ...
Τεράστιο θέμα άνοιξες φίλε Νίκο...
Τι να πρωτογράψεις όμως, μήπως κάθε μέρα δεν ερχόμαστε πρόσωπο με τέτοιες περιπτώσεις;
Ετσι και αλλιώς πάνα θα ήμαστε πίσω από κάποιους παλιότερους, οι οποίοι θα μας συμβουλεύουν, και ίσως κάποια στιγμή, να κάνουμε το ίδιο μ αυτούς που ακολουθούν.
Τεράστιο θέμα άνοιξες φίλε Νίκο...
Τι να πρωτογράψεις όμως, μήπως κάθε μέρα δεν ερχόμαστε πρόσωπο με τέτοιες περιπτώσεις;
Ετσι και αλλιώς πάνα θα ήμαστε πίσω από κάποιους παλιότερους, οι οποίοι θα μας συμβουλεύουν, και ίσως κάποια στιγμή, να κάνουμε το ίδιο μ αυτούς που ακολουθούν.
- omegasnik
Πολύ σωστά φίλε απλά είπα να γράψουμε ο καθένας τις εμπειρίες μήπως και γλιτώσουμε κανέναν από τα ίδια λάθη!
Συνεχίζοντας πρέπει να πω ότι όταν ξεκίνησα το θαυμαστό αυτό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του ρολογιού θεωρούσα ότι πραγματικά ρολόγια είναι μόνο τα μηχανικά, αυτόματα ή κουρδιστά! Τελευταία όλο και περισσότερο χαζεύω κάποια quartz όπως για παράδειγμα κάποια Breitling! Επίσης βγάζω το καπέλο σε κάποια παλιά OMEGA και SEIKO quartz για την ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ τεχνολογία τους!
Συνεχίζοντας πρέπει να πω ότι όταν ξεκίνησα το θαυμαστό αυτό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του ρολογιού θεωρούσα ότι πραγματικά ρολόγια είναι μόνο τα μηχανικά, αυτόματα ή κουρδιστά! Τελευταία όλο και περισσότερο χαζεύω κάποια quartz όπως για παράδειγμα κάποια Breitling! Επίσης βγάζω το καπέλο σε κάποια παλιά OMEGA και SEIKO quartz για την ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ τεχνολογία τους!
Χρόνου Φείδου!
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40279 times
- Been thanked: 8755 times
μπραβο Νικο για το ενδιαφερον θεμα ...
αληθεια γιατι λες οτι δεν θεωρεις τον εαυτο σου συλλεκτη ... εχεις μια μεγαλη γκαμα ρολογιων αξιολογων ,
οποτε γιατι λες οτι δεν θεωρεις τον εαυτο σου συλλεκτη
αληθεια γιατι λες οτι δεν θεωρεις τον εαυτο σου συλλεκτη ... εχεις μια μεγαλη γκαμα ρολογιων αξιολογων ,
οποτε γιατι λες οτι δεν θεωρεις τον εαυτο σου συλλεκτη
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- omegasnik
Φίλε Κώστα το γεγονός ότι για αρκετά χρόνια "χτυπούσα" ότι κουνιόταν (χα χα χα) δε με κάνει συλλέκτη! Απλά έτυχε να πετύχω κάποια καλά κομμάτια αλλά και πάλι χωρίς μελέτη, στόχο, θέμα, κόπο, υπομονή και επιμονή (και πολλά ακόμα που ξεχνώ να απαριθμήσω) δε μπορώ να θεωρήσω ότι είμαι συλλέκτης!
Πιο εύκολα θα με χαρακτήριζα χαζό!!! χα χα χα!
Πιο εύκολα θα με χαρακτήριζα χαζό!!! χα χα χα!
Χρόνου Φείδου!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Φίλε Νίκο, μεγάλο θέμα όντως. Προσωπικά έχω αλλάξει πολλές φορές στάση σε αρκετά θέματα, όχι μόνο στα ρολόγια. Πολλά πράγματα που δε μου άρεσαν και μου φαινόταν αδιανόητα παλιά, τώρα είναι καθημερινότητα. Σε πολλά πράγματα έχω γίνει πολύ πιο δεκτικός και σε άλλα πολύ λιγότερο δεκτικός και αυτό αλλάζει και τα γούστα μου και το τι θέλω.
Σε σχέση με τα ρολόγια, έχω πάρει και εγώ απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνω συλλέκτης. Πλέον έχω κάποια με συναισθηματική αξία και όσα φοράω με ελάχιστες εξαιρέσεις 1-2 ρολόγια που τα έχω, για να τα έχω μόνο. Παλαιότερα έπαιρνα ρολόγια μόνο για να τα έχω χωρίς να τα φοράω και κατά καιρούς κολλούσα με άλλους τύπους ρολογιών, οπότε η όποια συλλογή είχα μαζέψει άλλαζε χαρακτήρα. Αυτό είναι η σημερινή κατάσταση. Στο άμεσο μέλλον αυτό μπορεί να αλλάξει πάλι...
Σε σχέση με τα ρολόγια, έχω πάρει και εγώ απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνω συλλέκτης. Πλέον έχω κάποια με συναισθηματική αξία και όσα φοράω με ελάχιστες εξαιρέσεις 1-2 ρολόγια που τα έχω, για να τα έχω μόνο. Παλαιότερα έπαιρνα ρολόγια μόνο για να τα έχω χωρίς να τα φοράω και κατά καιρούς κολλούσα με άλλους τύπους ρολογιών, οπότε η όποια συλλογή είχα μαζέψει άλλαζε χαρακτήρα. Αυτό είναι η σημερινή κατάσταση. Στο άμεσο μέλλον αυτό μπορεί να αλλάξει πάλι...
- omegasnik
Από την πρώτη επαφή μου με Panerai είχα χαρεί και το φορούσα συνέχεια (PAM 111)! Κάποια στιγμή λοιπόν το βαρέθηκα και σκέφτηκα ότι μάλλον δεν είμαι από αυτούς που "κολλάνε" μόνιμα με τα πανέρια! Από το 2006 που έγινε αυτό (και αρχές 2007) είχα πειστεί ότι είχα ξεπεράσει την ασθένεια της paneraίτιδας μέχρι πρόσφατα που είδα την κάσα 1950 σε συνδυασμό με σάντουιτς dial και ... ξανακόλλησα μέχρι που το πήρα πρόσφατα από το φίλο Κώστα σε ανταλλαγή και ...
ξανακόλλησα την ασθένεια ...
τα πάντα ρει
λέτε να ξαναλλάξω ...
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ!
... βαριέμαι γρήγορα ... και ζηλεύω ... θα δούμε ...
Φιλικά
Νίκος
τα πάντα ρει
λέτε να ξαναλλάξω ...
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ!
Φιλικά
Νίκος
Χρόνου Φείδου!
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
omegasnik έγραψε:Από την πρώτη επαφή μου με Panerai είχα χαρεί και το φορούσα συνέχεια (PAM 111)! Κάποια στιγμή λοιπόν το βαρέθηκα και σκέφτηκα ότι μάλλον δεν είμαι από αυτούς που "κολλάνε" μόνιμα με τα πανέρια! Από το 2006 που έγινε αυτό (και αρχές 2007) είχα πειστεί ότι είχα ξεπεράσει την ασθένεια της paneraίτιδας μέχρι πρόσφατα που είδα την κάσα 1950 σε συνδυασμό με σάντουιτς dial και ... ξανακόλλησα μέχρι που το πήρα πρόσφατα από το φίλο Κώστα σε ανταλλαγή και ...
τα πάντα ρει
λέτε να ξαναλλάξω ...
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ!
Φιλικά
Νίκος
Το μικροβιο του Πανεραι δεν μπορεις να το αποβαλεις με τπτ!
Λυπαμαι που στο λεω φιλε Νικο...............αλλα......τελειωσες!!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα update το antivirus, γιατί το μικρόβιο αυτό το φοβάμαι ιδιαίτερα.antonis_ch έγραψε:omegasnik έγραψε:Από την πρώτη επαφή μου με Panerai είχα χαρεί και το φορούσα συνέχεια (PAM 111)! Κάποια στιγμή λοιπόν το βαρέθηκα και σκέφτηκα ότι μάλλον δεν είμαι από αυτούς που "κολλάνε" μόνιμα με τα πανέρια! Από το 2006 που έγινε αυτό (και αρχές 2007) είχα πειστεί ότι είχα ξεπεράσει την ασθένεια της paneraίτιδας μέχρι πρόσφατα που είδα την κάσα 1950 σε συνδυασμό με σάντουιτς dial και ... ξανακόλλησα μέχρι που το πήρα πρόσφατα από το φίλο Κώστα σε ανταλλαγή και ...
τα πάντα ρει
λέτε να ξαναλλάξω ...
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ!
Φιλικά
Νίκος
Το μικροβιο του Πανεραι δεν μπορεις να το αποβαλεις με τπτ!
Λυπαμαι που στο λεω φιλε Νικο...............αλλα......τελειωσες!!
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Η αφραγκία τα έχει σκοτώσει προς το παρόν όλα αυτά τα μικρόβια...ούτε antivirus ούτε τίποταmarkosgr28 έγραψε: Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα update το antivirus, γιατί το μικρόβιο αυτό το φοβάμαι ιδιαίτερα.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών