Βρήκαν ευκαιρία κλασσικά κάποιοι να τα οικονομήσουν! Τι να πει κανείς.
Πάντως για τη Philips που αναφέρεις, δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά αρκετές νέες τηλεοράσεις με αποκωδικοποιητή mpeg4 ξέρω ότι δεν είναι συμβατές με το ψηφιακό σήμα και θέλουν τον επιπλέον αποκωδικοποιητή.
Εδώ ταιριάζει η παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης". Ε ρε ξύλο (κυριολεκτικά) που θέλουν.
Γενικά πάντως προσέξτε γιατί σκαρφίζονται οτιδήποτε προκειμένου να πασάρουν ότι θέλουν.
Σε κατάστημα, μεγάλης αλυσίδας, από το οποίο αγόρασα μια τηλεόραση μου είπαν να πάρω μαζί και πρίζα ασφαλείας γιατί διαφορετικά θα καεί η τηλεόραση διότι οι νέες τηλεοράσεις είναι ευαίσθητες.
Της απάντησα ότι δε μου χρειάζεται, γιατί έχω καλό δικηγόρο που μου δίνει τα χρήματα της ζημιάς και μετά κυνηγάει τις εταιρείες κι ότι τους πάρει είναι δικό του και κάπου εκεί μάλλον άλλαξε γνώμη για τις τηλεοράσεις που καίγονται.
Δε ξέρω τι τους έκανα, αλλά ξέρω ότι δε τους είπα ψέμματα.
Σαν προμηθευτής σέβομαι μέχρι αηδίας τους πελάτες μου. Απαιτώ λοιπόν να γίνεται το ίδιο όταν στη θέση του πελάτη είναι η αφεντομουτσουνάρα μου.
@dimRHO αν υπάρξουν εξελίξεις και επιτρέπεται να τις γράψεις καλό θα ήταν, για να ενημερωθούμε.